НАСА направи важна стъпка към изстрелването на ракети от Марс

Northrop Grumman ще разработят система, с която ще бъдат върнати проби от Червената планета на Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те от земята се скъсъха да ги изстрелва-остава от марс-особенно мъск

Чета разни коментари на слабоумни хора, които плюят по Жатите и технологичното развитие! А бе иди@ти, не виждате ли,че само щатите, а последната година и малко Китай, работят за изследване на космоса, а скъсаните рашънски ватенки САМО ракети за унищожение правят? Това са приоритетите им,НАЛИ? Оди бегайте червени плазм@дии в рассия, а може и при Чен Ун-овците!

Акой купува руските ракетни двигатели РД180

Но в каква посока? Да не се окаже грешната? И вместо нататък, към нови неподозирани хоризонти в Галактиката, се насочат обратно към дома? Братушките така биха направили ако имаха възможност и пари.

Горките марсианчета....Те са дълбоко под повърхността на планетата, заради радиацията, но ще им писне от инвазията на янките в един момент. Що апарати, що сонди и чудесии се изсипаха на Марс, кой ще чисти тоз боклук бе, хора? Yankee go home!

Отде ви изравят бе.

не искал да печели изборите. Щото изведнъж му се приходило. На Марс. Със Жипа. Да върви там да командва марсиянците. Да им търси живота. Да им прави магистрали. Да ги направи на последно място в Европейския Съюз. Най после и ние да се откъснем от дъното.

Те от Земята още не могат, та камо ли от Марс!? Едно е да искаш, друго е да можеш и трето да не се будиш, докато си сънуваш!!!

А ти днес сра ли?

_stankow

А договорът с Мъск ? Какво стана ?

Кахъри подир кахъри, даааа, какво ли е станало. Отде ви изравят бе.

Този роувър, подобно на предишния, се захранва с Pu-238, така че няма нужда от слънчеви панели и съответно не разполага с такива. Интересно какво точно е "разгърнал" и какво чака да се зареди.

Чакат марсианчето да дойде да натисне копчето ON ... ама с този локдаун!

PEYTSCH

Марсохода вече „навъртя“ 2-3 метра за 33 минути.

Въпросът е туй дето ще ни донесат командировките до Марс, дали ще се лекува?

А кой ще изстрелва ракетите? Щот няма никий на марс засега само питам. Мъск след 10 г ще епенсионер на тревичка

необходимо ли е някой да се намира лично на Марс за да изстреля ракета от там?

марсианците стават севернокорейци, ще изстрелват ракети в посока Сащ.

земята е кръгла и ако въпроса е просто да удариш САЩ (без значение колко бързо, точно къде ...) почти няма значение в каква посока ще стреляш.

Лъжи, лъжи, лъжи.........

Ганьо ги разгада всичките - НАСА, Марс, Пентагон, ФБР, ЦРУ всичките са глупаци, Ганьо набор 72 хитър обаче !

Аман от преводачи от руски.каменни породи?поне го преведете като хората.

Толкова се смешни руските роби, че малко ще ми е жал за тях, когато руската кочина на путкин се разпадне и няма да има заради кого да се хвърлят на амбразурата.

Ще има. Ще се хвърлят заради Си. Долния червен боклук си остава такъв за винаги.

А през това време руските пияници си подобриха рекорда от изпит бояришник на чалавек от населението на държавата с външните тоалетни.

Колко кравари измреха от белина

Кога завладяхме Марс? Кога ще караме роби оттам? Евала Northrop, евала Grmman.

Американците и те станаха като руснаците! Мультфилм и Чебурашка Дисни и Мики Маус Ще, ще, ама не ще!... Да не говорим за робите, дето щели да ги командироват на Земята! Гогич, пий една зелева чорба, че не си тамън...

Пак не спря да врякаш и его го вече пак си се олигавил. НАСА и те като руснаците пратиха тоя и оня робот на Марс да събира проби и - както е по план - почват да правят това, което ще донесе пробите дето роботите им там са събрали. Също като руснаците, даааа. Отде ви изравят бе.

