17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След руските окупатори остават само мизерия и канибализъм...

мравка и мравояд - яко!

Незнам аз ли съм луд ... мравки попадат в шахта, ядат каквото намерят (трупове на мравки), после се изкачват по дъска. И някакви наречени "изследователи" се занимават 3 години с това - голямо чудо, голямо нещо. Тия са луди, бе! И тия, които пишат статия за това също. Напълно луди - откачалки!

Според индуизма има пет вида хора които не могат да бъдат кремирани. : деца бременни неомъжени жени умрели от проказа и ухапани от отровно животно. Тези хора биват спускани в река Ганг откъдето хората "агхори бабси"ги изваждат и изяждат. .. В района на Столичната демек софийската ви аавтогара млад мъж яде човешки изпражнения, обичайно за хранителния режим на членовете на АГХОРИ БАБСИ

Ми кво друго да излезне от там. Неакви уроди.

Ще избягат ами, коя жива твар не е бягала от всичко съветско. Освен умсгтвено изостаналите руски слуги разбира се, но те не са особено живи така или иначе, по-скоро са в класа "недоумрели".

се познават клиентите на клиниката в карлуково

Ми не вряскай като не искаш да те познаят тогава бе. И не лъжи, че си в Карлуково, няма скоро да те пуснат от 4-и километър както всички знаем.

трай братчед че наполеон ни чака

Не вряскай а се старай повече в лечението, докторът ти мисли само доброто.

дА КОЗЯЦКИТЕ ЛИЗАЧИ НА ГОВЕДАРСКИ ГЪЗОВЕ СИ ЛИЧАТ ОТДАЛЕЧЕ..ще попитате по какво?! По малоумието и дебилизма им!

Аре замина първият закон на термодинамиката. Те увеличавали популацията..... и как?

Намалявайки средната маса на индивид е първото, което хрумва.

изврещя от 4км

браво +++++++++++++++

Освен физични, има и биологични закони. Според друг сайт, царица не е открита, няма и какавиди. Работничките не се възпроизвеждат. Продължителността на живота им не надвишава година. Наблюдават ги от 2016 година. Изводите си ги направете!

извода е прекалено много водка и малко наука.

Важното е да има "канибали", "ядрен", "бункер"... Защо е съветски като се намира в Полша? Самоизяждащи се мравки мутанти които нарастват популацията без храна и вода... Ужаст, че и избягали, сега вече няма спасение! Пък учените направили изход и после нямало какво да изучават. И те ли са съветски?

намира се в полша защото ссср е завземал полша

е държал полша имало ли е ядрени бункери там бе

и тва кво общо има с мравките дето са били в съветски ядрен бункер,не силоз за ракети а БУНКЕР,аман от тъпоклави сороси

пишат го и като бункер, и като склад, и като музей на студената война, и като затвор...

Напомнят ми за България когато паднаха ограниченията за напускане на държавата..... с разликата че мравките са се изнесли веднага.....

И сега що ще чинят те зимъска?

У-до-ши го Пешо!

Прави сте в съжденията си, но както са попаднали там долу - така са се и изхранвали. Пълзящите по тръбата и в последствие паднали от тръбата няма как да се върнат назад. Както е създадена колонията, така и са се изхранвали от "паднали от небето" мравки и гадинки.

комунизма е плъзнал навсякъде, хора бдете

Кат те гледам колкото ти е акъла..По скоро дебилизма и малоумието са плъзнали навсякъде.

Представям си ако бяха термити-канибали от американски ядрен силоз!!!

термитите не ядат "месо" за разлика от мравките. термитите са "фермери" - отглеждат специална гъба за храна.

даммм, отглеждат специЯлна - ядрена гъба.

Една задача за 3 клас! Имате 10 000 мравки тежащи 500 грама. Нямат храна, но се самоизяждат! след 1 година имате 100 000! Колко тежат те?

250 грама мравки и 250 грама мравешки изпражнения

perpetum mobile

Пълни глупости се сътворили това журналистите. Че от нищо не разбирате е видно ама чак толкова?!?! Ако се опитате да разсъждавате поне малко....ще видите, че: Ако колонията наистина няма источник на храна и вода. освен собствените тела, то няма как колонията да нараства. Има природни закони за запазване на масата и енергията, които явно не са спазени....за да се постигне сензационно заглавие. Имайте предвид, че не всички са с ампутирана мисловна дейност.

Журналята ги интересува само да има импресии и кликове по рекламите. Как ще се постигне за тях няма значение, дори да е на цената на пълното потъпкване на смисъла на професията "журналист".

Интересното е, че същото пише и в друг сайт! И там аз написах подобен коментар и естествено никой не можа да ми каже как точно става това размножаване... П. П.: Там пишат, че няма царица! При пчелите е възможно работничките да снесат, но се излюпват само мъжки. Това води до края на колонията. При мравките предполагам е подобно...

тук се намесва и друг проблем - при процеса на хранене закона за запазване на енергия не важи. просто се усвоява доста малък процент. така че дори не може да кажем имал си 1000 мравки и след това пак ще са 1000. да не говорим енергията която се хаби за да си жив - за дишане и тн. това че не са открили източник на храна не значи че не е имало. все нещо вътре в бункера е давало липсващата енергия в уравнението. я някакви плесени, я хлебарки, па ако щете кожени столове и канапета.