17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното изпражнение на Анастасия.

НЯмам търпение да видя листа на трола Дада с успехите на господарите му Айде поне 30 точки за десетачка

Тръгнали на Луната да правят чушкопек!

Я посочи кога са се взривявали, когато са излитали! Щото явно имаш някаква секретна информация, за която никой друг не знае!

Сега поръчката ще я спечели Мъск и ще обещае да го направи. Евентуално. Някога. Ще усвои милионите, а след време може да направи и филмче, анимационно, за строежа.

Точно Елонката ии сие ще ебе мамата на такива като гадните блядове и техните допотопни семьорки, дето не са мръднали и на йота.

да сере небивалици друго не прави ве! А бойлерите му за кукуруз се взривяват един през един ве! Ихааааааааааааа как яко гръмна последния! Муаххахахааххаха Нали щеше да е на марс още преди 6 години ве! А на Луната преди 3 години! А още си е на пичка му ленина Муски Цуцки:) Хахахахахха

Като гледам колко небивалици си изср@л... Май не Мъск, а ти ги сер3ш! :) Понеже повторението е майка на знанието, затова ще ти повтарям, докато схванеш. Нито един кораб не се е взривил при излитането! Взривиха се тестови модели, които бяха предвидени точно за това - да се види колко са издръжливи при максимални натоварвания. Повечето хора го проумяха, надявам се и ти някой ден да зацепиш най-после!

Луди говеда и Луна! Ташак, шляк шляк! Луди говеда и ядрени технологии= маймуна с граната!

Путин е педераст, парясан от две жени. Женщината му го парясала, защото е педераст. КГБ му намерили Кабаева за любовница - и тя го парясала. Сега вече не се крие и се натиска на рязано. С ердо манафа....

О, господи! Зле си много си зле! Никой друг освен някой хамерикански сифилистик не твърди такива глуспоти. Но виж целия свят знае че хамериканските говеда са педали, джендъри, лесбоси и съъщества от още 50 пола и да не забравяме кончити.

Истината е простичка - редакторът г-н Гогов обожава да пуска "скалъпени" преводи на Лунна или най-общо космическа тематика, щото искрено се забавлява на сблъсъка на ТИТАНИТЕ в тази област - "Аполо Нанайси", "dp", "Дада". Ще ме прощават останалите, пропуснати. Забавлявайте се, момчета, всичко е courtesy of Sir Гогов :-)

Ха-ха-хаХАх :D

Ти се майтапиш - ама аз сериозно вече имам чувството, че ги пускат само за да ме дразнят!! То бива, бива - ама това са 2-3 НАсраСА "новини" всеки ден вече! Къде го има това?

Съчувствам ти, пич, но изобщо не се майтапя. И изобщо не твърдя, че и аз не се забавлявам с вашите пинизи тук ;-)

Никакъв Гагарин не е летял, изстреляха празна ракета, а него го спуснаха с капсулата от бомбардировач, уж че идвал от Космоса. После, когато реши да проговори, го "разбиха" с изтребителя. Руски лъжци!

И кога е било това? Преди нанайсе години! А НАсраСА защо продължават да ЛЪЖАТ И СЕГА, като разпрани??!!

Хамериканците смешници не са ходили на Луната, а ще строят там ядрен реактор....Приказки от 1001 небивалици.

"Кроме того, отвечая еще на один вопрос, Владимир Путин подтвердил информацию о том, что американцы высаживались на Луну и что башни-близнецы 11 сентября они взорвали не сами: — Это чушь, полный бред! Даже по технологическим причинам: это скрыть невозможно! Это же сотни людей задействованы! И я не могу даже представить, чтобы кому-то в голову могла прийти такая бредовая идея!.. Так можно сказать, что и Юрий Гагарин в космос не летал! " Чети бе гаднино, чети какво говори господаря ти!

какво квичиш като някоя пачавра а? Я сега вземи оспори самите хамериканци, самия Кубрик който си каза че всичко е лъжа и измама, и всичко е снимано в Боливуд!

На някакъв кинаджия ли ще вярвам или на педераста путин бе, изрод!?

Искаш да кажеш...Че не вярваш на своя хамерикански идол Кубрик! Тц,тц,тц! Как може така а? Значи за едни хамерикански лъжи вярваш а на другите истини не? Пий си белината девойче.

Лудите говеда и ядренна енергия?! Та тия дебили от десетилетия не са правили читав ядрен реактор ве! Изостанаха от руснаците с цели 30-40 години, а щели на луната да строят ядрен реактор смешниците!

