17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са измислици. НАСА нямат хеликоптери на Марс, щото руснаците им спраяха двигателите. Ако не са руснаците да измислят хеликоптера... Абе без руснаците, земята ще спре да се върти!

Апаратът се задържа във въздуха 161,3 секунди.

И кое по-точно те изкефи толкова? Като казваш А, то кажи и Б. Сигурно те е изкефила думата "въздух", ама все пак кажи си го сам. Мислиш си, че на Марс няма въздух ли?! А как тогава лети? А самата дума "въздух" няма конкретно значение като качество или хим. състав, а означава атмосфера. Без значение химическия състав. Казваме, примерно "въздухът се състои от....." или "атмосферата се състои от...", което е едно и също. Беги да четеш книжки. Само с гуглене занаят не се учи.

Поне малко ще улесните читателите ако наричате вертолета "ИнджинюИти". Все пак трябва да се съобразяваме с особеностите на артикулацията на български. Още повече, че не е неправилно.

Най-много ми харесаха последните две снимки.

Що, имаше ли голи каки?

Не схвана, а? На предните имаме снимки на хеликоптера ( снимани от роувъра) и на роувъра ( снимани от хеликоптера). Последните снимки са на роувъра и хеликоптера. Кой е снимал?

Снимал е случаен , помолен от екипа на земята. При този равен като тепсия терен, разходките сигурно са доста приятни

Че какъв е проблема да се комбинират снимки? Ей, все гледате нещо дано откриете конспирация някаква. Само простия и неук човек си обяснява нещата, които не разбира, с конспирации или... с Бог! А, щях да пропусна, че това е специфично и за ватните неуки тролове, бродещи из Интернет.