Мъж загина, докато доказва, че Земята е плоска (видео)

Aмeрикaнeцът Мaйк Хюз искал лично да разбере дали земята е кръгла

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете да си черпите знанията от интернет форумите.

Tази статия звучи толкова абсурдно, че изпитах непреодолимо съмнение дали не е просто похват някой да натрупа гледания в "kинескопа". Бил паднал парашута на ракетата и това трябва да ни убеди, че вътре е имало човек. Как пък не... Да не говорим за пълния идиотизъм на начинанието, водено сигурно от мотото "Око да види, ръка да пипне". Сигурно си правят гаргара с "лапни шаранковците" дето вземат всичко чуто и видяно в Youtube за чиста монета, но всъщност търсят отговор на въпроса: Колко изтрещели има в мрежата? Чакай да преброим - 304 за сега.

Заснето е от Sсiеnсе Сhаnnеl. Ако беше само в Ютуб и аз щях да се усъмня.

Няма начин да са кацали хора на луната а сега да не могат Ще си признаят, мисля че това със загубените документи е признание един вид Американците са много добри в маркетинга тоест лъжите, справка - измисления долар без покритие, златния резерв дето го нямат.

Те и сега могат, ама струва много пари! С много пари и руснаците ще могат, и китайците... Даже и ние можем, ама пари няма! Единственото невъзможно е, някои от вас да си махнат капаците от очите!

Споко, няма толкова глупави хора - не и с достъп до ракети. Историята до голяма степен е измислена. Flat Earth e 100% специално замислена психологическа операция на ТРИбуквията - като жалък опит за компрометиране на Truth движенията, които вече успешно унищожават лъжата на НАСА: и най-вече идиотщината Аполо на Луната. За съжаление са други: масата зомбита, които все още вярват на всеки абсурд, който им сервират "отгоре". Като това, че диви бедуини са съборили за 10 секунди небостъргачите с ей тия две ръце. Или че насаджиите - които не могат да закарат човек до ниска земна орбита - са закарали десетки хора до луната, че и ги върнали. Без ни най малкия проблем. ;) В митичното златно време на 60те, когато янките са били гиганти на човешкия дух със свръхестествени епични сили - но уви, всичко това вече е безвъзвратно изгубено, дори като налична информация, размито от мъглите на времето... И ето ни обратно в реалността, където НАСА казва в прав текст на тъпаците, които още им вярват - че тепърва ще разработват всички детайли за полет до Луната, защото има непреодолими трудости. (А 60-те години нямаше - тогава се напънахаме и просто скочихме. ;) Такъв беше американския дух.) И че ще отнеме още десетки години (а истината е, по-скоро - стотици). НО - преди 50 години ходихме и овършахме цялата Луна със специални сгъваеми бъгита, които се побираха в куфар, нали така...

Колкото и глупости и лъжи да изпишеш, всички факти сочат, че е имало хора на Луната! Като огледалото, което отричаш, но въпреки това учените го ползват! Не знам как това огледало е кацнало и се е монтирало само!

Това с огледалото няма как да стане, но за да го разбереш трябва да имаш поне 2 мозъчни клетки!!!

Няма как да стане?!? Ти май и една мозъчна клетка нямаш!!! Ако не разбираш от физика, кажи си, нищо срамно няма!

За съжаление, цялата информация за магическите бъгита, скафандри, ракети и модули - способни на невъзможни неща - е била изтрита по погрешка. Вероятно от пийнал портиер. И сега не може да се използва - или даже да се провери дали е отговаряла на елементарните научни и технически реалности. Това е официалната версия на НАСА! Зомбитата, знаете ли това? Ако не - проверете. Не искате да сте неграмотни и неадекватни по важни теми, нали?

Няма нищо изтрито. Изтрита ти е паметта. И ракета си има, неизползвана, но възстановяването и е неизгодно. И скафандри има, не знам как ги намеси и тях, нали на МКС ползват такива! Това, че не ползват стари чертежи е логично - по-добре е да създадеш нов модел Мерцедес, вместо по стари чертежи да правиш Москвич! Вместо да лъжеш и мажеш, дай някакво доказателство, потвърждаващо брътвежите ти!

