Коментари - МиГ разработва самолет от пето поколение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно този е по-високотехнологичен, но за мен МИГ-29 е най-красивият изтребител.

Без съвременна електроника, няма модерен самолет. Да правят аероплани.Няма кой да ги спонсорира.

Живея в САЩ и мога да твърдя, че само бедните и краварите купуват американски коли. Защото имат промоции за ветерани и пенсионери. Ако Барашка не наля стотици милиарди в американската автомобилна промишленост а в замяна получи подкрепата на профсъюзите за втория му мандат....Днес изобщо нямаше да има американски автомобили. Безславно затвориха кепенците на дюкяна "Олдсмобил" и "Понтиак". Въпреки това "Тойота" е световен лидер на автомобили. Без държавни инжекции а единственно от доволни клиенти. Същото е положението и с космическите и военни програми - прахосване на парите на данъкоплатците. Реалния комунизъм.е в САЩ - прахосват се билиони за не работещи проекти. И докато в Русия комунизма бе забранен със закон, то в САЩ той продължава да живее. От това се хранят конкурентоспособните икономики на Япония, Корея, Китай. "Крайслер" бе купен от Мердседес а после препродаден на "Фиат". "Рено" шътна "Волво" на "Форд" а Форд гризна колеца и продаде "Волво" на китайците без пари. "Рено" купи "Нисан" и Франция стъпи на американския пазар на тенекии. Днес "Нисан" залива и САЩ и Русия, чрез "Лада", с японски автомобили френско производство. "Рено" е държавна френска фирма ....за незнаещите. А наскоро немския "Байер" купи американския гигант "Монсанто". Толкоз за комунизма и американските възможности. Засега САЩ водят с няколко обиколки единственно по броя негри и латиноси за пушечно месо.

Глупости. Точно обратното е. Бедните купуват малки коли. Американците купуват SUV, Тесла, хибриди и луксозни коли. Американски коли са и Лексус, и Порше Кайен и т.н.

Ако не сте забелязали, но статията е за САМОЛЕТИ, руски!

Мурзилките изпаднаха в олигофренски възторг, че руснаците щели евентуално да правят нещо си, което щяло да хвърчи след 10 години. Т.е. на кукуво лято! То руснаците и комунизъм правеха, ама ейги де до що достигнаха - до пуйка си ленинова!

По добре да са дотам, щото ако стигнат там където не ти се иска, а нищо не им пречи, друга песен ще пееш.

Абе доста жлъч се излива по адрес на руснаците, но нека припомним една народна мъдрост, че "пилците се броят на есен"! Да не останете неприятно изненадани всички вие, които сипете огън и жупел срещу Русия, когато го видите това чудо да лети? Руснаците ще го направят, колкото и неприятно да ви звучи, и хич не им пука за вашите мъдри плюнки, тъй да знаете. И пак ще почнете, че един тостер или хладилник не могат да направят, че онова, което е изредил един Колю, който се прай на бай, го нямат, че една кола кат' хората не могат да конструират, че...Но нека ви охладим ентусиазма! Правят това, което им трябва, ще продължават да го правят и намират начини, а примери за това са много. В момента, че и в близко бъдеще, основен приоритет им е защитата на собствената им територия, към която има неистови апетити от много хиени. Отдавна са разбрали, че за минута да свалят гарда и ще им се изсипят от всички страни лешояди, които дори и не крият мераците си...Санкции, манкции и какви ли не мурафети им въртят, но онези се справят и то доста добре...

Да да ще го направят ама друг път както направиха Арматата или Су-57??

Амаааа, те са факт или си спал зимен сън?

друго за 4 прототипа

Хотелось лучше получилось как всегда. Правят не това което им трябва, а това което могат. А възможностите им са все по-ограничени. Примери много: ПАК ФА/Т-50/Су-57, Армата, Ангара, фрегатите клас Адмирал Горшков, самолетоносачът им и т.н. Така че възможността да видим това чудо да лети е само ако модернизират леко МиГ-31, нарекат го МиГ-41 и го пуснат да хвърчи наоколо за радост на по-глупавата част от руснаците и българите. Както правят с Ту-160 например. Другият начин е да го вкарат в поредната анимационна реклама на бъдещите им страховити оръжия. Проблемът е, че и в анимациите изостават от САЩ с няколко обиколки.

