Microsoft патентова технология за добив на криптовалута с помощта на мозъчни вълни

Зa дa бъдe пocтигнaтo вcичĸo тoвa e нeoбxoдим ceнзop, ĸoйтo e зaĸpeпeн или имплaнтиpaн в тялoтo

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Kpиптoвaлyтнa cиcтeмa c изпoлзвaнe нa пoĸaзaтeли зa aĸтивнocттa нa ректума и ануса" ония вирусолога и сие що не си забият по един крипто валутен страпон и да генерират от вибрациите биткойни.

Ххааааааааа Ххххооооооооооо кой ще контролира обезпечаването на стойноста на криптовалутата бълвана от майкрософт това е равносилно БНБ да печата банкноти и сече монети без реално покритие.....в злато ценни книжа имоти новата кибер финансова зависимост обикновенният човоечец ще бъде яко пресиран физически от банки и финансови институции и в интернет когато бъде заставен да се разплаща в бийткойни,изкуствен интелект,скайнет,пандемия-чипове следящи здравословното състояние 24часа в денонощието

великите технически открития в крайна сметка се сведоха от мечтите за огромни междупланетарни кораби до реалиите на миниатюрни чипчета за информативен контрол. тъжно и смешно е. трагикомедия хумана.

Гледаш реклами - получаваш пари. Купуваш рекламираните неща - харчиш пари.

вместо да изплозваме човешките мозъци за опознаване на Вселената, ние ще "доказваме", че сме гледали реклами.

Най-важната и интересната новина от всички е скрита дълбоко - а платените агенти мълчат тъпо в коментарите. Новината казва, в ПРАВ ТЕКСТ, че Бил Гейтс ВЕЧЕ иска да имплантира чип в мозъците на всички ни, за да следи какво правим и мислим!! Той това си го мечтае отдавна - но вече си го иска! Е, кое е конспирация сега? И кое е истина? След като това е официална новина от самите тях?? Е, щом това даже е истина - значи другата истина: че същият Гейтс участва в създаването и пускането на новия вирус и установяването на световен извънреден режим - вече не би трябвало да учудва никого?

Според snopes (сайт за проверка на новини), баш тая част за чиповете е измислена. В патента нищо нямало за имплантиране на чипове.

В тая новина има изненадващо много истина. Даже (предпполагам умишлено за да не изглежда още по-несериозно) е пропусната информацията за 3-те 6-ци в номера на патента (WO2020060606A1). А наистина прилича на закъсняла първоаприлска лъжа. Добавям линк към snoopеs - сайт на който може да се проверява дали разни новини са истина. Ама не знам дали ще мине. Преди не минаваха, ама одеве видях един линк към тубата в пост. https://www.snopes.com/fact-check/microsoft-own-patent-666/

т.е. snopes, не snoopes. Ама линкът е верен.

Един от първите епизоди на Черното огледало в действие. Който не го е гледал да навакса. Има много поучителни серии.

e нали така трябваше https://www.youtube.com/watch?v=0iWVbR5fhD0 сега пък физически щели да слагат. Нещо реда са объркали..

чип от мъск за движение на автопилот, кога ?

гледам плакати на Ким и Пут, ще произведя ли биткойни, или ще бъда само бит.

Имаше си Путинкойн и Тръмпкойн. Може да си поръчаш и собствен.

Тази технология е като за Лъчо Мозъка.

Big Brother is watching!

Матрицата? Лично аз бих пуснал сензор от няколко грама олово в главите на създалите това "нещо".

Копейкаджиите пак прецакани. Трябва мозъчна активност :))))

Трябва да си много "умен", за да те ползват като животно.

Умствената работа е работа хамалино :)

Матрицата в действие.

Подготвят ни да приемем мисълта, че да ти имплантират чип е нещо чудесно и... доходоносно! Абе, всичко е "в името на Вашето благоденствие"... И тъй като безмозъчните дебили са много повече от мислещите хора, вероятно и този план ще проработи, а тези които няма да се вържат и ще се съпротивляват, в крайна сметка ще бъдат "санкционирани" и анатемосани подобаващо... както обикновено се случва в човешката история. Нищо ново!