НАСА изпраща мисия към "артефакти от раждането на Слънчевата система"

Сондата "Луси" ще проучи троянските астероиди, намиращи се в орбитата на Юпитер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама вие момчета ще ме разсмеете. Как може изобщо някой да напусне Земята. От хиляди години учените са установили че Земята е плоска. И всеки може да види това. А това че Слънцето се върти около Земята е ясно и на най-малките. Така че никой никъде няма да лети...

И аз не харесвам краварите, но в случая с някои неща прекаляваш в известна степен.

Ако не обичаш Хамерика, що ми противоречиш явно? Ние българските патриоти не трябва да си противоречим пред останалите, а трябва взаимно да се подкпрепяме и да подържаме всячески Русия. Има една много сполучлива мисъл на Костадин Костадинов, Вожда и Учителя на слвяно-българския народ: ако една теза я повтаряш много пъти, тя накрая става истина. Затова те призовавеам да ни подкпрепяш и по форумите, и на идващите избори да гласуваш и да накараш колкото се може твои близки, приятели, познати да гласуват за Партия Възраждане и Костадин Костадинов.

Ясно е като бял ден, че това е фалшива новина. Ще изпратят сонда токова, колкото и успяха да кацнат на Луната по програмата им "Аполо", дето аз я разконспирирах и затова ч кръстих "Аполо Нанайси". Първо, за да може да изпратят сонда им трябват ракетни двигатели - а те нямат такива, защото спряха да купуват от Русия или по-точно Русия им спира кранчето с газта и няма да им продава повече ракетни двигатели. И второ, как ще стигнат до Юпитерк, като човешките ракети могат да летят само до някакви си 500-600 км далеч от Земята? И трето, къде има гаранция, че нещото наречено Слънчева Система съществува и че съществува и планета с името Юпитер? Ей така по логически начин мога да разоблича всяка краварска конспирация.

Вземете та си оправете граматическите и стилистични грешки в статията, мать твою сука блядь!