17-11-2017 20-11-2018

Коментари

без западни чипове, руските военни заводи ще правят само самовари...

при това високо точни!

Глобализация, к'во да правиш...

Като могат и докато могат, ще го правят. Просто Въпрос на изгода, а не на възможности.

Ми то след време може и над 450 западни страни да са част от руската империя.

Британски учени установиха, че са пакистанци,

Западняците се излагат, не могат един титан да си произведат и купуват от Русия. Ами направете си бе, акъллии! Просто е. Взимате йод, вадите по един протон и неутрон от ядрото му и един електрон и получавата титан. Ама сте некадърни!

Русия е на второ място по производство на титан. Япония е на трето, с около 20% по-малко от Русия. 1. Китай - 100 000 т. 2. Русия - 45 000 т. 3. Япония - 40 000 т. 4. Казахстан - 25 000 т. 5. Украйна - 10 000 т. 6. Индия - около 600 т. Пробвай с друго, тук се разбра, че си измисляш. Титанът е химичен елемент и не се намира навсякъде. Произвежда се там, където има находища или трябва да транспортираш рудата за преработване.

Хахахах, от йод правиш титан ли бе? Я кажи, злато от какво да направим? Личи си, колко си внимавал по химия!

До хехе, па за златото е още по-лесно, то се прави от миналогодишни джибри. Само добавяш малко мая и захарен сироп.

Немски и британски чипове ? Стига бе !

И къде е новината? В днешния глобализиран свят това е нормално явление. И в германските и френските оръжия има 30-40٪ руска газ и нефт.

И 100% руски титан. Мисля, че без чипове е по-лесно отколкото без титан.

На такива матрьошки като тебе,трябва да им се обяснява като на бавноразвиващи.То вие сте такива де.Къде сравняваш газта с високотехнологични продукти . Какво общо има едното с другото.

Значи по украйна се стреля с западно и американско оръжие.

Злоба и завист от страна на шорошите. Много от коментиращите обвиняват руснаците, че нищо не могат. Жалки сте и жалко, че след вас остава само една ,,пътечка до клозета "

Ти въобще излизаш ли от родното си място,клозета

Верно не могат една кола да направят. Да не говорим за нещо високо технологично.

Ами като могат защо ползват чужди компоненти, а не си ги произвеждат сами? М? Нещо да кажеш?

ами, по-изгодно явно им излиза, но ако се наложи и сами ще си ги произвеждат и това вече се случва... Не бери грижа! Западът ги стимулира грижливо в тази насока! ;-)

Как е възможно западът да е продал толкова много компоненти в промишлени количества на Русия? И сега продължават да продават.

Преди 5-6години. Имаше някакъв скандал в САЩ с доставки за електроника за армията. Споменаваше се и Ф22 като "жертва". Проблема беше че платките били правени с китайски чипове. И не щото производителите на платки са гадове, а защото чиповете се произвеждадли само в Китай. Всъщност "западните" схеми в голямата си част идват от китай, тайван, малайзия.

Всъщност Зеленски взима доста доста пари и популярност чрез симолация и стимулиране на война.

веднага ще ви отговори с ехидна усмивка, че това е направо нищо при положение, че една сложна военна техника се състои от хиляди части и елементи, разбира се родно производство /разбирай китайско/. Те са като някакъв своего рода "Франкенщайн" - бленуват за величие, Съветски съюз, комунизми и всякакви други -изми, а същевременно са милионери и милиардери, които купуват, учат и живеят тайно в лошия Запад и се стремят да заглушат мужишката си воня от колхоза с много и скъпи западни парфюми и дрехи, т.е. водят двойнствен стандарт. Никой психолог или политолог досега не е могъл да обясни този феномен и парадокс! Впрочем, има го в различна степен във всички бивши соцстрани-сателити /както знаете/. Без изключения!

Ти не си за психолог а за ПСИХИАТЪР

Кураж, Българи! Учените оcт БАН под ръководството на Витанов току що откриха чрез симулации че в изцяло диверсифицираните, български F16, няма нито един руски компонент. Няма й нито един американски компонент. Можем да спим спокойно

първобитна сган няма как да го произведе, ако не го открадне. На тях и Ладите им са Фиати- изхвърлени от производство преди 70 години.

ВАЗ 2101 е сдялано менте на FIAT124 ....ХИЛЯДА ДЕВЕТСТОТИН ШЕСДЕСЕТ И СЕДМА ГОДИНА. Чебурашките го дялат от 1970г до 2012г.

