17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Това би гарантирало, че "на борда на МКС ще има американски или европейски астронавт, който винаги ще се грижи за западната половина на космическата станция", обявяват от агенцията." Глупости - нищо не им пречи да качват своите астронавти с техните си ракети, но нямат доверие на своите поради малкото полети, недостатъчни за надеждна статистика!

Абе тя иска ама никой няма да и позволи вече да храни путинските сатрапи с долари

Е всеки знае взривяващата се статистика на Мъски, затова и никой от американските астронвати не иска да лети с неговите взривяващи се бараки. При толкова дефекти и взривове е напълно нормално, всеки си цени живота. Факт.

да се качи на бомбата на Мъскито?И котка да е и тя ще се откаже

а руснаците пука ли им какво искат кравешките мозаци

че те Рунаците ти го казаха -не искат фалирала валута долар, целият им износ който физически се равнява на около 1 трилион долара годишно вече ще се плаща в рубли.Който иска който не ще стои гладен и на студено

Американосите да яхват метлите. Другарят началник на Роскосмос им го каза преди седмица-две. Няма вече съюз, САЩ избраха да възпират и да се противопоставят.

Добре е да пращат отвреме навреме някой американец в Роскосмос да следи "технологиите".

Към тези, които са написали и качили тази сататия, дайте препратка към достоверен източник, който сте ползвали, Моля!

Как сообщает РБК и Telegram-канал «Авиаторщина», хакерская атака на системы Росавиации привела к сбою электронного документооборота и потере документов. При этом Росавиация была вынуждена перейти на бумажный документооборот, о чём говорится в телеграмме главы Росавиации Александра Нерадько.

Затова ли американските ровъри щъкат по повърхността на Марс, а един хеликоптер даже подхвръква през ден, през два?

поредното съобщение он УКРОИНФОРМБЮРО -ФЕЙК нюз.Колкото беше унищжен руския десатнен кораб в Бредняск и колкото бяха и "убити" 5 руски генерали кото след "убийствата" си в телеграм канал, дадоха интервюта избухвайки в смях.

Йосиф Кобзон виждаше ли се около тях, като даваха интервютата генералите! М!

Стига сте лаели , прави са хората , Горе всички са хора и всички са чужденци !

8 генерали и всичките официално ги погребаха в руслямска държвава. В Бердянск 2 кораба ушли. Напълно взривен "Саратов" барабар с танкове на борда и потопен "ОрКс" за да не се взривят мунициите.

Първи април, какво очакваш да напишат и да хване дикиш

Естествено че няма да иска, ако се осткажат остават единствено с корабите на Мъск, които както показа опита досега имат ниска направо отрицателна надеждност. Едно е да летиш на руските съюзи които са се доказали вече повече от половин век. И съвсем друго с някакъв кораб който се взриви на няколко пъти при тестовете си, и има само два полета до момента.

Пилотираните кораби на Мъск са 100% успешни!!!

бецален в рубли по курса на банк росий и нема пробрем...

Вижте ценоразписа на Илонка с голямата ракетка и ще разберете,защо НАСРА иска Союз да качва каубоите.Но рано или късно,този брак по сметка ще бъде...анулиран.А общият дом ще бъде разделен...

В момента с тези технологии союз е най добрият и в някаква степен надежден кораб.Има три - части - а новите кораби включително и Федерация изглежда че ги правят от един обединяващ модул.Това не е много добре - защо нали си представяте при евентуално неразположение - модул с 6- 7- души - без...втора част.....