Коментари - Човешката имунна система действа подобно на главния мозък | IT.dir.bg
назад

Човешката имунна система действа подобно на главния мозък

Учени от Австралийския национален университет откриха, че човешката имунна система функционира по подобие на главния мозък, предаде Нюзру, цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Човешката имунна система действа подобно на главния мозък | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ - МОЩНИЯТ ЛЕК ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ЕЕЕЕ ХУБАВАТА ЖЕНА + ХУБАВО ЯДЕНЕ + ХУБАВО ПИЕНЕ. ИСПИТАНА РЕЦЕПТА.

Айде и тези стоплиха водата.

Ти щото тия неща си ги знаеше отдавна, да. Да бяха те питали да им кажеш вместо да се бъхтят с експерименти и измервания.

Ми то от кога се знае че психическото и физическото здраве вървят ръка за ръка... Всяка промяна в едното води до промяна в другото;)

всъщност нещата не хич ясни, праволинейни и недвусмислени, както си ги обясняваш на твойта логика, в лудницата - заведение пълно с психично много болни, би трябвало същите психично болни да са всичките на смъртен одър. ама не, някои са си тялом в перфектно здраве, въпреки че в главата не е ясно кво се случва връзка на едното с другото без съмнение има. въпроса е именно каква и как?

Да ме прощавате но според медицината НЯМА луди хора... А от това което сте написали излиза че физическото здраве се изчерпва само с целостта на тялото, докато психичните заболявания са продукт предимно на промени във вътрешните органи, недостиг на голям кръг от витанимини, минерали, или пък неправилното производство и разпределение на нервотрансмитери и други телесни течности, като всичко това според медицинското определение се явява болест, или с други думи всяко изменение на психиката е породено от болестни изменения в тялото, така че мнението ми хич не е праволинейно а само обобщено;)

Разбрахте ли сега къде отиват и сливиците и плацентите на децата ни.

що, като ти ги дадат ще ги ядеш ли ? така поне правят нещо смислено с тях :)))

Отде ви изравят бе. Как успя толкова умствено изостанал грак да съчиниш.

Тояга ти трябва.

"По този начин - в зависимост от задачата - би могъл да се ускори или потисне имунният отговор на организма." Ето нова ниша за фармацевтино-лекарската мафия - създава се вирус със съответните блокировки на имунната система, после се пробутват ваксини, про и анти биотици, които атакуват успешно вируса-блокировач

Вируси и антибиотици? Кога ли ще пуснат антиидиотици!?

мани не се връзвай на такива :))) . за този и оше сума ти народ всичко е мафия и всичко гледа да ги прецака :)))

ОМГ, как може да дават достъп до компютър и и-нет на такива тъпани...

Помните ли като се подигравахме на простите и неграмотните, че не могат да си пуснат интернета? Сега като го превзеха, май не е толкова смешно...