17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малеееее, 4К екран. Яко ще дерат на него Planeta HD.

като гледам формата и дизайна, приличащи на шиш за плетене, явно няма да може да носи много полезен товар, поради изключително стеснения и намален обем...

А кво правим, ако екрана или камерите спрат да работят?

А какво правим ако се счупи джама на самолета?

Стъклото може да се счупи само при катастрофа, а камерите забиват всеки ден ...

Зад Великата стена вече летят на работа с него и го продават срещу скромно заплащане....Скоро се очаква да кацне и в "Илиянци".

За подобни картинки писаха преди няколко години тук. Другият проблем е свръхразхода на гориво, от примерно 2.5 пъти повече от на нормален самолет за същото разстояние. Освен звукът, който не е допустим над населено място. Ту 144 и Конкорд ги спират по еднакви причини.

Ту144 го спират поради не достатъчно добро разузнаване и прекопирване на Конкорд.

аман от глупости...

така е, икономически нецелесъобразни

Не че нещо, но нали и самолетите трябваше да станат електрички. За какво са тези напъни.

За напъните - по-висока скорост, по-кратък полет.

оня ден жената вика, че един такъв качнал у назе, презаредил жената и отлетел в неизвестна посока, свръх звуково, щот като чул домофона, излетел още прди да се чуе. май на това му викат свръхзвукова. а чзе знам , че светлинна скорост е като отвориш хладилника - лампичката да светне, нали ? сега пия бира на терасата и чакам некой да ми кацне. и, карлсон, извинявай за солта в задника, помислих те за свръхзвуков

Колко поетично. Отде ви изравят бе. Ненаврякал се щатен врякалник цял ден не се наврещя ей, колкото пъти извряка почти толкова различни подписа наплеска и всички ти повярваха, че сте много, мале мила.

ти какъв си паляк dp Немогааааааа lol

Мъ тувъ съ съмо мъкет, у тунелъ декъ е, а другуту рисунъци. Я ги рисувъх тъкъви нъ 7- 8 години кугъ бех.

Това са само рисунки ве? А най фалшивата е първата. При свръх звукова скорост тия следи от поренето на въздуха изобщо не са прави линии с еднакви разстояние , а представляват едни компресирани дъги, експоненти и параболи и от там идва пукота. Това е снимка от до звуковата скорост.

Ударната вълна не се чува при преминаването на бариерата над свръхзвуковата скорост , а по цялото протежение на маршрута. Тя е конус, а на върха му е самолета. Фронта ѝ представлява сечение във формата на дъга която преминава над земята със свръх звукова скорост. Тубата е пълна с обяснения. Обаче пак не могат да разбият грешния стереотип на недоучилитее в училищата. Ако гърма се чуваше само при преминаване на бариерата тогава самолетите щяха да летят с такава скорост и над сушата обаче тя е по цели маршрут и затова летяха само над океани, за да не смущават граждани и селяни.

най- силен е при прехода, но после пак го има, малко по- слаб

Туй първо шумно после по-малко шумно е само в кабината. На земята всичко е едно гръм и трошене дето минава.

Наса създава само ментета, пример Мъск

Лекарствата, и обсесивно-компулсивното ти разстройство се обади днес, ненаврякал се щатен врякалник.

BajMihal

О, налъмчо, Как са чепиците - цъфтят ли?

Симулациите достигнаха ниво което позволява качествен скок в разработките, това ще е един от примерите.

пропуснали са да отбележат, че освен безшумен е и невидим, без екипаж и пасажери. обшо взето - направо нереален, или май беше нереализируем. кодово име - мираж

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Ари скрии са ве бахти ти си най досадния от всички тролове

Ако не искаш да ти казват, че си щатен врякалник намери си друга работа. Може да не си виновен ти за това, че си врякалник - такъв си се родил - но това, че си щатен врякалник е изцяло по твоя вина.

Хората пишат за американски самолет, а не за руско ЩЕ....

