17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес 16 утре 256.

Под статията за Nokia 9, която публикувахте на 12.11. и която обясняваше, че телефонът ще има пет камери написах: "Първо беше надпревара за гигабайти рам, после за брой ядра на процесора, сега наред са камерите. Какво ще е следващото? Може би броя на бутоните и накрая пак ще се върнем в сферата на Блекбъри?" Честно казано, не разбирам тая надпревара. В търсене на нещо ново се повтарят същите неща, уж по-усъвършенствани, но всъщност нищо ново. Очаквам скоро да се появи телефон, чийто гръб ще е изцяло покрит с камери, като фасетъчните очи на мухите и пчелите. Хайде стига глупости вече.

като цяло се чудят как да продадат още сензори на тъпите юзъри....

1 камера да сложат, но да е като хората. Стоят изключително грозно.

Малко са! Излагат се! Има още много място за поне 500 камери... И защо само отпред и отзад? Ами отстрани? Отгоре? Отдолу? Искаме камери навсякъде и лакомо да ги черпим с шепи!

Модел 2030 ще е уникален. Ще бъде 7 инчов тулуп с 400 основни камери и 395 за селфи. Останалото място ще се ангажира от 0,9" буквено-цифров 4-цветен дисплей и букса за захранване. Към последната ще се прикачва портативна електроцентралка, возена върху БеЛаЗ. Продажбите на уран и тежка вода ще достигнат нови висоти.

4-цветен дисплей, aма сгъваем!

Добре, че са наблизо. Става да се лепне едно по-дебело тиксо. Ако бяха разхвърлени по ъглите, тогава щеше да е по-сложно.

Аз ще изчакам да пуснат с 27 камери и тогава ще си купя.

Очакват се нови върхове в домашното порно и всички да могат да се насладят на това, което си видял в Инстаграм и Фейсбук ...

Българското порно, незнайто защо, винаги се снима с телефони с камери с VGA резолюция, тъмно, мрачно, страшно. Всичко се тресе и клати, нищо не се вижда, освен косми и паласки, само се чуват мйекащи селяни. Дори с този телефон ще е същото.

Тия почнаха като жилет :) скоро с 800 камери , че другите са малко. Да има доста добри камерофони ама истинските апарати няма как да ги стигнат , поне не и за сега.

Батее, със 116 камери да направят, дейба.

Поклон пред списващия...