Майка говори с починалото си дете благодарение на виртуална реалност (видео)

Решихме да проверим дали технологията може да стопли сърцето на човек, каза ръководителят на проекта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересен аспект на виртуалната реалност. По този начин човек ще продължи да се самозалъгва, че негови починали близки са все още по някакъв странен и извратен начин живи. Това според мен ще доведе до бягство от реалността и живот в измислени светове.

До долу коментиращите за женичката и нуждата от психиатър,жестоко извратено,по вашета логика всички загубили близки трябва да изхвърлят всички снимки или да ги изтрият,да изтрият видео клипове напомнящи им за близки които са загубили,ако някой трябва да посети психиатър то това са повечето от тролещите фобофили страдащи от симптоми на комплекса ЗЛОБЯДИС,жестоко и извратено е това което се случва в Сирия,Ирак,Йемен,Африка.Целта на този проект и тази симулация е да покаже част от възможностите на тази технология,подобна технология има широко приложение от виртуален асистент до тренировъчен симулатор и още много приложения в медицината примерно упражнения за хора страдащи от по лека форма на астегматизъм, подходящи изображения музикален фон или мотивационни команди в комбинация със електоимпулси стимулиращи мускулите може да помага на хора преминаващи рехабилитация,представя прекрасна възможност за графичните дизайнери,интериорни дизайнери,, модни дизайнери,архитекти,инжинери,лекари,хирурзи от автомобило-стоението,корабостроене до авиационни и космически технологии. и най важното качествена и ефективна реклама.

правилното название е компютърна симулация, а не виртуална реалност, ... второто е подвеждащо, защото единственото реално е един програмен скрипт, който ръководи изчисленията в процесора на компютъра

ИЗВРАТЕНО и ЖЕСТОКО. За всяко нещо трябва да има някакви граници!

На мен не ми трябват 3D-цайси. Просто си лягам да спя нощем и вече съм във виртуалната нереалност. :)

от психологическа помощ за да се отърси от жестокото минало. Не винаги технологиите са правилония път. Тази "виртуална треалност" е измислица, която ще държи майката в плен на миналото, вместо отново да се обърне към живота и семеството си.

Гаврят се с жената !

ИСТИНАТА Е ОЩЕ ПО ЖЕСТОКА! ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ВЪВ ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ, ПРИ ТОВА НЕ ЕДНА! СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ВИ СВЕТНЕ!

... и ще се събудим, обвити в рядка слуз?

сигурно ще съм пред инфарк

според мен, трябва да се забрани да се ползва въпросната виртуална реалност за такива цели, иначе всички ще забравим да сме в реалността.

Гавра с паметта на детето и чувствата на майката.

Психария!

Само бъркат в раната на горката майка!

Болни мозъци!

при това на гърба на една нещастна майка

мръсни копелета! слагат ти некви очила като на кон с капаци, наливат ти внушения директно в мозъкес! ТЕХНОЛОГИАТА НЕ Е НЕЩО СТУДЕНО. ТЯ Е ВРАГ КОЙТО УБИВА. ОСОБЕНО ТОЗ, ВИРТУАЛНОРЕАЛНИЯ.

друго си е да се напоркаш с 3 литра алкохол и да заминеш за своята си реалност. после се имаш с голЕм мъШ, нали?

Оф и със и без очила все ще си останеш кон с капаци. Технологията му виновна тя. Отде ви изравят бе.

Абе скоте, лишава те от зрение баба ти! Бива ли да си толкова ТЪП! По повод другото ти бръщолевене, я вземи измисли друг начин в тази ситуация да "създадеш хармоничен твой си свят", като "себеподобните" са умрели! Уникален тъпак си, УНИКАЛЕН!!!

като БЛИЗКИТЕ ти са умрели - преставаш да им ровиш костите и това е . ЖИВЕЙ В НАСТОЯЩЕТО. НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА СЕ ЖИВЕЕ. КУРВИТЕ, КОРИЙСКИ, МАНИПУЛИРАТ НЕКОЙ НА НАЙ-ТЪНКАТА СТРУНА. И ГО ЛИШАВАТ ОТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НОВО ПЪЛНОЦЕНОН ОБЩУВАНЕ, КАТО ПОСТОЯННО МУ ПРОЖЕКТИРАТ СЛЪБОСТ, НОСТАЛГИШЯ И ТЪГА. УБИВАЙ!

И това го казваш от позицията си на какво бе, малоумник! Някакъв авторитет ли си, какво си? Седнал поредният мишок с мания за величие да удря по масата, че може да решава за всички. То бива да си жалък, ама ти си напрво уникат.

Защо ползваш интернет тогава? Изолирай се в някоя комуна като Амишите в Пенсилвания.

Това може само да продължи агонията и да повтори загубата още веднъж със същата или по-голяма сила. Единствено вярата в безкрайността на живота, успява да заглуши болката и да даде надежда.

Много тъжна история, а тези, които са я разработили, за да печелят от тъгата на хората няма и да коментирам.Със сигурност това не помага да се раздели с починалият , а задълбочава дерпресията, в което е

Жената е играла електронна игра в 3д формат. Заглавието ви е крайно подвеждащо. Фантазия и реаклност всев още не са едно и също нещо

Смъртта е част от живота. Нейната сила определя силата на живота. Преборим ли се със смъртта, обричаме живота на гибел.

Народа изкукА, а тези в Азия (без Китай и СК) -съвсем....

Отде ви изравят бе.

И в Китай и в Китай и то идея си нямаш колко! Горките хора! То не, че ние не сме горки, де, ама по друг начин!

По первезно нещо трудно може да се измисли.

За мен, това е гнусно! Честно !

Това не е редно, както и да го погледнеш...

Тази виртуална реалност не е на добре. Едкип от болни мозъци са виновните за това!

Болна работа. По-добре да ни махат по-рано от планетата, че хората сле страшна епидемия.