Не е менте а копие на фиат-а, директно поточните линии от торино отиват в СССР и да произвеждат фиат-а на практика без изменения деситетилетия

Без западната техническа мисъл Русия е 0.

Подценяваш руските евреи човече.

Те се изнесоха в родината си.

Руснаците и водка не могат качествена да произведат. Добре,че Смирнофф е избягал в САЩ след Революцията. Украинците произвеждат по качествени водки.

А знаете ли ,че българин е изчислил траекторията на първия съветски изкуствен спътник. Математик работил в Дубна. Щяха да летят в космоса ама друг път. Крадяха ни умовете.

след това и сега умовете изтичат. Причината е ясна на всички.

"От началото на войната украинските военни са пленили или взели от бойното поле неповредени или частично повредени руски оръжия, вариращи от крилати ракети до системи за противовъздушна отбрана." Хахаха, хахахаа това като вече легендарното контранастъпление на Херсон!?

Правдоподобно звучи, от превземането на Киев за една седмица, нали боклук червен?

А с какви компоненти се стреля по Запорожската АЕЦ от урките ?

Путин каза, че още нищо сериозно не са започнали в Украйна, което значи, че засега пуцат със старо или некачествено оръжие - прословутите западни компоненти. А Зеления клоун ги чака да свършат компонентите сигурно, за да почне офанзива. Все едно да чака боксьор да се умори да го налага. Всъщност не него а глупавите украинци които се вързаха на лъжите му и лъжите на Запада! Жалко за хората. Дано ние се опазим от такива! Гласувайте мъдро и запомнете: либераст ли е - значи лъже!

Ще, ще, ще... не сте свикнали да живеете в реалността?

Е щом путкин е казал. Той каза и че няна да нахлува в Украйна. Изключително жалко джудже.

И кое е умното бе боклук червен? Ти ше гласуваш за Израждане 100% . Тва ли ти е умното бе твойта семка болшевишка?

А защо не са намерили някоя К155ЛА3?

Щото и това отдавна не могат да правят. По съветско време имаше доста руски TTL-ки които чат-пат работеха (много по-често дефектираха от истинските, примерно 100 до 1000 пъти по-често, но вършеха работа с известна доза късмет и упоритост). Сега ако трябва да разчитат само на произведеното от тях трябва да се върнат на технологичното ниво от втората световна война, и то ще им отнеме години докато почнат да правят лампи и всичко останало.

Не са 450, а много повече части, а и не само части, а цели западни оръжия. Всички знаем, че западното оръжие преминава от укренски в руски ръце срещу символични суми, а може и срещу една цигара или бутилка водка. Зеления клоун нали все реве за оръжие, къде мислите, че отива то ??!!

Отде ви изравят бе.

Въпросът е де ще ви копнем.

Московчани... от 15 години живее в БГ и е забравил как е в Матушката

Болшевишката си рода, дееба и капутчето посрано.

Ето се вече че е истина.... Чакам го от 2014 руснаците да измрът от глад и се съсипят економически. Сега вече саксоните не лъжат сега след 8г. Вече не лъжат...

Излъгали са те, че са ти дали грамотност в училище - и не са ти виновни ни англичани ни саксонци.

Рерно бре и ази бях там Тез гьотверени лъжат повече от мене

Няма ли кой да ма опъне че не ми става

И се чудя кво да пиша.

Тия раши нищо не може да измислят. Кога ще чуете, че в американски военни машини има руски частни? На кукуво лято.

ма руски титан, други метали, някои газове....

С тия тъпизми. В комсомолская правда само с тези тъпотии ви промиват едноклетъчните мозъци.

туй дето се копа от земята, та и него не могат да преработят ами го продават на руден концентрат.

Страшно заявление са направили английските дебили - Ние намерихме всичко, а конкретно нищо. Руснаците редовно правят изложения на плененото НАТОвско оръжие, а НАТОвците понже нищо не могат да докопат на бойното поле, първо се опитаха да откраднат 2 руски самолета, ама паонеже и това не стана са написали статия бе!!! хахаха Дебили е най-меката дума за тях

И като се събуди от рашка говняшка астало само втората част ?

С Кирчо за рачичка и към американското посолство за почистване на тъмните и топли места.... :D

За няколко копейки запада ще си продаде и майчиното мляко

Какво да напиша сега, за да си заработя малко копейчици за водчица и хлебец. Трябва със сигурност да е против САЩ и Европа и да възхвалява Русия... Упс, това на глас ли го казах!

