Милионер, търсещ вечната младост, размени кръвта си със своя син-тийнейджър

Брайън Джонсън е един от множеството технологични предприемачи, запленени от идеята да живеят вечно

Обратно в новината

Коментари - Милионер, търсещ вечната младост, размени кръвта си със своя син-тийнейджър | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя ще умре ама се прави на циганин ако не умират хората как ще се обновява света и да мутираме към добро

Цялата хамалогия за нищо. Ще излезне някой ден във вестниците че е убитв масова сстрелба от афро хамериканец.

Преди време, мъдър човек беше казал за човешкия живот : 1/3 е начинът на живеене, 1/3 наследственост и 1/3 Божа работа. Има логика. А това в Щатите си е луда работа за радост на клиниките.

Члена никога няма да е като преди 30 години, наивно е да вярва в подобни неща!

И аз това казвам на моя мъж, но той все твърди че не било така. Бил си като на 18 - блаженни са вярващите.

Лошо няма. Той и синът му си обменят флуиди и си плащат на лекарите от собствен джоб. Не е безопасно и всяко кръвопреливане е рисково, затова не се прави без нужда, но тук в случая този си е поел риска и разходите , а това е отговорно и от обща полза за науката - демек ще видим е какво ще стане,

Този ако мисли, че така ще живее повече, нещо много е изплискал легена. В тази лудост е готов да източи кръвта на сина си... Абе да им имаме проблемите на богатите.

К'ъф ти е проблема? Че някой на другия край на Света има идеи, пари, създава работа и плаща данъци....за да могат ненужните примати да получат безплатно облаги?

Абсолютен ИДИОТ !!

Както казват братята македонци: 9-годишо девојче се намачкало со крем од Oрифлејм, кој подмладува 10 години и се вратила у пичку материнy.

Стига сте ги наричали братя. Те ни мразят до смърт и ни наричат татари и фашисти, а вие ги напичате братя!. Изобщо не ми ги споменавай и давай за пример тези !

"поколенчески обмен на кръвта" звъчи супер извратено .

За другите органи не знам, но за ректума могат да му помогнат махафите от "Златния рог" - Истанбул!

Страшна мъка е да си безбожно богат, но смъртен.

между животоважните органи написал и пенаси, ама на тия години каквото и да прави онова което е било на 18-20 няма да се върне, тъй че да се примирява, смирява и оттук нататък да не гледа да мисли само за себе си и да служи за вдъхновение на други такива

Вампир?!?!

ще излезе че вампирите са прави, за резултатите получени от тях по експериментален път ;)

леко не успява да постигне ефекта. Абе кажи му психясъл мормон и го остави.

Няма такива наивници, всички ще сте отдавна в гроба, а този човек ще продължава да движи света напред. Пълни наивници, сектанти.

Най-старата клетка в човешкия организъм е на максимум 12 години! Проблема е в намаляващият им брой с възрастта и грешките при копи/пейст …

Днес кръв, утре органи ... горкия му син!

той за това го е правил - за резервни части

С правилна диета, упражнения и правилни добавки от витамини, минерали и аминокиселини може да се удължи живота поне с 10 години. Въпросът е, че първо е скъпо, второ трябва човек да знае какво прави, т. е. да се изследва постоянно, за може да прецени дали добавките са в точните дози.

По-евтино е от кутия цигари на ден.

Последно смятах към 750 лв. и то минимума, които е нужен. Да кажем че са добравки за 3 месеца, което прави по към 250 лв на месец или долу горе колкото цената на цигарите, да. :-)

Най-якият момент от този театър е след 30-40 години, като дойде времето дедо Боже да му спре тока ... и като седне и се замисли (ако се още може) как цял живот е преливал течности от едно тяло в друго и е се е разтрепервал от превъзбуждане и накрая нищо ... Животът има съвсем други мащаби, измерения и тайни - рядко, но се случва на човек да се докосне до тях, да хвърли поглед за няколко секунди и това е. На дребно скроените душици им се иска да си купят дребно скроени миражи. Учудващо е, че количеството на парите на вдига качеството на мечтите - даже май обратното става.

По-скоро ще се самоубие, без да иска от всичките медикаменти и процедури.

Според вас защо се развиват ИИ и квантовите компютри? Ами за да изнамерят еликсир на младостта. Те могат да обработват огромни количества информация и да правят изчисления и симулации. Това не е по силите на обикновения човек.

Най-вероятно е в добро здравословно състояние, заради здравословна диета (най-вероятно вегетарианска), здравословни навици и умерени физически упражнения.