Едвам ме убеди, че русите не са изостанали, само че обикновенно те рекламират това, което не им е нужно, а това, което го имат и е полезно, не го (типичен пример, макар и от времето на Студената са Тайфуните, ФАЩ разбраха за съществуването им 10 години след пускането им в действие). Всъщност много често и американците правят така.

На какво се дължи краварската хиперзвукова програма, лек цитат от уикито!:After NASA's NASP program was cut, American scientists began to look at adopting available Russian technology as a less expensive alternative to developing hypersonic flight. On November 17, 1992, Russian scientists with some additional French support successfully launched a scramjet engine named "Holod" in Kazakhstan6. From 1994 to 1998 NASA worked with the Russian Central Institute of Aviation Motors (CIAM) to test a dual-mode scramjet engine and transfer technology and experience to the West. Four tests took place, reaching Mach numbers of 5.5, 5.35, 5.8, and 6.5. The final test took place aboard a modified SA-5 surface-to-air missile launched from the Sary Shagan test range in the Republic of Kazakhstan on 12 February 1998. According to CIAM telemetry data, the first ignition attempt of the scramjet was unsuccessful, but after 10 seconds the engine was started and the experimental system flew 77s with good performance, up until the planned SA-5 missile self-destruction

шорошомолките начело с колю пийча, който вече не баел, а само го разтривали, тръгнали да ми обясняват колко гъзотурбини им са се нагрейдили на таковата... абе какво от всичко това имате с платени лицензи ве голтаци ниедни?! Зироу! Нъл тъй? Щот пари за лицензи нямате и не сте имали никога. Абе вие за една хокърка се стискате да дадете 5- кинта та какво остава за лицензи. Ами да ви кажа, да има ги тези неща, навсякъде по света, но какво от това? Какво създадохте вие лично? Днес? Пуснахте по 2-3 комети в тоалетната, нали? И 100поста за 5лв от еврооблигациите. Шорошорасти, краставиците ви са от Македония и Албания! И не само тези за салатата, а и онези за женките ви. Да.

LOL, изтриха ми поста в който насърчавах умствено изостаналите руски слуги да коментират по поредната статия за непобедимата съветска мощ а да не дремят, че ще ги лишат утре от закуска за наказание. И какво, пак нищо. Няма и 100 поста за цял ден, повечето все от щатни тролове. Човек се опита да ви помогне вие се дърпате, така ви се пада :D.

Lol, lol, lol, е на това му викам българско словосъчетание, меееен. Мухааааа. Тръгнал да обижда на руски трол, когато той самият е краварски такъв......

А бе русофили, знаете ли, че хич не ми дреме какви военни боклуци имат руснаците. А вие изпадайте в телешки възторг от тях. Не ни пречите.

Е че то на кой му дреме какво казва няква платена козяшка пача?

Вярваш ли, че мнението на стотина платени с рубли русофили-дебили има значение? Ако вярваш - много си зле.

Абе то мнението на платената козяшката пача олигофренска става само за бършене на гъза..Това всеки го знае!

Времето ще покаже....Но аз знам едно..Руснаците каквото кажат, го правят! Не хвърлят думата си на вятъра, като телетата от Краварника. Колко пъти слушахме и НАСА и Мъск че ще отиидат на Марс, на Луната на орбита ей сега..ей сегичка..след 5-10 години...А годините си минаваха, и това което обещаваха кравите..НЕ СЕ СЛУЧВАШЕ! руснаците си мълчат, но като кажат нещо..То става! Дори най-простия олигофрен знае, че НЕ УСПЕШНАТА краварска технология за хиперзвука се основава на разработките на руснаците от края на 80 и 90 години....Така наречения проект Холод, в който кравите даваха пари а руснаците им разработваха технологията вместо тях..накрая кравите взеха резултатаите и изследванията, и спряха да си плащат на руснаците. Всеки с малко повече мозък от чаена лъжичка, може да го намери в интернета. Това са си официално достъпни източници...Както е и факт кражбата от кравите на съветските лазерни технологии, през 90 години когато купуват от уркобидлото от руината Крайна, останките на първия в света лзер с морско базиране, монтиран на кораба Диксон...Четете и се образовайте.