недей така ме вече се притеснявам за тебе утре като нищо ще прочетем аналогична на тази статия само, че ти ще си в главната роля

О, споко, овчи. ;) Притеснявай се по-добре за хората, дето вярват на всички статии. От глупост умират ексклузивно само овцете. Останалите, които са малцинство, са нагоре по еволюционната верига.

Теориите на конспирациите са средството, с което болшинството от тъпаците се опитват да скрият от себе си собствената си глупост. Защитавайки яростно тезата, че има нещо, което само те и малцина други богоизбрани виждат/разбират/проумяват ги кара да се чувстват, че се носят далеч над интелектуалното ниво на масата. А масата вижда, че тия нямат понятие от елементарни неща.

Какво излезе? Пишеш цели фермани с глупости и когато ти поискам доказателство, различно от клипчета в Ютуб, изведнъж замлъкваш! Или ми пращаш четеж на уоки токи и казваш, че е схема на смартфон... Май само името ти гръмко, но покритие - никакво!

Образователна система.

ФБР са го убили. Щото е знаел много и за това са го ликвидирали :))))

Ами по-лесно беше да се качи на самолет. Но...!

Добре, че в случая е САМОубийствена.

военните с помощта на хората бръмбари който понякога са рептили са саботирали полета му да не се разбере че земята е плоска ... какви сте невежи

Забравяш, че Земята също е и куха, като вътре в нея има още една Земя, където живеят хората-рептилии. Входа е на южния полюс, който обаче не съществува, зощото там е и ръба на Земята... Който не е разбрал, е подвластен на третото око на илюминатите!

Книгата "Caмoдeлни acтрoнaвти" пак може да си я направят, просто ще е post mortem.

"И все пак е плоска" - бяха последните му думи...

не нам дал земята е плоска ама тоя вече е плосък като лист хартия

Бахти идиота!!!

Това си е за награите ДАРВИН. Идиотите няма да свършат. Като иска да пусне балон с камера и евтино и безопасно... поне за него.

Е, това е поредното доказателство, че глупостта е вредна и пагубна!

Дарвинови награди в чист вид...

В едно интервю преди време журналисти го питаха, че по-евтино е да си купи билет за самолет и да погледне през илюминатора. Отговори им, че след като влезе в самолета не е сигурен дали през илюминатора вижда наистина какво е отвън или това са само екрани, които прожектират илюзия за кръгла Земя. Имал мечта човека, следвал я, заложил своя живот - това си е негово решение, за което не би трябвало да му се подиграваме, дори и да ни изглежда глупаво и безсмислено цялото му занятие. Проблемът по-скоро е с тези, които залагат не своя живот, а живота на другите...

Американци, оглупели от презадоволеност. Плосък му е мозъка

"Безделието поражда пороци." Иначе, съболезнование на близките на човека.

май не е много умен.... подобно на съмишлениците му :)

тъжна история ... тъжно е, че има хора мотивирани да работят, дни и години, дори да заложат живота си ... за такава абсурдна кауза. кауза която е загубена още преди да е предложена, а целият труд + живота на човека ... просто хвърлени на боклука. пп. правиш ракета - добре. качваш се на ракетата?!? чеки чеки малко, защо? ти луд ли си? Плоскоземците в общия случай твърдят че има купол над земята, значи в най-добрия случай в който се окажеш прав просто ще се врежеш в купола и резултата ще е същия като сега. бучни една/няколко камери по ракетата, пък добави още гориво вместо собственото си тегло ... има много по-лесни и малко рисковани начини да докажеш, че земята е/не е плоска

Поне за два случая се сещам, за изпратена камера на голяма височина. Еднта беше по Дискавъри, а другата беше на една компания, произвеждаща телефони, която показваше издръжливостта на камерите си. И при двата опита се виждаше заоблеността на Земята. Ако се е съмнявал, да беше направил опита сам! Ама за такива като него има една награда. Казва се "Дарвин".

Има даже още по лесен и евтин начин - нарича се хоризонт...

Плоскоземците са си измислили обяснение и на това. Вярно, не е научно обосновано, но те си го вярват!

За негово съжаление, доказа само, че Дарвин е бил прав.

Егати ентусиаста...