17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тия ще оправят спора за риболова с Франция.

Хубави са костюмчетата , на морето биха били голяма атракция , но само не се разбра - Вражеският екипаж къде ще епрез това време докато тези си летят наоколо и си пускат стълбичките , или по време на истински военни условия тези полети ще се правят по време на обедната почивка на врага ?!

Голяма тъпня, но и първите мускети са изглеждали на границата с непотребата. След 100 години такива джаджи, тип железния човек, може и да са незаменими.

Липса на вълнение, липса на вятър, осигурени идеални условия - работи. Но военни операции никога не се провеждат при идеални условия.

А колко ли е тихо ?

Супер

Много са едри тия летящи панички и не е интересно да се стреля по тях.

За големите форумни акъли и това, че бил подвижна мишена - сигурно начина, по който се е щурмувал кораб досега - от вертолет и със спускане на въжета, не е подвижна мишена... Явно не разбирате каква точно е идеята - това не е за водене на морски битки срещу руската или китайската армия, тук идеята е щурмуване на плавателни съдове на терористи, пирати, наркотрафиканти, трафиканти на хора и т.н. Ако ги щурмувате с вертолет, няма съмнение, че ще се усетят и ще предстои дълга битка, докато с такъв костюм може плавателните съдове да се щурмуват нощем и изобщо да не разберат откъде им е дошло.

Понеже тоя костюм не е с 4 малки реактивни двигателя и по тоя повод не се чува на километри ... Само, че хеликоптерът има повече тенекия да опази щурмоваците, за разлика от този "костюм". Честно казано, далеч по-просто беше да кажеш нещо от типа на "костюмът очевидно е в процес на разработка, явно провеждат различни експерименти и пробват какво и как може да се прави. Едва ли точно така ще я ползват за вбъдеще". Още повече, че се видя, че нищо не са тренирали, а буквално са експериментирали концепции и техники.

Ти не разбираш ! За всички ватенки ако не се пуца с калашник под благия поглед на политкомисаря не се смята :):):) А наи-мечтаят да са от тия партийци дето стрелят по своите в гръб като руснаците. Но истината е че са изстреляли 6 до 10 патрона в казармата останалото време са махали крачоли по плаца и са боядисвали бордюри. Аиде АК47 е опънал и една циганка на карула и двама педали са го опънали него покраи оградата в ШЗО

Има ли смисъл, щом няма значение... Така "звучи", цялата им концепция... Просто е безсмислена. Първо, на тази цена и вероятност за еднократна употреба в реална обстановка, този костюм, направо е икономическо и бюджетно самоубийство. Второ, като гледам тази "демонстрация", първото, което изниква в съзнанието ми, като "червена лампичка" е, че този концепт е приложим единствено и само, в случаите, когато плавателният съд е напълно "необитаем" или в случаите, когато се налага някаква спасителна процедура... Само си представете, в реална бойна обстановка, как този морски пехотинец лети към кораб, с наредени на палубата въоръжени и стрелящи по него противници... Човекът трябва да е от "Отряд самоубийци" или японски камикадзе!... Аз лично не бих се пробвал! ;-)

това е за специални операции само. Не е за атака на кораби .А на видеото просто са ви показали как летят до кораба. Било скъпо ..На Англия парите тръгнал да им смята дрипльото

Ако беше руско лигите щяха да ти текат...

пак намериха милион кусури .Най голямото изобретение за вас е че дир.бг ви измисли форум където денонощно да храчите

Никой не ти пречи да ахкаш и точиш лиги!... Това не променя факта, че този всъщност НЕ нов "костюм", изобщо не може да има практическо приложение в реална бойна обстановка, просто защото приносителят му ще е жива мишена и пушечно месо!

И си убеден? Срещу един - иди-дойди, може и да си прав. Но срещу двайсет-трийсет, атакуващи от всички страни и при това не само от летящите командоси?

Викаш готов си да жертваш хора в името на оправдаването на безсмислени разходи?

Двама човека може ли да носи ? Мини дрон квадрокоптер за три четири души и въоръжение е по удачен .

Сега се моли да има попътен вятър и той да спре точно, когато е над кораба, иначе ще се моли да има и летяща спасителна лодка или подводница

а бе аз тоа с прашката че го гътна кат тъпа заспала гарга

да са летяща мишена , за спасителна операция става и за тренировка става - ама за военни действия - не. Мандалорианеца имаше някаква броня от бескар, дет и бластера не я дупчеше .