Абе, пияна руска обезяно, живееща още във времената на газените лампи. Всичко, което сте "изобретили" всъщност е или крадено, или копирано. Даже калашникът е на Хюго Шмайзер.

нЕЩО НЕ ТИ СЕ РАЗБИРА...ИЗВАДИ НЕГЪРСКИЯ ЧЕП КОЙТО СИ НАЛАПАЛ..ИЗБЪРШИ НЕГЪРСКАТА СПЕРМА КОЯТО ТЕЧЕ ОТ ПЕДАЛСКАТА ТИ ДЖЕНДЪРСКА УСТА..И ТОГАВА ГОВОРИ КАТО ЧОВЕК, А НЕ КАТО НЯКВО КВИЧАЩО ЖИВОТНО, ОТ ТИПА КЛАТЕНА ОТ ЧЕРНИ НЕРЕЗИ СВИНКЯ! рАЗБРА ЛИ ВЕ СВИНЕМАТКО?

АК-то, вдигни си копитото от Shift-а!

Истината е, че руснаците не стават вече и за чеп за зеле. Използват ги като евтини мулета И ТОЛКОЗ. Почиват на стари лаври, а това днес е пагубно.

Руснаците одавна правят такива. Реактори от клас ТOPAZ - 1 и 2.

На луната?

Реактори разработени специално за приложение в космоса.

"Дайте координати да го закараме на място. Да не се хабите да си връщате и ракетите ще ви направим и астронафтчета."

някой по-възрастен си спомня комунистите, които щяха да садят картофи и царевица на луната. тоя много прилича на тях

Реактора ще е ТЕРМОЕЛЕКТРИЧЕСКИ. Не братовчед на 6-ти блок на Козлодуй. Днес масово се използват термоелектрически генератори в космическите апарати, особенно сондите за далечни полети. Нефритовия заек на Китай "бягаше" по Луната с енергия от РУСКИ термоелектрически ядрен генератор. Принципа на работа на теза генератори няма нищо общо с Козлодуйските гърмящи казани, ползващи вода за охлаждане. Термоелектрическите генератори са портативни и високонадеждни. Но някой пак е приписват от руска жълта страница с безброй банери и бъгове. Думата "установка", поставена в устата на шефа на НАСА....кърти мифкъта.

Подкрепям - докато не обявят обществена поръчка за доставка на вода в промишлени обеми, е смешно да бързат с поръчка за строеж атомен реактор на Луната. Термоелектрически - да, моля, заповядайте, но или някой превежда със задника си, или господин Брайдънстайн е "калинка" с купена диплома и не е за този пост.

НАСА може да искат да направят атомен реактор и на Слънцето. Шансовете са реално същите. (Но е и леко излишно.) ПП.: Вече вместо НАСА ще пиша Голямата Уста :) и всички ще се сещат за кого става въпрос...

Можеш и така да се прекръстиш. Пасва ти като вибратор на Нанайси педал

чудна работа

За какво? Това да не ти е ВВЕР.

Да викнат Борисов да направи първа копка. И да си покара джипката по Луната.

До всички, които се питат защо чак сега. Ами защото вече има икономически смисъл да се ходи до луната и там да се построи база. На луната има хелий-3. Който го изкопае, пречисти и докара до земята ще стане най-големия производител на енергия. 5 тира (към 100 тона) са достатъчни за годишното потребление на енергия за цялото човечество. Разбира се, трябват и съответните термоядрени електроцентрали, но се смята, че те няма да са толкова трудни за построяване, колко при термоядренния синтез, базиран на водород. За разлика от АЕЦ, термоядрените централи са абсолютно нерадиокативни и напълно безопасни. Само че няма хелий-3 на земята, а на луната има много. Затова всички са се наострили да ходят там и да строят бази. Руснаците имат проект, китайците и те, сега виждаме какво правят американците.

