17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво каза един русофилски дръвник преди две седмици? Че руснаците щели да си запазят модула за новата станция дето ще си правят. Ех русофиле, русофиле! Ех, прасчо!

Модулът "Наука" се явява много точна диагноза на състоянието в което се намира руската космическа програма.Бавно ,скъпо ,морално остаряло и никому ненужно.

Като изстрелят новата станция, този модул ще го засилят там, барабар с тоалетната, така ще спестят от кенеф.

Добре де то нали през 2022 щаха да прекратят съществуването на МКС! Що месеци преди това ще слагат нов модул там!? Нещо не излиза сметката!!!

Нямам думи... РепортерЮ, продължаваШ да се излагаш отново с правописни грешки!!!! Спрях да чета до половината заради поредното "грамотно" недоразумение!!!!!

Има стара народна мъдрост на чужди пари да не правиш сметка. Ако искат ще си го изстрелват, ако искат ще си го преместват в другия крачол. Вие само знаете да лалате. А междувременно, даже и ябълки ви внасят от Полша и май от Норвегия. И а дано да почнат и ракията да ви внасят от Китай, че белким поумнеете.

Руснаците казаха че ще напуснат станцията, а сега вече ще имат и причина за това :)

На кого да продам ябълките си. На бедните рашки дето са 140 млн за копейки или на ЕС дето са 500млн за Евро. Де е Илия на кирия?

Ако ще е за мъдрости мога и аз да цитирам: "На гол тумбак, чифте пищови" " Голям залък лапни, голяма дума не казвай" Още искаш ли? И между другото кой точно ще си го сложи в крачола, народа или Путин ?

Затова от комунистически Китай, най-голямата икономика в света, не искат да имат нищо общо с Роскосмос. Само най-изостаналите купуват от тях орбитални станции, космически полети и двигатели за ракетите си.

_stankow

Нещо са блъфирали. До последно. Пазарлък някакъв е имало с американците. Впрочем, както се закача един модул, така и се откача и се прави друга, собствена станция.

_stankow

Така казваха до последно. Но като гледам - нещо са блъфирали. Нека го изстрелят, нека го закачат, пък после ще коментираме.

Ама другарко, не се вълнувайте толкова много. Нали си строите ядрен космически влекач , все ще се довлечете някъде , по някое време.

Истинският путинофил, кръв повръща, но не признава, че е сгрешил! С други думи, ще чуеш всякакви увъртания, но не и признание за грешка.

Купуваха !!! Американците отново прецакаха руснаците.Десет години купуваха от тях двигатели и места за космонавтите си . Мурзилките помислиха че са велики , а техниката им незаменима.После американците ритнаха столчето и сега какво - деньги нет плюс 20 години технологично изоставане.

Така, че твоите ябълки няма да ги продадеш за копейки, а ще изгният, защото плановата икономика на еврогейския така казва. Човекът ти го каза в прав текст - внасяме напълно безвкусни и отровени с препарати плодове и зеленчуци. Много се правите на умни, но хората по провинцията си хвърлят стоката, защото не могат да я продадат. А, ако успеят, е за жълти стотинки - разликата между изкупната цена и продажната към крайните клиенти, е между 5 и 10 пъти ... А, чуждите вериги внасят боклуци, продават ги на безумни цени и после изнасят печалбата. В същото време, всичките чужди производства в България внасят само толкова, че да платят заплатите и поддръжката на производствената инфраструктура. Накратко, икономиката ни хвърчи с такава скоросст надолу, че ти се увие свят, ако успееш някой ден да осъзнаеш какво реално се случва ...

Чакай да излети "Протон"-а, че не е от най-надеждните ! - 2010-2019 има 8 изгърмявания от 70 старта, това е повече от 10 % failure ratio !

Абе станков, все мислех, че си кухо парче, ама ти счупи тъпомера ! Модулите се били откачали и закачали между различни станции в космоса ! По-голяма дивотия - здраве му кажи ! Кой точно ще "откачи" от едната станция и ще "закачи" на другата ? Да няма някакъв влекач там горе ? Подобна операция би струвала диви пари ! Това да не са модулите на аналното ти дилдо дето си ги откачаш и закачаш.

Я... ама ти владееш и чужди езици. Браво. Страмно е защото си умен а си фен на Борисов.

С тоя руски модул, който е бракуван още преди да излети, ще загробят напълно МКС.