Само глупости и лъжи. Примерно на Диксън не е имало никакво лазерно оръжие, когато е продаден за скраб на …. Индия. Американците имат няколко успешни хиперзвукови полета с различни САМОЛЕТИ - такива дето се приземяват. И не се основават на руски разработки, а са използвали руски ракети за извличане на резултати, като по-евтин вариант, щото инак още от 60-те години имат самолет Х-15 движещ се със скорост 7274 км/ч или 6,85 М, като проекта е прекратен през 1970 г. През 1983 г почват нов проект за директен космически самолет, като за по-евтино за изучаване на явленията при хиперзвукови скорости и новите концепции решават да използват съветски ракети през 90-те.

Грамотен си езиково и с голям логически капацитет, само два коментара (ама толкова минимални, че не знам дали струва да ги казвам). Пише се скраП. "Не са използвали руски технологии, само руски ракети..." мииии не знам как да го кажа, ама някак си едното иключва другото.

Руснаците имат технологийте да го създадат...Това са фактите... Създадоха такива неща като компактни ядрени реактори за Посейдон, ядрени двигатели за крилата ракета Буресвестник, лазери като Пересвет, хиперзвукови ракетни двигатели за Кинжал, топлоизолация за хиперзвуковите блокове Авангард...А кравите с какво разполагат, разполагат, разполагат с пръцки с лук, ..... И изостават технологично с десетилетия след руснаците..Въпреки че откраднаха съветските разработки в областа на лазерите, кравите така и не създадоха нищо читаво, което да се доближава до съвремените лазерни комплекси на руснаците. та кравите не могат дори да копират руските РД-180 на които имат чертежите!! Изостват в тази сфера с 10-20 години след руснаците. Факти, факти и пак факти!

Днес видях уникален двигател за граждански самолети - "CFM-LEAP" - френско американска разработка. Защо не виждам нищо подобно, създадено от руснаците? Нито двигатели, нито самолети. Пишете за ядрени двигатели, а един "елементарен" газотурбинен двигател не може да направите! Защо така?

Ехххххххххх...Момче, момче..нещо не си чувал май за МС-21 или за двигателя ПД-14? Чети образовай се....

Абе чувал съм, но нещо не ги виждам! Колко МС-21 летят, в кои авиокомпании? Чета, образовам се, но няма! Само Боинги, Аеробуси и CRJ-ta!

Какво четеш, какво се образоваш? Ще кажеш и че Сухой Суперджет не лети ли? А по характеристики МС-21 превъзхожда и Боинг и Еърбъс. Самолет който започва да измества Боинг и Еърбъс от руските пазари, а след това и по света, хората вече са почнали да го поръчват.

Se taia

Колко суперджета летят по света бе льольо? Пазара си казва думата, там не вървят празните приказки за безаналоговите тинтириминтири. Дори в Китай, Виетнам и Идния нямат продадени бройки - това трябва да ти говори достатъчно.

За създаването на всичко изброено руснаците се нуждаят от западни технологии, без които щяха да си стоят с ефектите от времето на нямото кино. Без работни станции с Intel Xeon и картите Nvidia Quadro и AMD FirePRO, без програми като 3D Studio Max, Maya, Blender е невъзможно руските фантазии на тема "колко сме силни и непобедими" да са на световно ниво.

Без руския титан, без руските Съюзи, без руските ракетни двигатели РД-180..Всичките тия Боинги моиинги, сателити и кравари астронавти щяха да видят въздуха и космоса през крив макарон. Нали се сещаш, какви глупости пишеш? А и руснаците имат ОТЛИЧНИ програмисти, правят си сами софтуер и вече си имат собствено пройзводство на процесори.

Е западът като разполага с всичко това защо не е в състояние да създаде компактна/мобилна енергетична установка, която да захранва лазер с мощност 1 Мгв???? А руснаците го направиха.... А бай Кольо????