Посрани шитни козяци кат Дада, Хе-хе, Майора ПЕДОРА и прочие лака ни шитни едно нещо не съзнават...путьовците и! Тази технология не е нова малоумници прости като гъз! А много стара! Има я още от 70-те 80-те години на миналия век и още нещо тъпи путаци тази технология е изпитвана още тогава от военните включително от американската армия! Е и установено че е неефективна знаете ли защо тъпи тъпи путльовци?! Първо заради своята цена! И второ заради своята неефективност ! И не само че е скъпо да създадеш реактивен двигател който да транспортира само един човек на крайно малка дистанция но и запас от гориво който може да транспортира реактивната раница е много малък отделно и масата която може да се транспортира самия войник оръжията боеприпасите храната бронежилетката каската и така нататъка са много малки заради тягата и разхода на гориво съответно и дистанцията на която може да се лети с такъв тип апарат е много кратка...а цената на производство е много висока и не на последно място ! Дори основното Зарди което са се отказали военните и то е на първо място е това че всеки един такъв войник и отлична мишена докато лети! и всеки дори слепия ще види нещо което лети в небето, и не е птица и съотвено да го напълни със олово ! И да само тъпите козички дебили могат да си мислят че от това нещо може да има значимо военно приложение. За спасителни операции да за някакъв вид специални операции в много конкретни специфични условия може би... но като цяло е крайно неефективно способ особено този който показва британците! Дори тъпите козички прасета и шопари това не знаят че американците имат много по-добра реактивна раница която позволява на човек да използва ръцете си докато е в полет демек да използва оръжие докато при британският модел двигателите са монтирани на ръцете на човек .съответно и той не може държи оръжие в ръцете си. Но козиятските дебили са писатели а не читателй! просто факти.

Да му пуснат един дрон с лют спрей и ще полудее Айрян Мен!

Спокойно товарищи Россия най развитата ,а аз съм Наполеон тралалал тралала Да живее Путин Хахахахахахаха

Руските мултипликационни филмчета стават само за изостаналата руска аудитория. Разлика в класите, какво да се прави.

Но всичко е по руски лиценз.

Става и за спасителни операции.

Всъщност за друго не става. Тази идея я има от 60те години на миналия век. Няма смисъл човек да лети, тежи твърде много, а вече има дронове с изкуствен интелект, които биха могли да са по-унищожителни за по-малко пари.

Мда изобщо не става хахахах след дроновете ,когато има прозорец .... ама изобщо е излишно да пратиш и хора в тила на врага ..... съвсем лоша идея да до овладееш съда вместо да го потопиш...

хахахахаха нищо не става

на елита винаги е идвалот британско!

Понеже е от гнилия Запад и русофилите не са впечатлени изобщо. Виж, ако беше руски проект, дори и само идеен с малко анимация и много ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, тука щяха да припатад от вълнение и да ни обясняват, че руснаците са победели вече. Дори и войните, които не са започнали още... :)))

и във войнит, които другите започват. Ама който не помни историята, тя се повтаря, за да напомни.

Кои са тия войни? Винаги се почват от Руслямска държава и ВСВ и Наполеоновите войни са почванифот руслямците.

А от кремль показали жуже в скафандър криещо се в бункер :)))

А руските орки си имат самолетоносач на на въглища който задимява всичко наоколо и се скриват в димна завеса..ха.ха.ха

Вече нямат , кузя потъна :)))

Чудно допълнение към екипировката на сомалийските пирати.

300 000 долара....

Иначе добра мишена. Ще издържи 1 минута във въздуха.

тези от кораба му помагат да спусне стълбичка за другите.

И отсреща го чака руснака с плюкалото за мухи!

Не е толкова просто, колкото си мислиш. Опитай се да убиеш муха по време на полет. Не, че е невъзможно, но е много трудно. От рояк пчели би ли се опазил... с плюкалото за мухи?

защото е зает да балансира. Ако нещо от него се изстреля пак ще наруши баланса на силите. Зад него не могат да стрелят към кораба, ‘щото той им е на пътя или вече на кораба.... Иначе много интересен прототип. Чудесно забавление за рускините на българското черноморие... ама то пък скъпо. А и руснаците разпродават, че сме им врагове и че са на зор с евтинат рубла... остана само да го използват да забавляват Кралицата баба.

кви инспекции можех да правя и сефдаТВ да ме снима..протестърите ме прецакаха

айде почна се са ще пуснат и спайдърмен за да отворят старгейта и да излезнат от матрицата и само така ще намерят къде се крие дарт вейдър. Има светлина в тунела.

Предполагам тренират и обезвреждане на хиперзвукови ракети пп време на полет тия Айрън варели... Щото ще им е нужно.