Ако имаш да кажеш нещо по темата, никой не те спира! Но престани с идиотизмите си, че вече ставаш досаден! Ако си мислиш, че чекиджия като теб, ще ме трогне, значи си близнака на Наполеон?!

Ако мислиш, че пресичам тролския ти устрем за да те трогна тебе, помисли пак. И вряскай по-малко да не си все толкова олигавен.

Няма как - ще трябва да се демократизира и Марс, явно.

ли такова нещо, ДИР? Още в заглавието такава грешка. Ясно, че ще се връщат проби, а не роби, ама бива ли наистина. Радвайте се, че тук няма BLM движение, инак - жална ви редакция.

Русия е велика, Русия може всичко. Ако бяха писали че руска компания ще го прави да им повярвам. Но щом пишат за НАСА, значи имат в предвид Холивуд и техните анимации.

Другите още строят паметници на сталин.

Нали си знаеш.

тия ракети роби ли ще карат на марс та ще връщат роби,знаем че в кравария има бая робска свлолоч

Мноооого акъл е нужен да видиш, че е обикновено typo и да продължиш, дааа. Отде ви изравят бе.

На Путин му трябват безмозъчни тролове, които да пишат точно това което им се каже, а не да мислят и след това да постват. Не се чуди отде ги изравят.

Е то чуденето ми е отде ги изравят все такива безмозъчни гении за руски слуги де, ясно кой ги изравя и кой ги храни и защо. Но естествената селекция - тия, които се записват на такава работа - работи по-добре от способността ми да си представя как могат да бъдат изровени такива имбецили, та и гласовити.

Как откъде? За 50 години произведоха достатъчно количество безполезни дебили с промити мозъци. Но постепенно ще измрат, няма опасност за бъдещите поколения.

тва на снимката отгоре меча на люк скайуокър ли е

Не се наврещя ел.

и мълчи че си пенясал

Не се наврещя ей.

Със секи изминал ден се чудя защо все още ви чета простотиите?

Ама те за това ли толкова напират, да ходят на Марс? Да ловят роби и да ги карат на Земята? Евала бе, Стояне, ти направо изпорти злите планове, на САЩ...

А Мужикистан щял да връща скраповете на ракетите си от дъното на Тихия океан. И после със спечелените копейки да плати на троловете си за глупостите дето постват.

кво стана тая година бе,марс се задръсти от ракети и силози на марсианците дето слънчасват из мохаве

Гълтай всички хапчета дето са ти дали в канчето и марш в леглото, преумориха те със статии дето не можеш да удържиш порива да ги оврякаш.

лапаш ли

Както си се развряскал пак не ти мърда връзването и днес, на санитарите отдавна ще да им е писнало от тебе.

Браво, вече има роби на Марс, че даже и ще ги връщаме ...

Хахах, ще връщат роби от Марс, добре.

Глупости и симулации на Холивуд в пустинята Мохаве и северна Канада, където е същата пустиня като на Марс. ПЪРВО - НАСА първо да успят да изстрелят самостоятелно ракета която да преодолее земното притегляне, след това чак да мислят за Марс и за изстрелване от Марс. ВТОРО - няма доказателства от независими източници че хамериканци са кацали на Луната заедно с Аполон. Следователно програмата им Аполо е фейк и е Нанайси - крустена така от мен. ТРЕТО - още нито един човек не е ходил до Марс и да се върне и да ни донесе доказателства, че такова нещо като планета Марс същестува. СЛЕДОВАТЕЛНО - всичко е едно ще ще ще .... като кораба за многократно изстрелване на шарлатанина Маск, който при кацането все гърми и затова никога няма да полети

Абе той кораба StarShip си лети, но все още има проблеми с кацането. Както казват в авиацията, докато не изравнят броя на излитанията и на кацанията, все още нещо не е домислено.

Някой до Слънцето ходил ли е, та да знаеш, че съшествува? Може и за Слънцето да те лъжат и да ти го прожектират, специално за теб и останалите хахавели.