Microsoft: Трети лица може да слушат записи от разговори в Skype

Информацията се използва за обучение и подобрение на изкуствения интелект

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а се оплаквахме, че ДС, КГБ, Щази и т.н. ни следели и подслушвали

не е необходимо да си инсталирате скайп за да го ползвате. Ползвайте го само онлайн! Не ползвайте приложението в уиндоус, което идва преинсталирано! Когато ползвате онлайн, браузъра има по-малък достъп до системата ви от колкото приложението. Дори не се логвайте в приложенеито. Туй за тези които въобще го ползват този скайп.

Особеностите в изказа, които предизвикват двоумение в автоматичните системи за разпознаване, също са лична информация, която може да служи за идентификация.

някой ползва ли още скайп? ------------------------------------ Да- и винаги пращаме специални поздрави на дежурните... и те душа носят.

Значи се правят записи на разговорите след като могат да бъдат прослушвани

Иначе Китайците били подслушвали. Аз на американски софтуер и хардуер не вярвам . Снудън отдаван показа и Cisco и другите как оставят вратички за ЦРУ. Ако искате сигурност избягвайте америкаското.... Като казва един приател . Китайските телефони са евтини и може и да подслушват (няма доказателства). Американските са скъпи и със сигурност подслушват. Моят избор е ясен.

Като цяло съм съгласен... Лошото на китайците е, че много от нещата са направени веднъж и после никой не ги обновява - телефони, домашни камери, рутери, модеми, бейбифони .... Накрая тези джаджи имат десетки дупки, които всеки може да ползва, а не само службите.

Тия па, кой ви ползва вече бъхливия скайп? От как го купихте и за чеп за зеле не става,

Ясно е че BIG BROTHER -т.е. ЦРУ, ФБР и останалите тайни и не до там тайни шпионски организации на САЩ следят всеuи ковек с мобилно устройство по света, като използва създадените нарочно с тази цел гиганти като GOOGLE, MICOSOFT и др. Като добавиш и американския долар, то целия свят е в ръцете на Американските империалисти. Да ви е честита демокрацията и Евро-атлантическата солидарност.

Е що забрави да ни честитиш и бананите, че без тях накъде...

Някой ползва ли още скайп?

Айде бе. Сега ще ни кажат, че и редовните "осъвременявания" на системата има подобна функция. не вярвам, тва е долна лъжа.

Мислех си че това е следене и подслушване и дори в САЩ без съдебна заповед е престъпление!

Би било, но Потребеният доброволно се е съгласил на 761-ва страница на user agreement-a. Нали го е чел...

Ами като сте тръгнали да "повдигате завесата" продължете нататък с прекрасните нови "смарт телевизори" имащи възможност за гласово управление. Оказва се че там (при повече от 3 големи производителя) е установено, че 3-ти лица прослушват записите. Върха на черешката е, че нито един телевизор с такава опция няма функция/ команда/справка с която да провериш дали и кога е включена функцията "гласово управление". След съгласието с условията за ползване нито един потребител не е в състояние да определи кога се записват гласовете в дома му!? Добре дошли в дигиталното робство!

Роб е този, който се мисли за роб. Останалите не сме роби и след като се съмняваме в това как работи дадена функция, не си купуваме продукта с нея - няма да ми изстинат топките, ако не приказвам на телевизора - всъщност никога няма да дам толкова пари за такъв умен телевизор, и без това по телевизията има само помия.

Най-добрият роб е този, който се мисли за свободен.

Ами купи си Опера(нищо,че е черно-бяла) и никой няма да те подслушва но явно си доста гузен за да се страхуваш

Знаем бе, нали затова Тръмп каза че социалните медии трябва да съобщават на правоохранителните органи имената на психопатите които използват мрежите;)

Откакто микромеките боклуци купиха скайп, всичко е от зле по-зле. До каквото се докоснат тези микромеките помияри гнусни, всичко съсипват. Измислени оправдания, че обучават изкуствен интелект и тралала пръдни. Мамицата ви мръсна помиярска паразитна!

"макро мек" е явно твоя пъпчивко но се друсал на лайникса щом си мислиш,че нещо по-добро-справка хакерчето от тад груп

То одавна си мисля, че ЦРУ и подобни служби ги подслушват. Понякога като пратиш съобщение на съседен компютър и то чака по един час да пристигне. И "псуваме" ЦРУ, че се тутка. ;) В Афганистан откриват терорист, като изкуствен интелект го разпознава по говор по телефон. Очевидно са подслушвали целият телефонен трафик там.

Не се чуди - бъди сигурен!