„Мозък“ за боен дрон Skyborg лети за първи път

Апаратът извърши серия координирани маневри във военна база

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземат да го тестват и на Байдън. Може да му е от полза.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

АК47 къде си брате. Излез от това соросоиндно свърталище където си се скрил да се съвкупляваш с някви там. Ела кажи как Русия има такова нещо от 20 години и е безаналогови. Ела излез че така не се смята :) :)

Факльо, ако беше проучил въпроса тъпо путе щеше да знаеш че Русия наистина има такива дронове малоумнико! И да има ги от 40 50 години малоумнико тъпо курве като тебе може да влезе в Интернет и да вземе да се образова малко да проучи какво е Туполев Ту-143 Рейс и Ту-141 Строеж малоумнико и кога са създадени и произведени пути! това което са тествали лудите говежди от страната от третия свят кравари Америка е просто автоматична система която не се различава от другите като нито са използвани още преди 40 50 години и ги наричат още автопилот глупако! И не това не е изкуствен интелект малоумнико защото ако беше изкуствен интелект щеше може сам да разсъждава и да приема решение както е и да има самосъзнание и да направи набързо 1 ден на страшния съд! Капиш чеп за зеле!

_stankow

Русия наистина има такива разузнавателни дронове, от 50 г. АК47 правилно е написал - вижте Ту-143 Рейс. Един такъв даже украинците бяха пуснали над Донбас, да направи разузнаване. На снимката, този, който виждаме Kratos UTAP-22 е на основата на планера на въздушна мишена. Т.е направен за да го свалят ПВО разчетите. Сега се опитват американците да го направят и разузнавателен, но са много, много далече. Сами си го казват - това е първи полет. От първия полет до приемане на въоръжение има много, много време. Години. И с тази аеродинами, с това малко крилце никога няма да стане боен дрон, който да носи въоръжение. Липсва му подемност.

Добре се видя в последните 10 години какво има Расия - произведените по лиценз остарели израелски Форпост. Турците вече трудно ще стигнат, а американците пък играят в съвсем друга лига.

_stankow

Проверих и добавям - разузнавателният дрон Ту-143 Рейс е бил на въоръжение в БНА. Т.е най-малко преди 30 г. е постъпил на въоръжение. Сега дали има останали бройки - не знам, едва ли. Крейсерска скорост 950 км/ч. Далечина на полета 180 км. Разузнаване на прифронтовата полоса със запис на фотолента и предаване на телевизионно изображение. Приземяване както и обсъждания Kratos UTAP-22 - чрез парашутиране.

Ами то хубаво сте го разучили това ама трябваше и да прочетете по подробно статията. Това за което вие говорите е както АК казва авто пилот задаваш координати и то ги следва камерата снима после виждат какво е заснела или предало с телевизионна камера. тва за което пишат в статията е друго нещо.Това се свързва с самолет , други безпилотни машини! Идеята на това е да се създадът мрежа от такив машини или рояци които ползват изкуствения интелект да си прехвърлят задачи в реално време. дали ще е боина мисия дали разузнавателна дали охрана на даден самолет. и целта която гонят е да го прави самостоятелно в променяща се среда. Нещо като "Охотник" самоче с много процесори вътре :):) и без пилот до него. абе гледаш лада с навигация и да речем тесла или ауди или мерцедес такива неща от нормалния свят

Кой ти е "нормалния" свят бе, ненормалнико!?!? Тези дето разсипаха сума ти държави след ВСВ ли, с десетки милиони жертви - Украйна, Югославия, Сирия, Ирак, Либия, Сев. Корея, Виетнам...

Ех моето момче и ти не си чел добре и не си се интересувал навремето защото такива системи руснаците имат такива системи още от 70-те години на миналия век да си чувал нещо за противокорабна ракета П-700 Гранит а? която лети заедно с другите ракети в глутница и една ракета дават целеуказание на другите ракети които комуникират помежду си точно както правят вълците когато нападат заем от глутница! Е да, жалките луди говеда от кравария Америка постигат и копират и то с хиляди мъки това което руснаците са имали преди 50 години! Ебаси жалкарите! Е и още нещо моето момче първия боен интернет или обмен на данни между отделните тактически исамолети изтребители на бойното поле пак е руски на борда на тежките изтребител прихващачи миг-31 foxhound който е и първия в светас радар с фазирана антенна решетка.. просто факти.

Нагли са червените боклуци! Руслямска държава нападна Украйна, Севрен Виетнам напана Юженя Северна Корея нападна Южна, разбира се по заръка и спомоща на Империята на Злото -СССР, Югослявия се разпана заради сърбите и водените от тях войни срещу Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина и геноцида в Кососво. Сирия си организира гражданска война, разбира се с помоща на Руслямска държава и създадоха ИДИЛ. СССР и Руслямска държава спонсорират и в повечето случаи създават всички терористични организации по света. Но сганта е наглая затваряйки си очите дори при официална доктрина за революции и терор по цял свят.

Вашето е малко като "Палестина изпревари Мъск в изстрелването на ракети за една нощ!" хахахахахах Ех тия руснаци какви непоправими щети на мозъка са нанесли.

Вижда се, че си ощетен, мозъчно. Сега дали руснаци, дали американци или ти е вродено....

Все пак фантастиката върви преди живота.Направо Терминатор става истина.Само в много напреднала страна хората могат да измислят такава фантастика защото живеят почти в нейните условия

Напреднали, технически, назаднали морално.

Да го кръстят СкайНет и да се преключва.