17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се , но след теб !!!

А визи за МАРС ще има ли? Или стена по границата МАРС / ЗЕМЯ за да не се допускат ЛАТИНОСИ?

Give me your money and simply get away.

Оти не оди он!

Да бе да, точно това смятам да направя .... смешник .... Научна фантастика ..... И след 100 години няма да сме узрели да отидем някъде ....

100 години са прекалено голям период от време. Никой не може да предвиди кой какво ще отркие след 10 или 20 години. Току-виж в някоя лаборатория някой млад лаборант направи голям гаф и без да иска открие я някой нов материал, я някакво ново явление. Да не говорим, че 100 години са напълно достатъчни САЩ, Китай и Русия да затрият планетата :) :D

За технологични промени 100 години са много, но за промени в човешката психика и физика са нищо. Човек трудно се адаптира дори в друга държава, а какво остава на друга планета.

Като гледам какви са коментарите се убеждавам за хиляден път колко прост народ живее в тази кочина. Вие нали няма да позволите този соросоид Мъск да ви излъже и ще си кесите тук на синекурна длъжност и държавна заплатка бре?! Кво се месите в дела, от които нищо не разбирате, че и акъл давате. Изглеждате като пасмина долни просяци, оглеждаща кораба на Колумб преди отплаване.

Видях му пръдливата ракета и мисля, че е Остап Бендер, играещ с държавни пари, а сега иска да с е обогати от глупостта на хората! Много га... ко..ле!

Новият Остап Бендер в действие.

Голям смях ще падне, когато този тъп шмекер спука балона.

Тоя пръдльо откъде се появи - няма вид на много възрастен - ако е толкова богат, колкото пишат значи е почнал с начален старт от някъде.

DON’T be fooled. So far, Tesla billionaire Elon Musk has only been successful at tricking people into thinking he’s a success.

тоо па

Абе хора, това за Марс звучи чудесно - ще бъде невероятна екскурзия, но някъде след около 30 - 40 години може би. Ама защо до тогава не колонизираме Луната ? Te e поне с около 115 пъти по-близо до нас. Да не говорим за възможността за завръщане на Земята и доста по-малкия риск. Няма против розовите приказки на Мъск, ама ако не си ходил до съседния град как ще пътуваш до другия край на света??!!

А не е ли добре част от българите да ги заселим напрано на Сатурн.

По-добре на Венера Милоска!

Напълно разбирам че човека си споделя мечтите , и фантазиите, но се чудя кой вече му се връзва. Това си е чизто промиване на мозъци, и маркеринг върху нещо което не съществува а той даже го и продава. След като е токлкова евтино и всеки може да си го позволи , нека той си продаде всичко и да ходи където си иска. Няма такъв втори фантазиор. Да сигурно ще стане и това което той казва но вероятно няма да е в близките 50-100 години. Освен това сериозните космически изследвания , нямат такава гласност и за тях се разбира когато всичко е сигурно а не когато още не са измислени технологиите за тях, в този ред на мисли , някой може да си купи билет за планета която още не открита. Човешки крак е стъпвал на Луната и то преди 60 години , като ресурса който е бил впрегнат за да се случи това е бил главозамайващ , така че да си прави ракетите и като прати поне един робот на Марс тогава да говори .

Как кой, дядката му се връзва. Голям почитател му е хахах

Сорос да разпродава имоти и имущества, и да тръгва

100 000 е много добра оферта! 240 Х 100 000 са само 24 млн.. И по 500 хил. пак си струва: 120 млн. Със 120 млн. не можеш си купи и половинка Ф-16, а ако се откажем от опцията за връщане, цената слиза още надолу!

Докато някои мечтатели наричат Мъск мечтател, той си харчи наивни пари съвсем реално. Днес и сега.

ще ги пратят в кафез в пустинята Невада и ще ги лъжат, че са на Марс. И нас ще лъжат де :) Тази теория е моя. Искам след време да се знае. Само аз мога да пиша книги на тази тема и да водя публични лекции ;)

Мъск : Много от вас може да загинете но това е риск който ще поема.

и къде е разликата от Колумб?

Разликата е, че Колумб е бил на кораба с тях, а тоя ще е на Хавай или някъде в Индонезия.

Важно е коѝ ще строи магистралите и тол системата. Щото Баце има планове да усвои едни пари.

Първо да отиде той да даде пример. После да трепа други хора. Как изобщо властите в САЩ му позволяват такива действия, заплашващи живота на хора? Едва ли не трябваше да го приберат в психиатрично заведение. Ще го напиша ясно и точно, за да отиде човек на Марс, то той трябва да е глупав наивник. Ако избора е да отидеш на Марс или в затвора, то второто трябва да е стотици пъти по-добър избор. И без това ще живеят затворени, докато нещичко не се сбърка и край. Може на дълга мъчителна мъка до смърт. Докато се създадат реални условия за живот, ще мине много дълъг път. Дотогава ако ще пращат, да са самоубийци, раково болни, затворници с доживотни присъди и подобни. Предполага се, че там и ще се побъркват. Явно на Мъск му се отразява зле марихуаната, дето се снима как пуши на интервю. НАСА обаче може и в крайна сметка да не го търпи и са му вдигнали мерника заради това.

