Microsoft сключи голяма сделка с Пентагона

Компанията на Бил гейтс ще вземе 1,8 млрд. долара от американските военни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

провителството на САЩ дефакто спонсорира своите хора иначе М$ отдавна нямаше да съшествува. добре все пак че военните ще ги ползват само за електронни игри, щот иначе то за друго не става

"спонсорира"? не ти ли хрумва че за да функционира правителството има разни нужди, включително такива които Микрософт им предоставя. И нашето правителство и държавен апарат са главно на Уиндоус и кво? И ние ли сме "спонсори" на Микрософт. Просто са търговец чиято стока купуваме. включително и в България държавата е най-големият възможен клиент, който можеш да имаш. Толкова мащабен, че безброй фирми работят почти ексклузино на държавни поръчки. В САЩ е същото просто в различни мащаби. обърни внимание на последния абзац Гугъл също са мислили да участват в търга. Ако бяха спечелили Гугъл, сега щеше да крякаш същото, но по техен адрес.

Момче, момче, само политика Ви е в главите на съвременните аутове, затова не ставате за нищо.Няма голяма корпорация в света, която да не е контролирана и дотирана от съответната държава.Можеш на челото да си го запишеш и дано поумнеете някой ден.

Майкрософт спонсориран от САЩ... като СПЕЙСеКс. нова опорна точка

И не е нова опорка а стара колкото Майкрософт... в Щатите с години се точи антитръстовото дело срещу Американското правителство и Майкрософт, заради договорът според който Правителството задължаваше на всеки продаван в Щатите компютър да бъде инсталирана последната версия на Уиндоус;)

Лека дотацийка.

Отдавна чичо Били няма нищо общо с Майкросот.

все пак притежава около 4%