И къде са руските програми за 3Д анимация? Руските професионални графични карти? Съгласен съм, че имат кадърни аниматори, но защо не им дадат да направят те годни фантастики за руското оръжие вместо да се задоволяват с мизерните клипчета, които Путин показваше преди няколко месеца, дървени макети или псевдомодернизирани модели от времето на СССР. P.S. Защо не правят модерни оръжия няма какво да питам, за всички е ясно, че нямат нито научен, нито технически, нито производствен капацитет. :)

Ей-й-й мноо си лош модераторе! Ама това са факти бе! 26 калибъра, и 26-тия президент, на когото е кръстено едно корито, което по това време беше точно там! Теа шорошорасти ще си умрат в неведение...

Ха ха ха , след 10 години!! Ясно е , че Русия няма да има след 10 години изтребител 5то поколение. Само се излагат с тия приказки. ПАК ФАК го погребаха , сега си измислиха нова лъжа за следващите 10 години.

Чета коментарите на платените козяшки олигофрени, и не мога да не се дивя...Обясняват как Су-57 не се строял серийно и прочие глупости....Ами то целия свят видя какво стана с Ф-35, дори след 30 години създаване..Кравите почнаха да пройзвеждат серийно една недоизкусорена машина, с десетки дефекти, повечето които са заложен конструктивно..Руснаците да не са глупаци, та да повтарят грешките на кравите, и да пускат в пройзводство дефектиращ самолет?! А и руснаците с машини като МиГ-41 скачат с едно поколение напред, оставяйки кравите да им дишат праха. Това са фактите.

Se taia

Руснаците, приятелю просто нямат двигатели за този самолет. Колкото и да го сучете, това е. И така ще е докато джъджето ги командва. Индийците се отказаха, защото проекта е далеч от серийно производство, а те не са ахмаци да си дават парите, за нещо, което е само на обещания - мина времето за обещания социализъм.

Нормално. Руснаците оставиха лудите крави далече, далече назад след себе си в технологичното развитие, а с наличието на хиперзвукови двигатели създаването на космически самолет ракетоплан не е никакъв проблем. Още преди 4 години, руснаците си казаха че разработват комбиниран въздушнореактивен-ракетен двигател, за бъдещите си ракетоплани, както изглежда МиГ-41 ще е пройзводно на тази програма. Руснаците казват нещо и го правят...А лудите крави все показват анимацийки и се Ще...Ще....Ще..Ще ходят на Марс...Ще ходят на Луната(където никога не са били0, Ще се качват на орбита сами....Уинаги Ще...и накрая НЕ БИДЕ!!!

Не знам дали ще е готов скед 10г, но знам, че инфииците със Су-30 МКИ направиха смешни Еврофайтърите на англичаните с резултат 12:1, знам също, че пак те следяха китайски стелт J-20 цели 23мин, явно е, че инфийците не са нясно, че китайското хвърчило е стелт. Само да вметна стоките за износ на ватенките, не са като тези за тях си. Някои информации не ги продават.

А дронове ще може ли да сваля

Ако са на 12000 метра само.

Само ако са стелт (разбирай Ф-ве) иначе докато ги види и ще ги подмине,

ШОРОШОРАСТИТЕ ОБАЧЕ НЕ МОГАТ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО КРАВАРИТЕ СЕ ВЪЗПАЛЯВАТ КАТО ЧУЯТ "КАЛИБЪР"?

Ще се превърне в безспорен господар не само във въздуха, но и в близкия Космос. Съобщава се, че скоростта му ще надхвърля 4М, радиолокационния комплекс ще вижда целта на разстояние до 1500км(!) Фантастика!

Не е фантастика, а мокри сънища!!!! виж пич, мтого се тапрегтат. Взени си една снимка на руска хубавица, за да не предаваш работодателя се. Наплюмчи си раката и удари една яка злобарка, може и да се успокоиш малко. Те медикаментите помагат повече, ама ти с тези копейки, няма как хем нета да платиш, хем за хляб да има, че и за лекарстава. За момиче, да го изведеш на заведение да не говорим!!!!

Сладко влиза,а? :)))

Така ще е. Щом така се съобщава. Да питам само: От някъде ти съобщават или се съобщава? Не ти говорят някакви гласове, нали. Само се съобщава. Яко.

Ген. директор на РСК "МиГ" И. Тарасенко На!

смешници...

Дааа......много страшен самолет ще е. Казаха го на онова изложение, дето вчера новоназначеното тролче az #ЛибераленКрах ни плашеше с него. Та там обясниха, че самолетчето щяло да е от някаква нова чугунена сплав и ще стреля с прашки!

