Марсианската ракета на SpaceX стартира до края на годината

Допълнителни наземни тестове с ракетата и регулаторни проверки обаче могат да забавят първата орбитална мисия след декември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нов фойерверк се задава за нова година Тряя да се прави нещо, иначе ще секне кранчето

Каза трола, от земляканта в която се е сврял, че да не го мобилизират на фронта, да защитава новите перални и тоалетни чинии в двореца, на император Путин късий.

_stankow

Това сме го чували поне 20-на пъти. Но след такива изказвания не следва старт. Следва по-голямо или по-малко повишаване на акциите на СпейсХ и продажба на акции от страна на акционерите. След това всички забравят за някакви си там стартове, марсове и прочие.

Мда... вече ви липсва Рогозин. С него, блядистанците всяка седмица покоряваха луната с роботи, през космическият асансьор, яхнали ракети за многократна употреба. Ма това хич не ви омръзваше. Даже ви радваше. Ех, Рогозин, Рогозин, на кого остави верният тролетарият?

Se taia

Докато от ФАА го опитват активно да го спъват, той ще си построи нова площадка във Флорида и ще започне да работи от там.

Мога обосновано да допусна, че между "марсианската ракета", в заглавието и "прототипа" на тази ракета, в основния текст на матрялчето, разликата е почти колкото между журналист и дирник.