17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента с тези технологии союз е най добрият и в някаква степен надежден кораб.Има три - части - а новите кораби включително и Федерация изглежда че ги правят от един обединяващ модул.Това не е много добре - защо нали си представяте при евентуално неразположение - модул с 6- 7- души - без...втора част.....

Вижте ценоразписа на Илонка с голямата ракетка и ще разберете,защо НАСРА иска Союз да качва каубоите.Но рано или късно,този брак по сметка ще бъде...анулиран.А общият дом ще бъде разделен...

бецален в рубли по курса на банк росий и нема пробрем...

Естествено че няма да иска, ако се осткажат остават единствено с корабите на Мъск, които както показа опита досега имат ниска направо отрицателна надеждност. Едно е да летиш на руските съюзи които са се доказали вече повече от половин век. И съвсем друго с някакъв кораб който се взриви на няколко пъти при тестовете си, и има само два полета до момента.

Пилотираните кораби на Мъск са 100% успешни!!!

Стига сте лаели , прави са хората , Горе всички са хора и всички са чужденци !

Как сообщает РБК и Telegram-канал «Авиаторщина», хакерская атака на системы Росавиации привела к сбою электронного документооборота и потере документов. При этом Росавиация была вынуждена перейти на бумажный документооборот, о чём говорится в телеграмме главы Росавиации Александра Нерадько.

поредното съобщение он УКРОИНФОРМБЮРО -ФЕЙК нюз.Колкото беше унищжен руския десатнен кораб в Бредняск и колкото бяха и "убити" 5 руски генерали кото след "убийствата" си в телеграм канал, дадоха интервюта избухвайки в смях.

Йосиф Кобзон виждаше ли се около тях, като даваха интервютата генералите! М!

8 генерали и всичките официално ги погребаха в руслямска държвава. В Бердянск 2 кораба ушли. Напълно взривен "Саратов" барабар с танкове на борда и потопен "ОрКс" за да не се взривят мунициите.

Към тези, които са написали и качили тази сататия, дайте препратка към достоверен източник, който сте ползвали, Моля!

Добре е да пращат отвреме навреме някой американец в Роскосмос да следи "технологиите".

Първи април, какво очакваш да напишат и да хване дикиш

Американосите да яхват метлите. Другарят началник на Роскосмос им го каза преди седмица-две. Няма вече съюз, САЩ избраха да възпират и да се противопоставят.

Затова ли американските ровъри щъкат по повърхността на Марс, а един хеликоптер даже подхвръква през ден, през два?

а руснаците пука ли им какво искат кравешките мозаци

да се качи на бомбата на Мъскито?И котка да е и тя ще се откаже

Е всеки знае взривяващата се статистика на Мъски, затова и никой от американските астронвати не иска да лети с неговите взривяващи се бараки. При толкова дефекти и взривове е напълно нормално, всеки си цени живота. Факт.

Абе тя иска ама никой няма да и позволи вече да храни путинските сатрапи с долари

че те Рунаците ти го казаха -не искат фалирала валута долар, целият им износ който физически се равнява на около 1 трилион долара годишно вече ще се плаща в рубли.Който иска който не ще стои гладен и на студено

"Това би гарантирало, че "на борда на МКС ще има американски или европейски астронавт, който винаги ще се грижи за западната половина на космическата станция", обявяват от агенцията." Глупости - нищо не им пречи да качват своите астронавти с техните си ракети, но нямат доверие на своите поради малкото полети, недостатъчни за надеждна статистика!