Не е чугунена сплав, а уникален метал, рожба на руския технически гений. Нарича се чугуний. И няма да стреля с прашки, а ще изстрелва легендарната чугуниева бомба - най страшното оръжие в познатата ни вселена.

нещо го скриха след като го смимаха с телефони невидимото ми то. Индия тегли един мощен шут на проекта и си останаха със 4те бройки да ги показват по паради.

Тея първо да разработят нормален автомобил, дето вратата му не се затваря с шут и за да въртиш кормилото не ти трябва сила като на Шварценегер. После да правят и 10-то поколение.

Автомобил едва ли. Колкото и да се опитват винаги са години назад от немците. Но братле, когато става дума за бойна авиация нямат равни.

Приказки за малки деца от съветско време! Първо котрлоните и ютиите да почнат да правят и после с по-сериозна техника.

е стига глупости. нямат равни на параметри на хартия. в реални условия ги видяхме. не могат да кацнат на един самолетоносач. милия тръгна 4 а се орибра с един. дърти ф-ки ги свалят за закуска и не смеят да летят ако нямат гаранции от Турция, че видя какво стана като го направиха.

Пич, наистина си любител. Тези технологии, за които говориш са от преди 20 години.

статията пише че сега почват

Руснаците работят ефективно и целенасочено, единственото, което ги ограничава е липсата на самостоятелна финансова политика. Но и с това скоро ще се справят, още повече, че сега с Тръмп, външните фактори благоприятстват това. На запад зад всеки проект, още повече оръжеен, единствено важното е финансовата печалба, ето защо с такъв огромен бюджет не могат да постигат, резултатите, които руснаците постигат с в пъти по скромно финансиране

Новоназначеното тролче пак се появи! Негера, танка, автомата и добричлията май им резнаха квитанциите лека полека и сега новоназначени тъпанари се появяват. Те са още по-евтини и по-тъпи /ако има накъде/!

Руснаците разработват самолет. Сресаните твърдят, че ще е дизелов. Руснаците имат самолетоносач. Сресаните твърдят, че е на въглища. Руснаците имат атомни подводници. Сресаните се радват, че поне една е потънала. След като в руската армия всичко се задвижва с конска сила, а ядрените им ракети трябва да се търкалят по нанадолнище, за да пристигнат, защо тогава има нужда от НАТО? Това да не е някакъв голф-клуб? Май не е. И ако не е, май руските оръжия нито са малко, нито са теглени от магарета.

Разработват "самый лучший во всем мире " и на края не става за нищо.Ало,Дир,аман от преписана руска пропаганда.Че препишете нещо и от американците,нали са съюзници!Или освен развален руски други езици не знаете?Ще ви пратя 100000 рубли да престанете.Май няма да стане ,всички русофили искат долари....за да викат "да здравствует Путин".

коко, параноик, за Карлуково си

Спасибо большое,но докторът каза че съм добре.Пия си редовно таблетките и даже сънувам как Вожда показва хиперзвукови самальоти и дрруги фантасмагории на мултфилм.А ти не е лошо да се прегледаш...

Коко, остави руските тролове да си заработят копейките! Виж какъв купон става...

Като е пето поколение това означава ли че ще са нужни 5 човека да въртят педалите?

само педали са ти в главата

Отлична новина! Нямам търпение да го покажат. МиГ-25 и МиГ-31 са легенди, със сигурност и този ще се превърне в такава.

Вземи снимки на "легендите" и лъсни една, за да намалиш зора, че нещо си се напрегнал.

Напрежението яко притиска, но не мен, а някой друг... :))

Ще ви трябва мноооооооооого търпение. Снимката му ще ви топли на старини. А Миг-25 наистина е легендарен, Беленко избяга с него чак в Япония. И Миг-29 е легендарен, Зуйев избяга с него в Турция. В бившия Варшавски договор има много такива "легендарни" самолети.

Боли ли? :))

пак ще ще ще ще ще....

Викаш като Кримският мост, дето не съществува? :)))

А друго?

кримския мост имахте 1500 статии със ще ще ще ще вместо една когато е готов.