Щото руснаците не им се губи време в правенето на картинки ;)

Ами още правят двигателя 5 поколение на безаналоговия су57. Тоест че е по темата креицарската му скорост да е свръхзвукова без фурсаж. Само че тука дето стават и клякат с заповед на ония акционер в ЧЕз Кутев да кажат какво стана с тва Су разбрах че Миг го сполетяла съдбата на ЯК

Хората хиперзвукът овладяха, тия още свръхзвукови скорости гонят....

BajMihal

Я ми кажи за хиперзвуков самолет отворко. НЕ РАКЕТА - самолет! Овладяли - дръжки!

И ти има да гониш Михаля..... :)))

BajMihal

Не ми отговори на въпроса троле. Но какво да очаквам от облъчен русофилистик?

Х-15 със 7274 км/час пак на НАСА

ненаврякал се умствено изостанал врякалник не се наврещя ей.

Само две дебилни отрепки ли останаха тук на щат?Жалка картинка сте отломки от миналото но пък може някой век в музея да ви сложат:))))))))

Тя наса още е на път и да иде на луната

Да ама ПАК!!!!!!

Лекарствата -> леглото.

Хубаво си го напомняш ама е много късно за тебе :D

Недей да ми остроумничиш а си гълтай лекарствата ако не искаш да изгниеш от тоя свят без някога да си намериш посвястна работа от тази на щатен врякалник.

ХАХАХАХАХХАА ей dp мнооооооого си зле човече МНОГО, живей си там и недей се напъва

Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей.

да бе пиле ти все това си знаеш кои та знае какъв си задръстен и само тука имаш подиум

Ако не искаш да ти казват, че си щатен врякалник намери си друга работа. Може да не си виновен ти за това, че си врякалник - такъв си се родил - но това, че си щатен врякалник е изцяло по твоя вина.

Пиле то по щатен от теб в тоя форум няма и бас държа че си някъв пълен нещастник в истинския живот както са ти писали ли по горе :D

> 2021-07-01 20:13:06 >do dp (нерегистриран) > >Пиле то по щатен от теб в тоя форум няма и бас държа че си някъв пълен нещастник в истинския живот както са ти >писали ли по горе :D Били ми писали, дааа. Всички ти повярваха, че не си все същият жалък щатен врякалник дето си изврякал всичкия жалък врякот с който се пънеш насреща ми вече толкова години, да беше си научил мястото. То ти си го знаеш разбира се ама не ти харесва и продължаваш да се гърчиш.

И пак Велика Америка... а путьо да го духа.

хахахахха анимациите са хубаво нещо добре че са пиксар :D :D :D и че на Вас шантавите тролове детски филмчета още радват въображението ви

Някой измъчи ли се да прочете статията? То няма ниакква логика в текста. изреченията са разбъркани тотално. Параграфите са разбъркани и на места и думите за разбъркани...... Ако много искаш, може да си изградиш някаква представа за темата на публикацията, но е зверски трудно.....

Това е яко, ама не разбрах от статията, как ще се избегне ударната вълна? Само от дизайн, няма как да стане:) А доколко F-117 е невидим, всички знаем:)

Така е -зобащите Савушкинската плява 'знаете', а швейцариците (щот са прости - не гледат ТВ Звезда) избраха да загупят 36 F35.

Щом викаш че са "избрали" добре

Швейцарското правителство е решило, след като F35 печели конкурс: ''The government of Switzerland announced Wednesday it has chosen Lockheed Martin's F-35 Joint Strike Fighter to replace its aging fleets of F-5 Tigers and F/A-18 Hornets. Citing unmatched performance, production support and cost benefits of bringing the conventional takeoff and landing Lightning II model into its inventory, Switzerland said it will buy 36 F-35As''

Ненаврякал се щатен врякалник ей. Какво искаш, CAD файловете ли да прикачат към статията. Много по-прости неща от това за което врякаш не ти е писано да разбереш.

Silverado

айде бе, а един мармот .....