Коментари - НАСА отложи генералната репетиция за лунната си ракета | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да обясни, какво са търсили Американците на Луната освен да изпреварят СССР???? Какво ще търсят сега там на тази цена?? Нищо!!! и няма да намерят нищо..„ Полет с екипаж до Марс е още по-безмислен. Нито ресурси може да върнем от там нито да го заселим

Това, което търсят на Луната днес, се казва Хелий 3. А Марс е въпрос на оцеляване на вида, в рамките на слънчевата система. Хубаво ще е да по прочетеш някоя и друга книжка, ама от онези, без картинките за оцветяване, преди да правиш идиотски констатации...

Български хакери са хакнали ракетата ама хубаво са я хакнали че чак е започнала да пада преди да излети. Сега от НАСА изчисляват къде ще падне. Приемат и залози за: 1. Вашингтон. 2. Киев. 3. Скопие. Или 4. Йелоустоун. 4 е най-вероятната точка. После какво?...

Ненакудкудякал се шатен руски врякалник не се наврещя ей.

В общи линии е така: Имаме няколко броя Наполеон! Имаме няколко кацали на Луната! Имаме срещали извънземни! Имаме даже и един с тесла, който прави космически кораб направо за отвъдното ...

Ти гледай дежурният лекар да не събуди санитарите, че пак ще те вържат както си се разврякал.

Нестабилни вентилатори и заял клапан? Ние с трактора на ТКЗС-то имахме същите проблеми. Но не разправяме наляво и надясно как сме ходили с него на Луната и пак ще идем.

Разбира се. Вие напаво на плутон разправяте че ще идете с трактора

Врякалник ненаврещял се с неизлечимо обсесивно-компулсивно разстройство ей.

Гледам "дада" тъпото копИле си е сменило ника. Чак го е срам от тъпотиите които е писал и сега се подвиза под нов ник - хехе...

Много грешиш путинофилчо. Нямам нищо общо с Дада. Но вие, безмозъчните, сте си така. Не можете да направите разлика между хората. За вас всички са идиоти, които трябва да ви гледат със зяпнала уста. Да ама не.

Ами той, Стенли Кубрик,. почина преди 2000-та година. И предсмъртно призна всичко за полета до Луната. Сега кой да ги снима...

По твоята логика и Гагарин не е летял?

За Гагарин Кубрик нищо не каза...

Как ще си умрял бе, ей те врякаш по цял ден пак, наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър. Да си изгълташ цялото канче с лекарствата и да кротваш инак пак ще те вържат.

А бе от НАСА да не би да са забравили как се строят ракети, че постоянно отлагат програмата за мисия до Луната? След като уж са кацнали там, толкова ли не могат да ги копират тези магически технологии от 60-те години? Например компютрите с памет на калкулатор, които са изчислявали траекторията на ракетата и космическите кораби.

И аз това се чудя? Дядо ти се е возил на каручка, а ти сега, все нови коли търсиш? Що не си направиш една каручка и да си се дундуркаш с нея?

Ами щом САЩ не могат да прозведат кола/ракета, защо не направят от старите щайги, с които уж са летели до Луната? Нали това го могат? В крайна сметка целта е да се върнат на Луната.

То щото ракетите за два дни се правят, нали? Я ни кажи, Ангарата дето я правят вече 20 години, какво е? Не смееш? Ще ти хакнат глоба?

Русия си има предостатъчно ракети. Изстрелва сателити, хора до МКС. Я кажи защо САЩ се бавят с връщането на Луната, щом уж са кацали там?

Русия не може един сателит до Луната да изпрати, вече 40 и повече години.

Колкото Мъск е кацал на Марс, толкова НАСА са кацали на Луната. Просто и ясно. Но иначе всички говорят все едно аха-аха утре са там. От 20 години. :)

Верно ли са кацали?

Ха ха...смешни и жалки....отложили нещо което е на хартия и в неработно състояние.

Наистина не разбирам - не си падам по конспирациите, но пак не разбирам! Как преди 70 години успяха да отидат до Луната и по толкова пъти, а днес, след целия прогрес, просто не могат да стартират дори без хора!

Разбирането е за хора с ум. Има една приказка, за кучето и касапина. Прочети я. Току виж, си разбрал нещо.

Ти си толкова тъп, че дори не можеш да го осъзнаеш. Според теб тъпите кравари, които уж са ходили МНОГОКРАТНО до Луната, в ролята на какво са? На Касапинът, който всеки ден върши едно и също с лекота или на кучето, което го гледа всеки ден и никога не може да хване сатъра и да свърши работата на касапина?... М?

Глупендера дори се схвана че става дума за него и почна да плещи за крави... бедният той...