Mate 40 разпродаден за 28 секунди в Китай

Първите купувачи ще получат флагманския смартфон след седмица

Обратно в новината

Коментари - Mate 40 разпродаден за 28 секунди в Китай | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гогов ли е изкупил първата партида ментета! М!

Китайците нали работеха за купичка с ориз..

Всичко, което не е китайско е менте!

И за светлото бъдеще на кАмАнизма работят! Не само за купичка ориз с прилеп!

Работят я! Комунистически Китай- икономика номер едно в света!

От милиард и половина китайци все има някой и друг работещ за повече от купичка ориз.

ККП превърна китайците в новите американци - купуват всякакви боклуци без да се замислят

и да си пишем тук, китайците след толкова години крадене и копиране овладяха до съвършенство целия процес и отнесоха повечето си конкуренти, поне в този бранш на индустрията. Апаратите са чудесни, но вече са далеч от възможностите, и най-вече - нуждите ми. Ако не мине котка път (или не издъхне батерия), и тазгодишните коледни оферти ще пропусна и ще си остана с P20.

Много интересно, на снимка 8 човекът е с мартеници ;) Кога ли е правена снимката и къде :)

Само след 4-5 месеца ще ги пуснат с намаление 70-80 процента с абонаментен план от около 25-30 лева.

Единствените 5 бройки Mate 40 разпродадени за 28 секунди в Китай. Понеже не пише колко бройки са разпродадени, а се знае че има няколко рекламни броя това е извода

тогава, И НАЙ-ВЕЧЕ - ако успея да даря сегашния я на щерката, или на синковеца, и АКО НЕ ЗАБЕЛЕЖИ жената - може и да помисля. Признавам - мисли ми се по въпроса, ама.. някак си ми се свива простата, ще ме прощавате, момчета...

Аз си чакам новия айпад днес, яж ми уя не е в моя лист

Трябвало е да го кръстят Mate 28, а не Mate 40

Много си тъп брато, ама много

Стотици хиляди са, но да, спрямо интереса е нищо

мартеници не си слагат само в Булгаристан, а още боба и мусаката не са традиционни български ястия, шопско/македонски може би:) В Румъния мартеници се подаряват на дамите по същото време и се нарича МАРТИШОР. Това древен празник на ДАКИТЕ със солидна история които са населявали дунавската равнина. Справка- историка Каракачанов :)

Не, че някога са били нещо особено, ама без АРР магазина на Гугъл, никога не бих си взел китайчок

Ей, Гогов - сексуалният ти живот не ни интересува, ок? Знаем, че те чОкат жълти, предателче. А баба, майка имаш ли? А китайски вирус тях лови ли ги? Щото явно не ти пука, безроднико:) Това заглавие звъчи като “сапунерките Х се продадоха за 30 секунди в Афганистан” т.е. на кой нормален бял човек му пука какво се продава в Жълтустан?

Много си толерастен. МеНте 40 му e точното име.

Проблемът са GMS, не "АРР магазина на Гугъл". Има Aurora Store за приложения - пълно копие на Google Play Store. А телефонът е перфектен и си заслужава всяко евро, P40 Pro също.

Е то няма такова дето не е китайско...всичко там се прави :)

5G мрежите в България ще са без китайски сървъри и руски процесори "Байкал". Точка! От 1 година НЯМА по-добър 5G телефон от Samsung Note 20 pro. В САЩ 5G мрежата на Verizon е напълно изградена а срещу още $50.00/месец, моцилните клиенти на Verizon получават домашен WI-FI 5G интернет с мах. скорост 1 GB/s. Това трябва да стане и в България, която България се мъчат да залеят с китайски еднодневки.

Вярно ли, че приложенията не са проблем? Ако телефона ти е аксесоар за чалкогеката - ДА. Но ако телефона ти е МОБИЛЕН ОФИС, то Аpps имат решаващо значение. Note 20 има директна безжична връзка със smart телевизор като голям екран на малкия телефон с работа на няколко прозореца, Samsung приложенията за Direct Print създават безжична мрежа с принтерите ти. И през това време Note 20 работи като WIFI източник на интернет за всички устройства наоколо. Демек, мобилния телефон се превръща в основен център на локалната ти мрежа. От работното ти място си взимаш телефона и в домашни условия веднага имаш същата локална мрежа.

вярваш ли си хахах

е друго се да те праскат американски черни пишки нали? само не говори с пълна уста че ще се задавиш

ей браво ве ти откри топлата вода хахаха тея безжични връзки ги има от години

Не може само със санкции и с тотално морално остарели Айфон-чета да се съборят китайците! Злобните коментари на гейовете платени да хвалят Епъл по-горе, не са достатъчни за един нормален човек, да изсипе една шапка пари за смешните продукти на американците. Доста са назад горките.

Кавалче, мартеницата е български обичай. В в Румъния може да ги слагат, защото това са биле български територии. И до ден днешен всички населени места до делтата на Дунав и малко отгоре имат и българско име освен влашко.

Доста глупости изчетох в тези коментари. Явно са писани от хора, които никога не са имали Хуавей. Само ще ви кажа да прочетете приказката за лисицата и гроздето, че явно сте я забравили. За 3 години с мейт 10 нямам никакви оплаквания. За Самсунг не искам и да чуя, след като 2 от тях изгаснаха като по часовник от датата на която ги купих. Няма да коментирам и как работеха след първия ъпдейт. Ябълка съм нямал и не мога да говоря.

Моя huawei p smart издържа толкова много изпускания и тормоз и още работи само екрана е за смяна