НАСА: Може и да не стъпим на Луната през 2024 г.

САЩ ще трябва бързо да се справят с куп технически и финансови въпроси

Обратно в новината

Коментари - НАСА: Може и да не стъпим на Луната през 2024 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Времето тече по-бавно от политиката.

Разбираемо, без Кубрик не могат да кацнат на Луната! :)))

Как преди 50 години ходихте до Луната с компютри по-слаби от телефона ми, а сега със съвременните технологии не сте сигурни, че и след пет години ще стъпите!? Вие до МКС не мойте долази все още, за Луната тръгнали! Колкото Гагарин е летял в Космоса, толкова и вие сте ходили на Луната...

Прав си, Гагарин е летял по-скоро на границата на космоса :)

Не могат да си приберат знамето, хихи американеца е номер 1 в лъжите .. тъй де маркетинга

Факт неоспорим! На бай Пандо от наше село магарето преди 10 години за сефте го откара вкъщи след като беше препил. Не ползва GPS, компютър или друга висока технология. От тогава не забравя и всеки ден щом препие, двама го хвърляме в каруцата и магарето пак го откарва до вкъщи. Питам аз как така приматите от САЩ забравиха пътя до луната и още куп неща дето са нищо пред новите им технологии. Е налага се следния отговор в два варианта - или излъгаха или са по-прости от бай Пандовото магаре. Друго нема.

Аз па моа да ида винаги на Луната, немам никви проблеми и задръжки, стига да има кой да ма откара до там..

много етапи бе! ако си бил там преди 50 години, не ти требва толко тупане на топката, всяко едно по 2 години...

Ама добре е да побързате защото все повече нации позиционират сателити на около Лунна орбита и правят едни снимки както на гоогле мап и тези дето до сега пратиха прилична оптика не засичат разхвърлени чарколаци от Аполотата.

Пак ще те пляскат санитарите, много си се развихрил днес. Мирувай, слушай доктора и си взимай лекарствата ако искаш някой ден да видиш малко свят извън стените на 4-и километър.

Абе вие още не сте ли се сетили как ходихте едно време?

Нема да се спичаш, пич! Щом президента е казал, ще стигнем. Предният път като каза как стигнахме? Стенли може и да го няма, ама ние с Дисни нали сме тук. Ще стигнем, ако трябва и до "galaxy far far away..."

Ама, съветникът на Тръмп, по въпросите на науката, каза, че кацането на Луната било фейк. Може би щото е путлераст. Затуй така да е казал.

На 4-и километър вече освен Стенли Кубрик си имате и съветник на Тръмп, брааво.

Смешкав, минусчета и плюсчета ли си жулиш. Няма кой да ти се върже, дебилче.

Те самите не си вярват. Да мръднат датата с 3-5 години и може дори ние да им повярваме

2022 година устройва ли те. Верно няма да е НАСА, но ще е със помоща на НАСА

Ми ти си вервай, на никого не пречиш. Като добавиш и още една нула към годините, ще дойдем да верваме и ние.

Разбирам му съмненията по технически и финансови въпроси. Техническите са, че "Федерация" може да не е съвсем готов дотогава. А финансовите, че до Луната само за осемдесет и пет милиона няма да стане.

Преди 50 години можеше да се лъже, защото комуникациите не бяха толкова достъпни, колкото днес. Вече никакви филми и никакви цифрови технологии, не могат да бъдат използвани, за да може да се ИЗЛЪЖЕ, че НЯКОЙ е СТЪПИЛ на Луната ...

Преди 50 години можеше да се лъже по-малко от днес. Днес има достатъчно софтуер и компютри да спретнат какъвто изкат филм. Комуникациите на държавно ниво са също толкова достъпни. А колкото до другото, то определено вече Руслямска държава няма да може да излъже, че е стъпила на Луната, така както излъга за Гагарин, че е летял

иЗкаш... да те понашляпат от крюдрагон ти...

И преди и след 50 години все една и съща ще ти е диагнозата миличък, слушай доктора и не ядосвай санитарите да не те държат все заключен.

е почнете с нещо по-леко де, например да можете отново да ходите на мкс хахахаххаха

Те ходят редовно на МКС, бе крети! Ползват таксита. Затова и няма смисъл да почват с това.

Е не не мислех да ти отговоря ама с тези глупости няма как да те подмина: И аз ползвам такси(А ако нямам пари и градски транспорт)(При условие че колата не ми работи) НО да ти кажа честно с колата ми е много по евтино и много по удобно.

Това звучи, като приз за Кубрик за цялостен принос.

Какво биха били коментарите за лунни мисии без приноса на Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър наистина. Тъкмо бяхме почнали да отбелязваме прогрес в лечението и на тая ти мания и ей я пак на 100%. Поезията и други докарахме до ремисия, тая мания обаче засега неще и не ще да се поддаде на лечение. Важното е да не се предаваш, докторите все ще намерят начин.

Ей тамън се бях затъжил че тези дни ДАДА не го бях засичал. АМА Дада коментирай статията стига с тези коментари за руснаците. Никъде в статията не се споменава Русия или Роскосмос.

