17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в колко часа и къде да се гледа стрелванету?

Поредната безсмислена глупост.

наса нищо не мой да прати на Луната, щото никога е нямало програма Аполо. Аз го доказах чрез сложни математически и гимнастически изчисления. Реално няма никаква сонда, един мой много доверен изчотник, който е и много известен журналист, но се крие от илюминатите и рептилите, ми каза че тази сонда е измислена и нарисована в Холивуд и реално насата ще анимира това изстрелване, което няма да се случи в реално време. Вервайте ми!

Мисля че изстрелването е около 14 часа наше време.

И ти си безмислена глупост, но майка ти все пак те е родила? Защо ли?

Here is the link: https://www.nasa.gov/nasalive

Ще гледаме тайно.

Хайе сега хващай дедовия и в устата както ти си знаеш

Пак взе да пишен глупости на търкалаци. Препоръката за теб е: скочи от двайстия етаж без парашут. Ако няма 20-ти етаж наоколо, първо го построй.

Успех дано всичко мине безпроблемно, ще чакаме новите открития.

Хахахаха, пълна гавра!! Наясно ли сте какъв е шансът за провал на толкова сложна мисия, ако беше реална? Огромен, а и има хиляди възможни различни варианти за провал, в зависимост кое малко детайлче от плана се обърка първо. Никой не отрича това, нали? Тогава къде са марсианските провали на НАСА? Защо всичко им се получава "като с магия", точно както с фалшивите Аполо мисии? Виждаме как тук важи Второто правило на Аполо-Нанайси : Колкото по-далечна и невъзможна е една мисия на НАСА, толкова по-безпроблемно минава тя. :) На Земята нещастниците гърмят като развалени консерви и непрекъснато си затриват екипажите и нищо не могат да направят обикновено - но, ООО, излетим ли в Космоса, където няма камери на новините, а само Холивудски камери - тогава, ТОГАВА, господа, ние сме най-големите! ;) ПП: Имайте предвид и Първото правило на Аполо-Нанайси - също много приложимо в случая, и веднага доказващо, че марсианските мисии на НАСА са лъжа.

Тъпаци пишат - тъпаци отговарят. :) IQ-то на този коментарник явно непрекъснато пада, а в деня, в който си тръгна и аз, ще падне с цели 50%.

От Искъро по-дълбоко нема, нали, философе?

Хахаха. Споко, "новите открития" вече са написани от сценаристите.

Правиш разлика между Искъра и Марс, нали?

Цитат: САЩ планират да изпратят астронавти на Марс през 30-те години на настоящия век. Ауу, хахаха, значи най-рано 2039-та - точно след 20 години! А и кой знае колко още стотици пъти ще отложат всичко дотогава... И какво излиза: че точно аз съм бил прав поначало? :) А някои тука си мечтаеха и вярваха как Мъски вече щеше да е там преди няколко години, лол... Ще чакате. 20 години нищо не са. Реално са 200. За Луната може и по-скоро - след 100.

По-скоро - "Гроздето е кисело". Руснаците са постигнали няколко минути предаване и според прошляка нанайси, другите не могат повече. За негово най-голямо съжаление, наука се праиви ПРЕДИМНО извън русия - по разбираеми причини.

Все ми е тая кой Аполо-нанайси е истинския, фалшивия, ... Доказан факт е, че един пълен тъпак с IQ 0 пише глупости под този/тези никове. Че и си вярва, ха-ха!

Ами толкова ти е акълът, миличък. Не се тревожи, не е дадено на всеки.