Мегакомета в Слънчевата система е започнала да отделя отровен газ

През януари 2031 г. мегакометата ще прелети на най-близко разстояние до Земята

Обратно в новината

Коментари - Мегакомета в Слънчевата система е започнала да отделя отровен газ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това за отровния газ е безсмислено емоционално отклонение. Важно е заглавието да лъха на смърт и на катаклизъм. По-наивните читатели и редактори биха се стреснали, че дори и да не удари Земята, а само мине покрай нея, мие може да вдишаме опашката на кометата и да вирнем нозе като хлебарки. Айде, моля, по-сериозно.

Не ни трябва комета, след като ни пръскат с отрови от самолетите.

самолетите горят керосин, не са на руски и украински дървени въглища

Не им стига кемтрейлс-а , който трови само глупаците, ами сега и отровен газ от комета ще ги трови... Не се спряха тези илюминати, масони и извънземни бре...

Гледаш много чернобяло на въпроса - дали ще вирнем крака като хлебарки или не. Всъщност сивите нюанси между да вирнем крака и да си живеем все едно е нищо са безкрайни. Едно вулканично изригване може да предизвика "мини ледников период" за 4-5 години. Подобни са се случвали в миналото многократно. Това очевидно не ни е избило до крак, просто ни и вгорчило живота и хиляди/милиони са изпукали от глад заради слаби реколти. Точно тази комета само с отровната си опашка също надали би ни избила всичките дори в най-песимистичните възможни прогнози. Но ако опашката ни уцели сигурно ще има сериозен пик на респираторните заболявания близките години. Ако това съвпадне с някой друг подобен проблем, примерно вирус увреждащ белите дробове (примерно ковид19), ето ти чудесен сценарии за измиране на сериозен процент от населението.

Така наречените учени и така наречената наука, да кажат откога ледените топки отделят отровен газ.

Откога чакам комета или астероид да падне тука... или пък извънземни да дойдат. За съжаление, няма да доживея такова събитие.

избери си който и да е отровен газ, намали температурата до втечняване, след това намали температурата още до втвърдяване (заледяване) и получаваш отровна ледена топка с потенциал да отделя отровен газ. сега нагрей отровната ледена топка до температура на втечняване, нагрей я още до температура на изпаряване и получаваш отделяне на отровен газ. пп. ако те мързи да намаляваш температурата много, можеш да си помагаш с увеличаване на налягането. ако те мързи да увеличаваш температурата много, можеш да си помагаш с намаляване на налягането.

Въпроса ти разбирам че има още много да учиш.Ледът не е само то вода а и от различни замръзнали газове в космоса.

Па на кометата опашката щяла да ни удари... Мъка, мъка, мъкаа

Забелязвам че тук се публикуват доста фалшиви новини за комети глупости само и само да се превлече интереса на и посещенията на сайта но хората не са глупави да ги правите на маймуни

Температурата на замръзване не зависи от налягането. Водата замръзва при една и съща температура и на морското равнище и на Еверест. Вода поставена във вакуумна камера замръзва и кипи едновременно.

Отровните газове са само в мозъците на тези, които ни засипват с тези новини. В последно време се усеща една масова кампания на натиск върху вярвящите с цел снижаване и елиминиране на радостните мисли и изживявания, което да доведе до снижаване на положителните вибрации в сърцата на хората , с което да ги държат в ниските измерения. Това е явен показател за отмирането на една тъмна епоха и навлизането в нова. Бъдете будни и се радвайте , запушвайте си ушите за такива новини и бъдете позитивни.