да много е сладък и на мен ми става едно празно ако не прочета едно две негови проникновения

Какво да коментирам, Че можело да не е 2024 година, но можело и да е. То това е ясно на всеки. А това дали ще е 2024 или 2025 или дори 2026 -2030 г е само подробност. Важното е, че пак ще кацнат и пак ще си останат единствени. инак си прав в сатитята Руслямска държава не се споменава, но в коментарите сганта непрекъснато я споменава, а аз само отговарям на нелепи изцепки.

Всичко е подробност, разбира се, пожелавам им този път наистина да кацнат.

ооо ето го пилето шарено и пак с несвързаните си бъртвежи йей

Това нещо като признание за шоуто от 69-та ли беше? :)

Истинската надпревара за първите хора на луната...върви в момента. .... Детските приказки за Американци на луната...са си...детски приказки . Преди 50 години били на Луна ,но сега..при Свъхразвити технологии,Материали..Изкуствен интелект..свръхкомпютри..Знания за космоса... .. САЩ....Не Могат да стъпят на Луната !!?? Що за глупости ?

БРЦК

Били "забравили" , как се прави и сега почвали от нулата. Така официално го обявиха от НАСА. А пробите от луната ги били "загубили". По музеите имало фалшификати.

Това на поцитано ли ти го казаха. НАСА такива неща не е обявявала дори и неофициално. А пробите на Луната не губени никога.

то и китайската стена никой не се сили да я построи отново въпреки "Свъхразвити технологии,Материали..Изкуствен интелект..свръхкомпютри..Знания за космоса..." обикновено в случаи като този главните въпроси е не "можем ли", а "защо" и "на каква цена"

Ще видите, че най-късно за стогодишнината от първото стъпване на Луната, американците пак ще се качат.

ChatGPT

Без да искаш си написал "пак"

Важното е, че пак ще се качат. А Руслямска държва и след 1000 години вероятно няма да го стори.

Така, де! Чакат следващият Кубрик да се роди ...

а стига бе, нали преди 50 години стъпахте, сега сте по-напред...

преди 50 години нямаше компютри, те правят простите неща сложни, а сложните невъзможни.

Предната лунна програма разори САЩ, то и затова я спряха... Днес нещата пак опират до пари, които ги няма;)

Преди 50г. времето на най-бурно развитие на науката, техниката, технологиите... ходиха, връщаха се, пътека направиха джипове закараха, снимаха се, байрак развяха, хоро... играха ли, не играха ли... пък днеска, пак ще ходят, ама друг път. След като се върнат от Марс, може би. Пътьом, така...

Ти си умствено ограничен руски слуга.

LOL, сериозно ли очакваш да можеш да минеш за мене прехранвайки се като щатен трол бе. Намери си свястна работа, за предпочитане нещо което можеш да вършиш. Да си щатен трол е жалък поминък.

астронавтите, дето ще ходят на Луната, живи ли ще кацнат, или ...? Щото не сме видели с какво точно ще тръгнат. Ако е със совалка, лошо. А те само това имат в наличност, нали? Другото е помпане на пари.

Не. Вече нямат Совалки. Имат кораб Орион, който е минал всички тестове.

С тестовете ли ще ходят на Луната.

То и Хъбъл беше минал всички тестове... па после ходиха да у слагат очила.

То затова си има програма - кога да лети с хора, кога да обиколи Луната с хора и чак след това кога да каца.

Няма да стъпят, защото Луната не съществува. Това е холограма, зад която се крие космически кораб- майка. Имам неоспорими доказателства за това.

... а зад кораба-майка е кораба-татко и си правят малки корабчета. ако се чудиш звездите какво са сега вече знаеш. Имам неоспорими доказателства за това.

А, млечният път да питам ли как се е получил? :D

Не се плашете ! Нали знаете къде са студиата на Холивуд.

Ще стъпите там където никога не сте стъпвали ,демек на Луната ама както се казва в рекламата -другия път

Сам ли си плямпаш или на руслямците? Досега единстевине хванати официално в лъжи са руслямците и Роскомикс

за кое са ги хванали? аа разбрах и пак за това ще хванат :D

За това че лъжат за Лайка, за Гагарин, за Буран

Хахаха, да-да-кащия пак изпаднал в захлас с глупостите си. Гледах го аз тоя пусти филм за "измамата" с Гагарин и как Илюшин бил първи. 1. И да е бил Илюшин - още по-добре, в рамките на 5 дни руснаците пращат 2ма души в космоса, преди краварите. 2. В този филм "фактите" и "доказателствата" са супер далечни и реално не доказват нищо. Самият Илюшин практически нищо не казва в целия филм. Полетът на Буран е проследен и от краварите, и от европейците в период, в който има повече от достатъчно средства за следене. Там никой и нищо не е излъгал.

Кацане на Луната е невъзможно. НАСА са лъжци

Ама дайте нещо по-реалистично. Като, например, да се качите първо на орбита...

Е, те си се качват. Редовно. С кораба Съюз.