НАСА изпита нов топлинен щит за Марс

Той ще може да се ползва при пращането на хора на Червената планета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега остава да направят и кастинг за бабаитчадър.

Американците първи и ЕДИНСТВЕНИ: 1.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 2.Качиха телескоп в космоса 3.Приземяват първите степени 4.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 5.Имат марсоходи 6.Пратиха сонда на астероид 7.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 7.Сонди на Церера, 8.Сонди извън Слънечвата система 9.Сонди на Юпитер 10.Сонди на Сатурн 11.Сонди край Плутон, Нептун 12.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 13Сонда до астероида Бену 14.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 15.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 16.Качиха 77 тонен единичен модул в космоса 17.Единствените качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 18.Направили самолет летящ със 6.72 и то с 199 полета 19.Направили самолет излетял на височина над 100 км и вероятно има още много.

Интересно , за къф кур ми е топлинен щит на Марс,като там няма атмосфера и няма нагряване при кацането там ???

Е тука вече е очевадно, че ПАК не са руски учЕни

Без щит от 2 м олово за рентгеновите лъчи и космическа тоалетна....никое живо същество от земята не може да оцелее извън орбитата на Земята. Престани да гледаш Холивудски филмчета ха.ха.

Така ли? Значи руснаците пак лъжат, че със Сондата Зонд 5 е обиколила Луната с костенурки на Борда. без щит и за капак е минала директно през поясите на Ван Алън. Може, но по-скоро лъжеца си ти. Както излъга нагло в другата тема че Тесла от 5 години се мъчели да продадат камион, пък се оказа, че камиона е представен миналата година, а първите бройки се очаква в края на 2019 г. Та ти кога летя и изследва радиацията в космоса колко е? А лъжецо?

Тея па с какво седнали да се занимават. Няма ли някой автомат, танк или Цар бомба да направят.

petrovito

ай`, дано... ама...