Microsoft се насочва към облачни услуги за военните

Оспорваният договор с Пентагона отваря огромни перспективи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странни изказвания има тук. Разни интересни хора, мислейки си че познават света на облаците, но явно само от джоийнтовете, не знаят че МС са най-големите в комършъл услугите. Моля ви се бе хора, МС отдавна не ОС Уиндоус, който крадете и хаквате, пък и подръжка искате после. Толкова са напред в технологийте че всеки се съобразява със тях.

то те военните имат само една гънка на мозъка е факт, ама май и нея са загубили

Горките военни...

какви данни ще държат там? Струва ми се несериозно, на фона на ежеседмичнитге новини за изтекли данни някъде?!?!

четеш по диагонал, кажи за последните "изтекли" данни от Azure на Майкрософт ?

"може да отвори вратите на компанията към военните структури на редица други държави" Под ДРУГИ ДЪРЖАВИ да се разбира КОЛОНИИТЕ. Кой друг ще се съгласи доброволно данните му да са в къщата на М$?!?! Все едно аз да си дам парите на отговорно пазене в къщата на някой циганин! Верно е,че ще са заключени и аз ще имам ключ. Ама нали и циганина трябва да знае комбинацията, за да провери дали това съм аз?

А да ги дадеш на чичко Джеф - се същото, това че Европа спят зимен сън в тия технологии американците не са виновни.

ЕСССР са зависими от ФАЩ. И също правят това което им се намекне отгоре. Ако се намекне,че нещо е много скъпо например? И че не е необходимо да се прави? А цената на всяко нещо вече не се определя от търсене/предлагане. Цената се определя от това колко клика някой евреин е направил. И колко $ на всеки клик се попълват във виртуалната банка.

Бате, ако познанията ти за криптиране и достъп до данни се изчерпват с цигани и ключове - спри да пишеш, защото се излагаш яко !