Stan Stan

Забраняват му. За влака в тунел - не му разрешиха. Опасно било.

Мъски... кефиш ме как разби Роскомикс, че чак се молиха на НАСА да ходатайстват да им вършиш работа безплатно. Ама това ... с безплатно връщане в урна или в ковчег... че до колкото зная няма много дървета на Марс. :)))

Те една сахара не могат да населят тръгнали на майна си райна планета да правят

е нали веднага ще гракнете, че хамериканците пак почнали да демократизират африкански дърави. То угодия на путлераста няма бе.

Могат да започнат със своите пустини, имат няколко много стабилни. Уви, и там е само пустош :D

Ам на колко ще ми оцените панелката

Не стигат ! Оставаш тук в Гето Люлин!

Основният проблем е: КО ШИ ЯМ на Марс?

На Мъск мъскдете. Стои обаче и въпросът ко ши пиим на Марс.

По-добре да се преселим на "Онзи свят", отколкото да участваме в платените шмекерии на Найлон Мъст и другите фараони.

Идиот ! Какъв завършен идиот трябва да си , да пращаш хората на сигурна смърт с цел да им вземеш парите !!!

`що бе? нали знаеш кой е лудия? със сигурност не е този дето нагъва баницата.

Виждам, че нищожествата полазиха отново. Те и друго не могат, пълзят! Скатават се пред компютрите в кв.Люлин и словоблюдстват. Не разбират, че всеки има право на избор, че и те са подложени на радиации и вредни условия. Мре се и на Земята и на Марс, и другаде. Драги мои, вие ще умрете от завист, злоба и заседналост. Да, вероятно по-дълго /агонизирайки!/ тук, в панелката, но ще умрете...А важно е как си живял, а не колко дълго!

А, ти ще умреш от неграмотност. Като толкова те кефи, хващай първата водонапорна кула на мъск и отлитай за Марс. Да, оная тенекия, дето се разпадна от силния вятър, е правена от компания, която изгражда добре познатите и класически за САЩ малки водонапорни кули. Чудя се дали тия са дори хирдоинженери. Все пак изграждането на язовирна стена си е сериозна задача, за разлика от простите кулички, които тия вдигат. Смятайте що за идиот е тоя (мсък), щом избира нек'ви аматьори да свършат работата на ракетни конструктори, изпратили множество ракети в космоса.

АКО СИ ИДИОТ-ТО Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

поне си го знаеш...

Тоя какви гъби взема ?

Има пари - може да си позволи най-добрите!

и на луната се продаваха парцели па като гледам още никой не е отишъл да си види вилата

Това е защото нямат устройствен план, а и не са им издали разрешителни за издигане на постоянни постройки ...

;)

Аз пък искам личен пример и ще тръгна след Мъск!

прав ти път!

БРЦК

"Може" и 'ще' , ама не виждам да пише 'кога'. Мъск прибира парите на балъците и на НАСА и после ще събере палатките и ще се покрие.

ще ще ще ще ще ще ама изхвърли Роскомикс от бизнеса със сателитите само за 4 години... ама ти си знаеш - ще ще .... ще ще ще ще

И как точно ги изхвърли? Както Роскосмос изхвърли НАСА, Локхийд и Боинг от бизнеса с пилотирани полети и им закри совалката ли? Или както Енергомаш изхвърли Аероджет Рокетдайн от бизнеса с ракетни двигатели?

е ми на... изхвърли го. Роскомикс има едва 8% от дяла с далаверата на сателитите. Африканчето има над 60%. Роскомикс храни 300 000 гърла, а Африканчето 7000. Просто го разкъса на парчета и им доказа, че за нищо не стават. А що се отнася за пилотирани полети.. Роскомикс им трябват още поне 20 години докато стигнат бройката на хора изпратени в космоса от САЩ. Иди погледни статистиката. Още доста лЕб има да папат докато ги стигнат.

Всъщност, СпейСекс имат 0% от полетите с астронавти. До ден днешен Дракон капсулата не може сама да се скача с МКС, та се налага да я закачат с роботизираната ръка, точно толкова "добри" са господата от СпейСекс. А, глупавите руснаци имат автоматично скачане от 70-те години на миналия век. Въобще, мъск е само "ще ще ще ще ще ще ще ще ..."

Международен шмекер от класа е този Мъск

Не бе, колега, Мъск просто събира кинти, за да продължи да финансира ТеслАта! :-D

това евреите са много убедителни, измислили са го като комунизма

Ако можеха и със задника си щяха да лапат пари, но за сега само чокър.

Вирее ли коноп на Марс?

Иди да пробваш! ;)

...и основния въпрос: Какво ще прави човек на Марс, освен да стане миньор и да копае руда за земляните?! ;-)

Може да построи селища, да създаде насаждения (под купол, разбира се), да изследва планетата, както правят много учени на Земята...

правят го на гърба на земната инфраструктура - кариери, заводи, транспорт, работна ръка ... на събери тон материали и инструменти, захвърляме те в средата на сахара без право на доставки и строй ... това е реалността на колонизацията на Марс. ще минат поне 50-100 години преди реална колонизация на Марс, ако въобще се случи щото честно

...тава го "правят", за сега, само писателите на научна фантастика в романите си... :-D

Бързайте кравари, че не останаха парцели на Марс!!!