шорошорастите и платените евролиберасти, а най-вече нпо-подлогите от колцентровете на сашка като чуят за руска техника и се възпаляват ректално. Защо бе милички? Руснаците, според вас, хем изостанали, хем гладни, хем лъжат... защо тогава се възпалявате вие? Да не би защото да се обаждат хемероидите на тези в Пентагона и те да ви натискат по каските да пищите? А?

До 10 години ще има вариант да лети в космоса, а до 15 години по-нов вариант с възможности да се гмурка в океана.

Нека да смятаме малко. Сега сме 2018. "Новия" самолет от уж 5-то поколемние на МИГ го очакваме след 10 години т.е 2028. известен факт - първия изстребител 5-то поколение Ф-22 е на въоръжение от 2003 г. Ето ви сега задача за 1-ви клас. Колко години изостава Русия в СТЕЛТ технологиите? Всеки завършващ първолак ще ви отговори - 25. И ще сгреши. Защото верния отговор е - не по-малко от 25. Но това с неравенставата е задача за 7-ми клас. Русия от много време разработва Су-57. Първо беше Т-50 после стана ПАК нещо си, но и досега няма серийно произведен такъв самолет. а СТЕЛТ параметрите миу са повече от съмнителни. Въвединия преди 15 години на въоръжение Ф-22 има над 100 пъти по-добри СТЕЛТ характеристики. и то не серийни самолети, а не на експериментални. Явно е изоставането на Русия в областта на високите технологии - и в електроника, и в компютри и в химия и в каквото се сетите там. И колкото и да въртят нещата около МИГ-25 (щото, това, което е показано е или МИГ-25 или МИГ-31, което е почти същото) , доста трябв ада с епоработи за да изкараш от това нещо приличен СТЕЛТ. наистина от 5-то поколение а не от 4+, 4++, 4+++. Е, дотогава развитите страни ще имат самолетои 6-то поколение, ама това е друга бира.

смятай, а мечтай - хем евтино, хем в рамките на възможното.

А след 10 години някой ще се сети ли!

Смятате, смятате, и накрая идва руската авиация и унищожава ИДИЛ-а ви... Смятате, смятате, и накрая идва руската авиация, обръща хода на войната и освобождава Сирия от религиозните фанатици... Смятате, смятате, и накрая Руската Федерация праща само 4 самолета СУ-57, при което всичко живо се покрива в дън земята, особено ако е американски самолет... Смятате, смятате, и накрая НАСА отива да купува руски ракетни двигатели, както винаги... понеже руските технологии са 25 години назад, ръйш ли.... :D

Кога го сънува това?

Личи си, че си прост човек. Не се напъвай да го показваш!

Новият самолет ще има ли витла, защото като гледам снимката на МИГ-31 не виждам да са ги монтирали.

Савецкити болни най-здравите болни Савецкия слон най-големиот слон

След като разкриха лъжата за Су57, започна новата лъжа!

е в главата ти.Су 57 го има и е в серийно производсто.И хиперзвук има по суша, въздух и море и също е в серийно производство и е инсталиран на носителите си.

Супер! Нека има от всичко по много :) Имането винаги и по-добре от нямането. Не знам дали между хората ще се използват всичките тези оръжия, но пък има и извънземни, Война на световете и т.н.

Баба ти е в серийно производство!!!

Горкият!!!Напиши си адреса ,ще ти пратя хапчета безплатно. Коко-доктор психиатър

Дали и по програмата за МиГ-овете ще има арести по високите етажи на ръководството, както се случи наскоро в космиеската програма?

Гледам, че всички рософили минали на компютри с руски процесори и разгрмяват успешно Злия Запад!

А, можем да се ориентираме по това. Ще рече, че развитите държави разработват седмо поколение

Каква цел имат подобни постни откъм информация статии? Да нахранят Козяшките тролчета?

Нов Миг-41 ще бъде пореден триумф на исключителни руски авиаконструктори и руски въздушно-космически сили!

запознаем, да вземете да се скриете от срам с вашими железними простотиями! половин Европа дърпахте назад и продължавате ако ви се дава, но конечно не се дава вече разумеется. Дърпайте си азията и африката, с обезяните сте на едих хал по жизнен стандарт, но може и тях да ги задминете, назад имам в предвид! Хайде по всему хорошему!

