17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще ги въведат и у нас.?:)

Сещам се за един стар виц за КГБ и тяхната таксиметрова услуга: няма нужда да им казваш къде отиваш: само се качваш и те те карат :)

Такова нещо няма да ползвам. Токувиж после се окаже, че се возя наляво и надясно из града. Или пък да ми източат банковата сметка с някакъв хак със моя снимка. Не, мерси.

Под предлог за "улеснено плащане", режимът на Путин и КГБ ще следи всеки, коийто влиза в метрото...

тъпак, това го има в поне 5,6 столици по света . и не са само бивши и настоящи комунистически страни

Много отдавна го има и работи това нещо, просто руснаците го пускат официално с някакво полезно действие... В САЩ те следят и в колата докато караш...

Добре де, нали маските бяха, за да ни контролират, сега пък лицево разпознаване. Съвсем се объркаха вече конспираторите, имайте милост!

На всеки айфон се плаща вече с лице.

Една рускиня била толкова грозна, че автоматът вместо да и вземе пари и върнал ресто.

Ако си двойник на Путин кой знае в какви подземията ще те откарат.

Дир-ници верно ли? Новината е от 4 март 2021 година, а вие чак сега се сетихте да я напишете! Евала, голуеми сте..... смешници. Да не ви избират по конкурс за идиоти, като Друми от gol.bg?

Ако си двойник на Шорош те карат напрво към преизподнята. А сега върни двата цента и тичай за нова опорка.

Една американка била толкова дебела, че я таксували по груповата тарифа и вместо на пътническия, отворили вратата на товарния асансьор. А сега върни двата цента и тичай за нова опорка.

то да беше само една...

Браво Дьорди спечели 2 копейки

Браво спечели 2 копейки. Може да не ги връщаш каквото и да стане.

В метрото не плащам. На мен ми плащат да го чистя.

живея в САЩ и никой не ме следи, мать твою сука блядь. В много щати местните парламенти ЗАБРАНИХА ЛИЦЕВОТО ОПОЗНАВАНЕ. Добро пожаловать, Засранец, в "1984"....Матушка твою.

Глупи, я ни кажи в кои столици така се плаща? :))))

Ти кажи в РБ какво се прави. 3аeбu айфоня.

_stankow

Че какъв прогрес е да забранят лицевото разпознаване ? И как ще го забранят ? На службите ? При противодействие на тероризма ? По закона от 2015-та пак си могат. Чрез съда.

_stankow

Ами не се плаща. Просто следят хората. В Лондон например. На 8,4 млн граждани има 600,000 камери. При това не само улични, а всички - вкл. в магазините и учрежденията. И така е поне от 15 г. Лондон беше пръв при тоталното следене. При лицевото разпознаване не знам от колко години е въведено, но вече повечето камери го могат и това.

Кеф ми е за две копейки да направя шорошораста на две стотинки.

Оф, добре, че не е в ЕС или САЩ, че какъв вой щеше на настене за "1984" и правата на човека... :))) Или в руското метро, не е към службите лицевото разпознаване? :))))

Е, нямаше начин да не се облид заради Русия. Все пак раодната страна, си е родна страна. :)))

СА В НОВИЯТ РЕД ОТДАВНА ... ФАШИЗМА ВЕЧЕ Е ТУК!

а новите таксита в расия , казваш си името и те карат у вас