17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10 пъти Сан-Чин ката и 10 Тен-Шу ката......

Японец-мераклия, руснаци-таксиджии! До тук, добре! Само не разбрах, къде са зърнопроизводителите от индианските степи???...

Чукча писател.

Когато Безос обявява, че ще качва хора на 100км с "престой" 20 секунди, това е космически туризъм, индустрия, гоуемата работа. Когато Мъск обявява, че ще вози туристи и прочее - велики САЩ, велики научно-технически постижения. На 28.04.2001г Денис Тито става първият космически турист, лети със Съюз ТМ-32 до МКС и се връща - общо почти 8 дни. Сега е планиран нов полет с космически турист. И соросоидната сган се разквича - Роскосмос били таксиджии ... Не е проблем, че не харесвате Русия/руснаците, не е и проблем, че се възхищавате на САЩ и западните държави. Проблемът е, че соросоидите вечено сте с безкрайните ДВОЙНИ СТАНДАРТИ за всичко и всички, дори срещу собствените си съграждани - вечно западът е прекрасен, а всички останали са нек'ви отрепки, едва ли не. А, истината е, че единствените отрепки сте вие :)

Ето това е технологичен пробив. Всеки мой а прати в Космоса с деситилетия обучени космонавти, но саму велика Русия и нейните Космически Сили могат да пратя цивилни там горе. И това е поредното доказателство че единтсвено наште велики славянски брратя могат единтсвено да напускат земного притегляне. И поредното доказателство, че програмата Аполо е фалшификация и е Нанайси, т.е. е снимано в пустинята Мохаве, Северна Канада, пустинята Гоби и от измислените краварски ровъри в някоя от многото марсиански пустини. Но овцете вярват на лъжите на Хамерика и не искат да видят истината на Роскосмос и имат нахалноста да се подиграват на Рогозин, а той си работи зад паравана и сега показва какво е напредък в изследването на Космоса. А чифутина Мъск сега ще позеленее от яд и завист.

Единствената причина да си оцелял досега в този живот - е че си ЛУД ПО ЦЯЛАТА ГЛАВА. Иначе много хора досега да са ти отворили черепа с удар на лопата - но просто ги е гнус от такава хлебарка. Продължавай да спамиш с по 50 гнусни поста на ден - под всевъзможни откраднати имена, вкл. моето - и скоро ще видиш докъде ще те доведе това. Има неща, от които дори лудите ги е страх. Единственото друго, което "печелиш" така - е че всички хора тук виждат, че големите фенове и защитници на НАСА са всичко на всичко 2-3ма идиота - единият от които, ти - напълно луд.