Може ли да издържи Лада на ядрена атака (видео)

Русия има любопитен начин за симулиране на ядрен взрив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новина в ИТ ? Поне да беше компютър ...

При ядрен взрив имат значение неща като мощност, разстояние, релеф, пряка видимост и т.н. Ударната вълна е само един от компонентите, които инищожават/убиват. Може да се изпариш от високата температура и нищо друго да няма значение.

Но пък за сметка на това е много весело да взривяваш разни неща :)

Максималното което могат да направят руските алкохолици е да пребоядисат това, кото им е останало като наследттво от ссср. Русия вече навлезе в годините на техногенните катастрофи. Съветското наследство на ифраструктурата на което се крепеше армията и икономическите структори, вече изработи своя ресурс. От тук нататък започва всичко да се разпада - катастрофи буквално всеки ден. Тази ненавистна система започна да се разпада заедно с империята. Това може да е дълъг процес. И закъснялото обещание за путнски рай - това е последната идиотска измислица на фашисткия дявол.Но историята е показала. че цялата болшевишка антицивилизация , заедно със създадената от нея империя на злото ще се отрави в ада задължително Не минава ден без „значителни“ руски победи във всички области ... -Лошарика изгоря - Руски нови изтребители Su-34 се сблъскаха във въздуха - "Атомната" Ракета се разби - Докът се удави - Кузя с 5-метрова дупка -Курск потъна -Два Су-34 паднаха в морето - Ту-22М3 се разби - Клиентъти се отказаха от SuperJet - От Су-57 и МиГ 29К - клиентите Индия и Малайзия се отказаха ... - Клиент Египет се отказа от . Ка-52.. -Индия се отказала от Панцирей - Космическият съюз с касманавтомите затръшна. - S-300 падна от небето със срам ... - Петролът падна ... -Рублата падна над границата 60 за долар …

НА такива "факти", които са само в нечии мозъци им викаме шизофрения и ги съветваме да идат до най-близката психиатрия .Ако не, ще пратим дежурния санитар и с бой ще те вкараме в лудницата вързан с усмирителна риза.

На руското МО най-после им прекараха интернет в офисите и сега копират каскади на Топ Гиър от преди 10 години. В ютуб, по 2 цента на клик, малко пари да им влязат в бюджета.

Ако беше с пернишки номер........

Руският атом - най-силният атом в света. Нека гледат американци и китайци какво ги чака, ако посегнат на най-огромната и най-православна страна в света.

Ще им смачкат ладите ли? Ужас!

А бе бъзикате се вие с "Лада"-та , ама аз съм гледал на клипове в Тубето ,как глутница улични помияри изръфаха и свалиха предната пластмасова броня на едно съвременно чудо на автомобилната промишленост . А моята броня само с ъглошлайфа я свалях ,като рязах ръждясалите 35-годишни болтове :)))

А от бнв то или ровъра и тва няма остане...хи хи хи хи хи. А на коментиращия "ХАХАХАХААААА страшна логика" с аЛудито-акуЛУМАторя ш*му влезе у гЪзо хе хе хе

Чесно!

за тоя безсмислен експеримент ?

А колко водка се изпи при анализо -малиииии.

Аз пък съм сигурен, че ако другаря Гогов беше в ладата, тя дори нямаше да мръдне!

Това си е Fiat 125!

Това е Лада Самара, а не Жигула.

както и Хуга Шмаизер направил калашника, но той няма нищо общо с германската пушка.

У нас тези изпитания се провеждат в реални условия по пътищата на страната.

Изпитанието е на Лада или лек автомобил!?

Ладата може, но Трабанта е най надежден.

На трабантче съм виждал как му се откъсва гумата в движение и после обиколи на кръгче надалеч преди да падне.

Е това е адски тъпа симулация. Що не сложиха съвременен танк да е по-интересно поне?