Не.....за тях им е необходимо просто да не им позволят да ползват фотошоп и готово....муахаха

нито има свобода нито плурализъм.Триете коментари колкото си искате.Това 118 място за свобода на медиите не е реално.През фашистко е имало повече свобода и гласност!Ние сме там при африканските държави.Ограничавате хората със всевъзможни трикове.България е умряла окончателно.Борисов напразно всеки ден се мъчим да говори.Всичко това е безпредметно.Кажете му на Радев да махне герба от Президентството.И врабчетата не може да заблуди вече!?

И в Кочината имат подобно нещо. Серьожа пие два литра водка, пали си пръднята и лети!

Сутрин. Руснак се събужда със страхотен махмурлук от звъненето на телефона: - Ааало. - Здрасти Федя. Ние с теб снощи пихме ли? - Да, пихме. - А, като свърши водката, пихме ли спирт? - Пихме, както винаги. - А, като свърши спирта, пихме ли ракетно гориво? - Май да... - Не пали цигара в кенефа! Обаждам се от Токио.

Става за това което са го снимали. Да се качи някъде и да пусне стълба или въже. Може и за катерене. Но за бой в този момент не става, защото и двете му ръце са заети. Просто ще го третират като дрон и гръмнат.

Всичко по реда си. Оръжията могат да се управляват и с движение на очите. Не са толкова глупави.

За това се сетих, но ще е проблем дори командите. Ще трябва и да натиска нещо на пръстите. Явно са внимавали и с потока на въздуха отзад, да не се изгори. Понякога нещо супер просто, като нож, е по-ефективно от супер сложнотии.

Нали знаеш, че на теория Ф-117 би трябвало да не може да лети? Същото и с бръмбарите. Е, да, но Ф-117 си лети, както и бръмбарите. Днес техниката е на достатъчно високо ниво, че да реши проблемите и със стрелбата, както и с ориентацията по време на полет и стрелба.

Всяко незначително събитие в метрополията трябва да бъде водеща новина в колонията.

Много си прост Саше.

сервилен.

И почвам да фъркам, бате...

Боба фет :)

една флоберка и ще го пратя на дъното на океана

И руските войници могат така да се реят след 2 бутилки водка ;)

Този, ако реши да превземе кораб или каквото и да е, ще го надупчат като лейка :D

Поредните кравари и чифути, които пускаъ анимации на технологиите които реално ги нямат. Да кажат що излъгаха за програмата Аполон, дето аз я разкрих и кръстих "Аполо Нанайси"? Но една друга по-реална, по-любима сила наистина разполага с такива високи технологии и може да изстрелва ракети в Космоса - това е Русия, кат която втора няма на света....

4 километър немедлено

Навремето хората преди 5 до 10 хиляди години като видяли представители на по развита зивилизация да си хвъркат така из въздуха, ги нарекли Ангели, Богове, Хермес, Килимчета, Духове, и т.н. и това продължава до ден днешен и води до конфликти между отделните “религии”.

А такива като теб ги наричали ИДИОТИ!!!!

Не е ясно какво са видяли. Халюцинигенните гъби са познати от дълбока древност.

Това е яко. Жалко, че се използва за военни цели в момента. Такива костюми ако дадат на спасители може да спасяват бая човешки животи

Изобретателят е военен. В армията има условие за финансиране и изпитване на такава техника. Военните са основните участници в спасителни операции.

Това летящото човече като "кацна" на палубата с вързани ръце какво очаква - да му ръкопляскат. Свитнали са го още във въздуха.

Срещу Русия и Китай са жалки и насрани и техниката им е направо смешна и безполезна за смях и подигравки са ако им пръдне един руснак или китаец ще се разпаднат заедно с цялото им снаряжение и ще потънат

Точно Русия с дребната си и бедна армия е тотална смешка. Говорим за армия която е 1/7 от тази на НАТО.... оборудвани са предимно с оръжие на вече 80-100 години

да ама дори и така да е, нито НАТО, нито САЩ смеят да се закачат с Русия. видяхме го в Сирия , Украйна, Грузия и къде ли не.

Ех, ако смо оръжията печелеха войни, Русия 100 пъти щяха да я превземат. Войни се печелят с ум, сърце, душа и дух. Тези 4 неща липсват при другарите американци.

И с мощната тилова поддръжка от страна на САЩ.

ех ... в коя година и кой свят живеете още

Кои са тия войни? Винаги се почват от Руслямска държава и ВСВ и Наполеоновите войни са почванифот руслямците.