ефективният добив и експлоатация на 3Не за момента е само научна фантастика. Сериозни проучвания по въпроса бяха правени още 80те на миналия век. Да на луната има 3Не и той е в по-голяма концентрация от колкото на земята, но въпроса в случая е "колко е той именно?". Е на база доставеният лунен грунд (реголит) от мисиите на НАСА и сравнено с доставеното от руските мисии, заключението е, че за добива 1 грам 3Не ще е необходима екскавация, обработка, рафиниране на 150-200 тона реголит. Това не ти е копане в пясъчника с детска лопатка. Индустрията необходима за добива на 5 тира 3Не годишно би била много сериозно предизвикателство тук на Земята, камо ли на Луната. Да не говорим, че действащ ядрен реактор на 3Не към момента няма. Да на теория процеса сам по себе си не е радиоактивен. А да те питам знаеш ли на каква температура той трябва да се случи? Ще ти подскажа ТОКАМАК-ците които все още човечеството се пробват да накарат да работят ефективно работят на точно този принцип. Японски ТОКАМАК JT-60 осъществи това за което си мечтаеш - термоядрен синтез на 3Не с 2Не при 250 000 000 градуса С (да не съм сбъркал нулите, имам предвид 250 милиона градуса). Към онзи момент това беше рекорд за най-висока температура на плазма постигана някога. Та на тази температура повечето елементи стават радиоактивни. Към момента няма икономически оправдана причина да се ходи на Луната! Причините са изцяло и само политически и научни, и двете не носят преки дивиденти. Само потенциал за дивиденти.

Отиде тя, наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър вече се е олигавил до ушите бръщолевейки кретенщините си, до утре може и да се е олигавил до удавяне.

как е в стационара

Може и да стане... Ако руснаците им го направят. И го закарат дотам де.

това бележи нов етап в развитието на "кемтрейлс" конспирациите.. очаквам подобни неща да разцъфтят в мрежата до дни, ако вече не се е случило де.

Що така бе Миме? Нали сте НАСА? Печатате хартийки за да платите на някой да ви свърши работата, и хоп, НАСА туй, НАСА като Онуй!!! Крадат от данъкоплатците си, докато свършат нещо, и след това се появява частна компания и започва далаверата! Аман от тъпотиите на американците и руснаците... Направете го и ще ви ръкопляскам даже, от сърце!

не виждам причина на всяка бурмичка да пише направено от НАСА. а ти? без съмнение има много организации които правят бурмички много по-добре от НАСА ... ядрени реактори също.

Тупунгер, НАСА не е производител.

Росатом и техния Волгодонский филиал Атоммаш вече подадоха документи и мощно точат лиги :-).

На редовният въпрос към НАСА ...защо САЩ успяха да отидат до Луната с първобитни технологии и материали преди 60 години , а сега не могат в ерата на Изкуственият интелект и суперкомпютри и материали.... ... НАСА винаги отговарят ..... ..че е била Изгубена Информацията за това как Се Отива до Луната и е било забравено цялото Ноу Хау !!!!??? Без капка шега ! Това е официален отговор на САЩ защо вече 60 години не могат да отидат.

Интересно твърдение! Къде мога да го видя в оригинал? Има ли го на сайта на НАСА?

Айде пак някакъв тъпак бълва лъжи и глупости. Абе тъпунгер, загубена ти е главата. Нищо не е загубено, освен заводите произвеждащи детайлите, модулите и ракетите. Специално за идиоти като тебе е трябвало да ги консервират и сега да почнат да събират заводи за допотопно скъпо производство, специално заради малоумници като тебе.

Не може да отидете защото Кубрик почина а другите са некадърни да изиграят пиеската. Само изпраните мозъци още се връзват на легендата затова как преди много мнгоо години някой бил ходил на луната. Може и да е ходил ама е било в някоя друга галактика

А доказателства, че ние грешим, а ти си прав? Защото повечето "доказателства" до момента издишат отвсякъде! Докато доказателствата, че са ходили, засега не са опровергани.

Чакай доказателства от Нанайси тъпака. Такива няма. Едиствените факти около него са, че е изключително тъп и прост и че си сменя постоянно никовете за да пише тъпотиите си.

За един преател питам.

А бе... най мобилнят реактор на РосАтом е в грамаден кораб... бая голяма ракета ще трябва, за да го качат на луната...

"Ние възнамеряваме да се върнем на Луната и да останем там задълго" По-вярното и правилно е: "Ние възнамеряваме да ОТИДЕМ на Луната и да останем там задълго" А ако заминете всички ще е най-добре!.ха.ха..

Омешал си нощното си напикаване и сънищата си. Ама реалността е съвсем друга. Това какво ти се иска и това което е факт са различни неща

Пустите му кравари, само там не бяха се още изср.ли !

Явно вече са се изсрали в устата ти, според това което си написал. Ама да т е светна мирогледа ти е много ограничен и е само на базата на твоя личен опит.