пиши че путин лично ги е осветил със светена вода, и американските чипове са станали халал - руски...

Чудя се колко руски и западни компоненти има в украинскоро оръжие?

Не се чуди. Всички руски и западни компоненти се правят в Китай.

Само ширпотребата. Сериозните неща си се правят в САЩ Справка процесорите Intel, Amd, Qualcomm - САЩ, Ирландия, Израел Китай - нъцки

Микросхемы?Мы их топором сделаем! Пошел на хуй Запад! Идиотизмът в Русия е безграничен.

какво, като сте открили над 80% компоненти ЗАПАДНО ПРОИЗВОДСТВО? Сами сте им ги продали, за добрите стари евро, долари и паундове, не ви ли стигна тогаз, че и сега претендирате? Що не си ебете путката майчина миризлива, продажни търгаши, кога ядохте и пихте с руските пари що не протестирахте???

че 80% от компонентите на газа в Германия са руски;)

те и диамантите идват в Америка окървавени от Африка , ни май никой не прави подобни "открития" ! и кокаина във Филаделфия да не го отглеждат в задния двор на бай ганьо ... ми не от Мексико е

При проверка на 450 русофобски автомобила във всичките е открита руска газ/бензин

Руснаците не идват от марс... Какво чудно има в това че имало западни компоненти? Който плаща получава. Това ембарго ала бала са за бедните.

Руснаците нямат спечелена война. Азиатските орки са най-некадърните военни в света, след китайците. Ако ги хванем 20-на българина ще ги насерем всичките миризливи вати за два дни.

Брех, къф юнак! Изпи ли си пиенето? Айде лягай!

Ти българин ли си или руский роб с опикани крачоли, зайчик?

Зайчик си викайте на прайда, а за крачолите опитът си личи. И не ме питай дали те уважавам!

Личи си кви сте посерковци , няма съмнение че ще насерете и умиришете всекиго около вас

скоро ще открият и че руснаците са им срали в гащите след което са ги загащили ... западни нещастни дебили

До лайняните фоби- вие можете да говорите на родния си език заради руснаците.

а руснаците намират цели самолети и т.н западно производство. Къде е новината? Всички се натискат за руски пазар.

Другаря Ленин още е казал: “Капиталистите са толкова алчни, че ще ни продадат дори оръжието с което ще ги победим”

Точно този от алчните капиталисти е сложен, ама това е друг въпрос.

Ватниците пияни не могат 2 яйца да си опържат без западни технологии.

И какво пречеше да се търгува - едните имат технологии, другите ресурси и всичко беше в равновесие.

Става въпрос, че са некадърен народ, а се репчат на великаните в нашия свят, защото имат жуже с бомба в ръка. Гаси подчовеците гнусни.

Ама великаните нещо се дърпат да се спречкат с "егати подчовеците"...

кои точно са великаните и защо са великани???Ако визираш наглосаксонците,да,великани са по лицемерие и безскрупулност,нямат стигане...Ако е за нещо друго,скоро ще разберем...зимата идва;)

С вашите камъни по вашата кофа, нещастни англичани долни

намерени са части от перални сешоари и микровълнови печки

И от български чушкопеци.

Със западни части и без тях Русия побеждава. Затова е най-голямата страна в света.

И става още по-голяма

И как се познава , че побеждава -от блиц криг , войната става позиционна. Ами малко по-нататък?

Малко по-нататък ще затвърди позициите си. Или ще ги загуби. Времето ще покаже. Засега всички прозеленски пудели лаят, че щом напредва бавно значи губи. Което е доста пристрастно меко казано. Когато започне да губи бавно или бързо - тогава се радвайте (древна русофилска поговорка)!

кого точно е победила че не мога да се сетя

Питай зеленский - ти си алкохолик, той е наркоман - ще се разберете.

а кой краде алкохола от магазините аз ли ?

Явно ти.

Цао Хайтао, изтъкнат професор в Университета Минджианг, каза че 30% от смартфоните, продавани в Китай, трябва да използват китайски чипове. Това е за по-любознателните русофили и китаеведи, които в болшинството си са заблудени душици.

Е и какво от това?Голямо откритие са направили,няма що.

Чудесна новина! Да продължават!

В украинските танкове пък открили руска нафта. Открихте топлата вода.

Значи всичко е една помия