не, е нещо, но вегетарианската диета не е особено здравословна. :-) последните години яко преметнаха хората, че ако са вегетарианци, значи се хранят здравословно. Скоро ще направят изследвания, че ако ядеш скакалци е най-здравословната диета на света. Да ама не. Този конректно до колкото зна е на КЕТО диета. :)

Вегетарианец съм от над 13 години и при прегледи наскоро, включително кръвна картина, лекарите бяха изумени, в колко добро състояние са органите ми и бяха изненадани от възрастта ми. Мислеха ме за значително по-млад. Разбира се пак е важно, да се храниш правилно, да взимаш добавки, когато не можеш, да си ги набавиш ествествено и да се движиш разумно, защото застоялият живот води до болести. КЕТО има някои краткосрочни положителни ефекти, но в дългосрочен период - не.

Радвам се за Вас. :-)

Това, че вегетарианската диета работи за вас, в никакъв случай, не означава, че това е най-добрият избор, че този човек,щом е здрав, значи е вегетарианец, още по-малко, че самият режим като цяло е здравословен. Не забравяйте и гените. И ам колежки, които са далеч по-стриктни от мен в следването на хранителен режим и въпреки това изглеждат значително по-възрастни.

" "да върне своя мозък, сърце, бели дробове, черен дроб, бъбреци, сухожилия, зъби, кожа, коса, пикочен мехур, пенис и ректум" в състоянието, в което са били, когато е бил на 18 години. " За останалите органи е ясно, но какво да му се е случило с ректума, та се налага възстановяване ?!?!

Да е лошо и органите да си смени защото не само кръвта остарява! Но кравараските идеологии за вечност са точно от тях филантропите Сорос,Гейтс,Ротшилд и Рокфелер за тях какви извратении съм чел за да се подмладяват си нямате и на представа КАКВО ПРАВЯТ С БЕЗАЩИТНИТЕ ДЕЧИЦА.Не е само Путин агресор,сигурен съм,че повечето неграмотни кретени четящи американската измислена 200г история не знаят истината за шефовете си.Света не е това което ви представят медиите!

Е той човекът го прави по научен метод. За да не остаряват органите пие определени добавки. Остаряването се дължи на недобро "създаване на новото ДНК" в новите клетки, които трябва да заменят старите. Това се случва, защото някой аминокисели, минерали и витамини липсват и защото с времето ;производството на някой ензими и хормони намалява.

за Клаус Швааб забрави , този на ДАВОС организацията, и подопечните ѝ

Лесно е да се съди! Няма нищо в лошо в това което прави. Няма и никаква опасност за синът му. Това е като дарение на кръв което е абсолютно безопасно. Ако можеш да помогнеш на баща си да живее по дълго, не би ли го направил? Тези хора разбират че са извадили страхотен късмет да са постигнали това което са постигнали в кариерата си, и просто искат да го удължат. Повечето хора трудно ще ги разберат, защото повече хора не са постигнали почти нищо и чакат с нетърпение да се пенсионират и да не правят нищо по цял ден. Ако обаче ти върви и получаваш страхотни разултати, защо да спираш и искаш това да свърши?

Запишете си го някъде. Здравото тяло умира също. ГОСПОД дава душата и ГОСПОД я взима. Има и други опции Дявола я краде, защото той не е създател и това обикновено става много по-рано, зависи от договора.

Моля...без средновековни вицове ако обичате!

Виж сега пич, ако това е виц, той не губи нищо, но ако не е, жална ти на теб майка, ако ме разбираш!

Има такава конспиративна теория свързана с изчезването на малки деца. Казват, че това е проблем в цял свят. Съществува схващането, че се запазваш и имаш повече енергия, ако си преливаш кръв от дете. Колкото по-малко, толкова по-добре. Това, естествено, в основата си е повече суеверие отколкото научен факт, но явно има богаташи, които пълнят световните криминални хроникис изчезнали деца.

Това е за начало. Следващия път ще пришие сина за себе си.

Този човек вече върши зло и паразитира за сметка на здравето на сина си. Бог е определил човешкият живот да бъде 125 години, ако успее да го надмине това ще бъде успех за него, но не ще избегне Божият съд. Всичко което добро, изпитано и доказано ще продължи да същесвува и в Божият свят, другото не. Бъдещето принадлежи на Бог, колкто и да не ви се вярва.

не 125 а докъм 1000!! ама не трябва да имаш нет

много отдавна младата кръв е разменна монета, особено в холитоууд

Както викат сърбите - тоя, как е тръгнал, ке се върне, у пичку материну.

Ке пукне от страх.

желанието за вечен живот е извратено..... какво ще правиш на земята като си безсмъртен, а всичките ти роднини и приятели са смъртни.

Ще си намери нови

Няма спор, че е голям новатор! Такива хора водят до реален прогрес със знанията, до които се достига. Има уникални интервюта с този човек.

Какъв новатор е този ? Гледа на сина си като донор за свежа кръв,само и само да остане вечно млад ! Това са глупости и измислици на презадоволените богаташи!