17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...от руска страна жертви и разрушения няма...

вече няма руски двигатели за американските ракети.

Дрън , дрън , "за наблюдение на океани" , това са сателити за разузнаване на обстановката в Украйна , всички знаем кой захранва и управлява ВСУ с информация.

За изучаване на урагани, а?!... Абе, съвсем за балами ни взимате, май!

Толкова много имат, че започнаха вече да ги губят!

За това име дето си си сложил, съвсем скоро ще носиш наказателна отговорност. Да си знаеш, да не мрънкаш после

Наблюдавал е един руски ураган в Украйна тоз сателит затова се е загубил лекинко...

Шпионски сателити и наблюдение на Украйна ... пълни глупости. Програмата KH за шпионски сателити на САЩ не е тайна, последното попълнение в нея излетя миналата година. Става въпрос за сателит с мащабите и възможностите на Хъбъл. В момента САЩ имат 5 активни такива сателита. За разлика от тях Астра е дребна ракетка с дребни възможности от класа "бюджетни ракетки" и качва максимум нещастните 150 кг. То и в самата статия си пише: "В публикация на уебсайта си преди изстрелването НАСА описва мисията като съзвездие от шест спътника с размер на "кутия за обувки..."". Каквото и да са искали да качат НАСА с тази Астра, то не може да е по-добро от това което Министерството на отбраната на САЩ вече има в космоса. Той KH сателит тежи повече от една Астра заедно с товара. Излишно упражнявате фантазия по тема която явно хич не ви е ясна. пп. за момента куца се оказа тази Астра 5 от 7 опита неуспешни. още някой друг неуспех и Astra space може да останат само в историята.

няма няам няма и чипове за рауките танкове и за руските миксери няма телефони за мамашите няма и части за автомобили няма дори за производството на лада ! Няма електроника за руски банкомати , няма електроника за мобилните телефони.Няма машини за нефтодобива няма части за самолети все американски !!!!!!! Няма американски лекатсрва в аптеките няма и анцузи на адидас,няма американски визи няма и американски долари ,няма американски филми няма и амрикански телевизии няма американски софтуери за нищо абе прецакаха ги американците !!!! Мъск направи така че сателити се появяват в космоса по бързо от колкото руснаците се изнасят от русия разхожада тусристи по далече от колкото руски крак е ходил в космоса а в същото време в Русия не могат да си проиведът ладите макар и без нищо съвременно в тях за самолети изобщо не говорим !!!

Ами ако знаеше, че руските двигатели се ползват само на първата степен на ракетите Ариана и след като прочетеш "След номинален полет на първата степен,...", може би вероятно ще разбереш каква чутовна глупост си написал. Ама нали си копейкаджия, няма какво друго да се очаква от теб

ВРяк-вряк врякалник ненаврещял се ей.

От 8 старта - само два успешни. Астра се хвалиха, че са успели да достигнат орбита от нулата за пет години и са били Спейс Екс с една година. Явно тая работа не е като оная работа и Космосът е изключително труден за усвояване. Да не сме хейтъри, де, дано се поучат от грешките и продължат напред.

Той от години ползва тоя ник и дира даже не го трият !

Хахахахахахахаххаа, като отворите Белене ли? :))))))) Сладур. :))))))))))))))) Искаш свобода на словото, ама само ти като храниш. Другите да се държат вежливо. И да протестират от вкъщи. п.п. Хуйло иди нахуй! п.п.п. Хуйло е Путин. :)))

Има планирани 6 полета на Атлас с РД-180 плюс два на Антарес с НК-33. и двата двигателя са руски, за твое сведение. Безос още го чакаме с BE-4

Наказателна отговорност не знам, ама ще го намерят някакви кадировци и ще му пръснат анала !

"Ариана" няма нищо общо с руски ракетни двигатели. Двигателите на първата степен са "Вулкан" - проектирани и произвеждани в Европа. И така са всички степени на ракетата - само европейски двигатели.

_stankow

Нищо не се чува за BE-4. Той изобщо работи ли се ? Или го зарязаха, както Раптора на SpaceX ? Когато едно изделие се работи от време на време пишат за него. Правят планове, съобщават за изпитания, успешни или неуспешни. Дуят се, заканват се да задминат руснаците. А нищо като не съобщават - значи няма финансиране. Май ? Трябва да се стегнат, защото BE-4 трябва да замени РД-180 на Атлас-а. А те руските двигатели не са безкрайни, ще свършат след някоя година. Май 25 броя са останали.

Да, ама са само на първата степен тези двигатели, а както споменахме от статията "Първата степен е работила нормално.." Та издиша опорката за проблем че няма руски двигатели...

_stankow

>Няма американски лекатсрва в аптеките Има китайски, руски, индийски лекарства. На нормални, не завишени цени петорно, заради етикета ! >няма и анцузи на адидас О, това сигурно е катастрофално ! :) >,няма американски визи За какво са им, да им бягат децата в Америка ? > няма и американски долари Има, излишък. 1 милиард на ден им снасят само европейците. Бюджетът е силно профицитен. >няма американски филми То отдавна няма нормални такива. Но руски има все повече и все по-добри ! > няма и амрикански телевизии Блазе им на руснаците ! Няма и НПО-та, изгониха ги ! Няма Америка за Русия, няма Сорос, няма платени от запада политици. > няма американски софтуери Но няма вече и лицензи, отмениха ги и не плащат за "нови версии". А пък свободен софтуер за всичко има. >за нищо абе прецакаха ги американците !!!! Американците губят Украйна, губят Източна Европа, губят до 50% от стойността на долара, та не се знае кой се прецака. > за самолети изобщо не говорим !!! Що да не говорим ? Руската самолетна индустрия миналата седмица получи поръчка за 300 самолета. Руски. С Руски двигатели. С руски алуминий, титан и даже руски композити. Нека им е зле. Боинг да му мисли и да си брои поръчките, че от ковида насам, после войната, па катастрофи, па санкции ... Пак ще опре до държавни субсидии.

Станкооов, Станков. И кой ще лицензира тези самолети да летят извън Русия? Оле! Няма как да стане... Ами ще си летят само в Русия. Или викаш това е ок?

Да връщат парите! И да платят сателитите!