НАСА обстрелва астероид с 500-килограмова сонда, за да промени траекторията му

През 2022 г. DART ще се сблъска с космическия обект, открит през 1996 година и орбитиращ на около 11 млн. км от нашата планета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе хамериканчета и русначета, бързайте, действайте, направете нещо. То като гледам така, след има- няма 2-3 години Китай ще монтира батарея от електромагнитни оръдия на Луната, ще направи голям соларен парк до тях и комплект мощни кондензатори и ще ви пази всичките от астероиди и комети. Че и от извънземни дори .... докато вие се почесвате по задниците. И прощай Григорий и гуд бай технологично превъзходство ..... нали ?

2-рия китайски нефритен заек....бягащ по Луната, е с руски изотопен генератор на Уран235. Пий пърцуца и не му мисли...

А бе козячета умнички това е система от небесни тела като промениш едно после даняма олеелеееееееееее каква я мислихме а пък то мамооооооооооооо

Отде ви изравят бе.

изчакайте 2 дена да изтрезне Рогоносин от новината и ще ви каже, че вече работят по такъв проект и той ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ е готов 2030-2035та година.

Си путка а и те имат за путка на козяк

ща ти туря следващия път вазелин да не квичиш толкова. ей... оквича орталъка тука.

2030-2035та година? Че ти си по-голям оптимист и от путлерастите.

Америка както винаги работи за благото на целия свят.

При такива мисии най-ме плаши думичката "Опааа".

Stan Stan

Последни думи на пилотите в кабината, истински записи. Черен хумор. Но да не стане ! - Чу ли това ? - Това пък какво беше ? - Внимавай, внимавай ! - А, какво става тука ? - Мамка му, това не може да бъде ! - А, това отпред планини ли са ? - Чакай, какво да*а е това !? - Господи, помагай ! - Не, не ! Аллах акбар !

Познавайки манталитете на америкаските престъпци. Целта е и да може да се промени треакториятя и да се насочва към държави които не са колиничели пред теро Амрика.

Познавач, как разкри "пъкления" план на Сорос?! Предишния му опит не успял да уцели Масква с Тунгуския метеорит и сега се пробва пак.

Сега може да се отговори на въпроса-"Защо беше създадена филмовата продукция Армагедон?" Оправдаване и усвояване на средства за години може би десетилетия на база - "унищожаване на астероид". Хитро замислено.

Някой ден като те тресне някой астероид по простата тролска тиква, ще съжаляваш, ама ще е късно.

ще получат инфаркт да си измислят теории.

филма е направен за да донесе приходи на филмовите студиа и продуцентите, както и да забавлява публиката, включително и тъпаците като теб.

Хвала. Някой ден ще имаме истинска нужда от тези технологии. Сигурно е че ще се случи само не се знае кога.

Не участваше ли брус уилис