запознаем, да вземете да се скриете от срам с вашими железними простотиями! половин Европа дърпахте назад и продължавате ако ви се дава, но конечно не се дава вече разумеется. Дърпайте си азията и африката, с обезяните сте на едих хал по жизнен стандарт, но може и тях да ги задминете, назад имам в предвид! Хайде по всему хорошему!

Дорогой,жизненото равнище в Русия е по-лошо от това в България според ООН.Значит обьязяните живеят по-добре от руснаците.

Много смешни коментари на полуграмотни идиоти! Ами щом сте толкова компетентни дайте един качествен анализ с безпристрастието на математиката. Защото конструирането, проектирането производството на самолети и всичко останало в индустрията, военна и гражданска, е основано на математиката и нейното обяснение на естествените физични процеси необходими и за самолетостроенето. Хайде, дайте малко математика за обясненията си, за да няма основание да се мисли, че сте само словоблудстващи идиоти!

Някое соросоидно недоносче се изплаши от математиката и започна да лепи минуси.. Неграмотници, какво да ги правиш?

Каква математика ви гони бе колега. Вие дори не можете да поставите условието на задачата! Няма и да можете, защото статията описва просто една абстракция.

Dobre e da pishesh za neshto s koeto si zapoznat . w arodinamikata difernchialnite i integralni resheniq sa ot takiwa porqdachi che nqmat wazmojno(otkrito) palno reshenie predi da obijdash s dumata idioti nai dobrite w sweta w iztrebitelnata awiachiq izkam da ti kaja che wodeshtoto e praktikata pridobita wa arodinamichnata traba a matematikata e wtorostepena s priblizitelni resheniq . Apropo ako wodeshta beshe matematikata faf formula edno ekipite po arodinamika shte rabotqt samo s moshni komputri i arodinamichniq tunel shteshe da e nesho izlishno. na tozi etap naukata na choweka w arodinamikata e priblizitelno na niwoto na stroitelite na parwite lotki s platnonerazbirashti ot formuli na mehanika na fluidite no ot praktika sa widqli koe platno s kakwa folmq i polojenie w prostrastwoto nai dobre darpa. opisanito na arodinami=chnite prochesi na slojnoto dwijenie na samoleta pri wishiq pilotaj ne moje da se naprawi palno s mateematichjeski formuli na tozi etap i se raboti s priblijenie taka cha ako sma na twoe mqsto bih se izwinil za replikata iditi .

Звучи умно, но е изключителна мъка да се прочете този текст на шлькавица и без пунктоация.

ПАК ДП, ПАК ФА, ПАК ДА, ПАК НЕ- ЩЕ, ЩЕ ЩЕ.....................................

Дреме ми на долуподписания, че сибирските пияни свини щели били да правят поредното си оръжие. Дреме ми и за русофилите, получаващи оргазми от такава информация. Подпис: Долуподписания.

Хм, сега започват да разработват? Американци и китайци вече го имат. Дали изобщно новината е "новина" или е поредна журналистическа глупост, за която ти идва да кажеш Боже, Боже, колко мъка има по този свят Боже...

Друго си е викаш да разработваш Ф35 от 1992ра насам, да полети за пръв път 2006та, 14 години по-късно, с след още 12 все още да не става за чеп за зеле и да е пълен с проблеми ... Важното е хранилка да има и всичко е топ. Нали си има Ф15 и Ф16 да вършат работата, к'во ти пука ...

Апят?

На голо дупе чифте пищови...

Аман от тия комплексирани недорасляци. Кръжока на джуджетата-авиомоделисти и макетчици се насраха да ни заливат с тъпанарските си фантазии, че и те са нещо. Нещо са само за изкукуригалите русороби от запаса. Най-важното джудже вече ходи из Европа да проси пари с представления на сватби и погребения. Щото санкциите не му влияели. Аман от простотии. От 5 години няма една реална новина от Кочината на Злото. Само лъжи и ще ще ще ще ще. От тях само щети.

Ходи при личния си лекар да ти смени хапченцата ,тия явно вече са ти слаби или не си ги пиеш редовно!

Ще, ще. Те понеже овладяха нанотехнологиите, сега вече решиха нов изтребител, хахаха! Нищо, че мужикистанския "стелт" никой не го ще! Дори и индийците!