Метеоритният удар в Челябинск: Космическа заплаха, конспирации и ответни мерки

Точно преди 9 години експлозия, 30 пъти по-мощна от атомната бомба над Хирошима, разтърси индустриалния руски град

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е че не е имало динозаври.

Някоя ракета от С.Корея объркала пътя. Ма ги е срам да кажат.

е женка ти..... вместо да посоли омлета ти .... го е поръсила със циф.....интоксикационнен шок.... и увреждане на мозъчните клетки....

Когато земята мине през облака на Орт ще има хиляди .

Няма как да стане! Облакът е на константна дистанция от Земята и е част от Слънчевата система.

Малки освен да създадат малко шум

веднага да се свика КСНС

Водеща новина трябваше да бъде изведена че """"Българи в САЩ с петиция до Конгреса на САЩ..... А българското правителство и депутати се крият като мишки...."" https://m.dir.bg/dnes/comments/balgari-v-sasht-s-petitsiya-do-kongresa-sreshtu-mesetsa-na-makedonskoto-maltsinstvo

Това си го спомням. Тогава имаше много близко преминаване край Земята на един друг астероид. Даже даваха репортаж от Роженската обсерватория. Може астероида да е бил двоен. Или около себе си да е имал още осколки. По същото това време с няколко часа разлика падна и Челябинския метеорит. Като гледам следите, той се е разпаднал във въздуха преди удара. И това е добре, защото иначе експлозията на Земята щеше да е по-голяма.

Алооу, тоя метеорит от дунапрен ли е, бе? Или от стиропор? 20 метра камък- 13 тона... Хахаха Нещо много бъркате. Или метража,или тонажа... Иначе, не е лошо да падат такива метеороти в блатото с алкохолици,най- вече около Красний площадь и Кремле.

Американците са пуснали бомба а пък Путин съ е уплашил и се изтегля от Украйна.Ура демо креацията победи да живей!

Аз... Нямам думи...

Не е метеорит ами самолет дето е пръскал с ковид !!!

Защо няма статистика колко астрономи са заточени в Сибир след този пропуск?

Добре, че някой натряскан военен не е започнал ответен удар. И по-малко им трябва на военните да изперкат съвсем.

Един такъв трябва да падне сега в източна Украйна и сме готови.

А защо се е взривил преди падането? Какво го е причинило?

НЯКОЙ му е помогнал да се разбие, навярно !

Дано се шегуваш. Надявам се не си забравил, че земната атмосфера не е рядка и при навлизане в нея на разни "неща" от космоса те обикновено изгарят.

Този урок са го пропуснали. Те нещата в училище който се учат за нищо не им трябват в живота.

Нямам предвид разпадане или изгаряне, това ми е ясно. Имало е експлозия преди падането, кое я причинява? Явно подобна експлозия е имало и при тунгуския метеорит.

Или НЯКОЙ, по-скоро е помогнал на първобитните хора на Земята !

След този метеорит или каквото е там, имаше метеорити и над сащ. Много скоро след това. Само да не си помислите, че става дума за конспирация, нееееееееееееееееееееееееееееееееее, хич.

Давам отговор на въпроса "За чий хуй занимават хората с нещо, дето се е случило преди 9 години?". А сега да си представим, че това нещо се е случило тази сутрин. Просто при тази военна истерия, дето върви в момента представете си акво ще се случи.

и веднага са си помислили че някой им напада кочината :D

Заглавие в ДИР ДИАРИЯ В КРЕМЪЛ: МЕДИЦИНСКА ЗАПЛАХА, ОПИТ ЗА ОТРОВЛЕНИЕ, КОНСПИРАЦИИ И ОТВЕТНИ МЕРКИ източник ТАСС Съобщение от ТАСС с малки букви на следващия ден: след прегледа на В.В.Путин дворцов лекар предписал "Лопедиум"

Don't look up! :-)

Интересно ми е дали Путин ще спази срока на Байдън и ще започне Третата Световна Война утре, 16. февруари 2022. Вие как мислите?

Не... хванаха ги по бели гащи...

Ненормален дрогиран идиот ти пак ли се появи говедо смотано все повече се убеждавам,че си служител на ДИР

Поизгледах видеата, болшинството са си адекватни хората, правилно се ориентираха, че е метеорит, даже и преди звуковата вълна. Само един истеряса че било бомбардировка на НАТО, ха ха.

че тая космическа скала не се вряза у софийскио парламент по време на заседание......

Статията явно е плод на сутрешен метеоризъм, предизвикан от вчерашната празнична трапеза.

Всичко в съветската история е лъжа. Руснаците ги лъжеха, че Попов е изобретил радиото, а сега искате да не вярват в конспирации.

Те и нас излъгаха за радиото хахаха

И за чий кур отвличате вниманието на хората с нещо, което е станало преди 13 години. Много материали, много нещо и все едни и същи клипове от десетилетие се въртят. Да ви еба в тъпите, соросоидни, продажни журналистчета

Просто в Челябинск хората са сурови и сериозни. Това е град на металурзи и миньори. Там не се търпи да се отметне човек от думата си. Някой е свалял звезди на гаджето вечерта на 14 февруари. И там да знаете няма пет-четири! На сутринта звездата пристига! Е те това се е случило.

Какъв "метеоритен удар" бе, Гогов, ти в ред ли си? Къде точно се е ударил метеорита?

В празната ти глава се е ударил..... Убитак

Скоро отново ще поставят системата Периметър в дежурство. Току виж възприела това като ядрен удар, следва масиран ответен удар и земята остава за хлебарките.

Като нищо, квито са некадърници :D всъщност вече е имало такъв случай и само благодарение на един военен с трезво мислене, който не повярвал на скапаната им съвеЦка техника не е станала белята.

Ковид вирее конспирацииките постепенно се превърнаха в реалност. Самата думичка вече е излишна и е видно, че живеем в информационна война, на която правителствата са заложили всичко - от купуване на медии до раздаване на пари и бонуси на тези които им вършат работа...

Не, че някога сте били върхът на острието в новините, ама сега съвсем изплискахте легена!

А ти защо продължаваш да ги четеш?