17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките кученца.

Ей-й-й писачите! Кой ви плаща пари бре? Защо повтаряте един абзац по 2 пъти? Мислите си, че не сме ви разбрали от първия път ли, що ли?

А трола Дада няма ли да го пратят? с няколко рашки за компания за да има емоция

Най-добре да пратят повечко кучки.

а стига бе - кучета на марс ? те затова ли китайците пращаха сонда на луната ? сега ще трябва да пращат капани за кучета на марс

Тия не стават за ядене.

та знаеш ли

Предполагам. Само неандерталец или руслямец трябва да пробва всичко за да види става ли за ядене

Гогов, Гогов, как те държат на работа, че ти и плащат на всичкото отгоре... Ама, като има такива като мене да ви четат недоносчетата, че и да ги коментират, така е!

дече нарочно праска грешки за да има трафик на малоумщините му

Кога ще се усетим човеците, че не хора, а роботи трябва да се изпращат в космоса. Или понеже все още нямаме качествени роботи, дай да пращаме хора... Човешкото тяло е пригодено за живот само на Земята!

Всъщност преди десетилетия са се сетили. Затова марсоходите нямат шофьор. :))) Да не говорим за всички сонди из Слънчевата система.

Още по-яко. Оправили са само едната правописна грешка в заглавието и не са видели втората. Щото заглавието е много дълго сигурно.

та, таванът ми е пълен с черни дупки от сменяне на led източници на светлина. наса да го има предвид, кат дупчи в земята на марс!!! това е! :-)))

да ви кажа и нещо за днешните "технологии". току що сменях led лампа, която бях обесил преди година и половина на тавана за да ми свети по тъмното. тогава тя ми струваше малко повече от помощите, които получават гостите на меркел на произведено дете с материалите на лузъри..., ама и толкоз ли да не е.. нови технологии, спестяване на много празен шум от парижки конференции и етцетера.. купих я! лампата, де. първо мислех, че ще се справя сам. все пак не съм турската, неграмотна цензура на педерастите. но се установи, че ми трябват поне четири нови дупки в тавана, които с лекота пробих в бетона с най-новата дрелка на наса! после за да свържа кабелите се наложи жената да държи лампата с диодите на височината на носа ми. а края беше просто епичен! по холивудско -еврейски!!! трябваше да закача лампата на конструкцията с четири винтчета, които трябваше да уцеля наведнъж. мега!!! заря! токов удар в носа!!! .. но! издържах и тоя психотест на "инженерите", които трябва да бъдат съдени за създаването на подобни конструкции и се сетих за вица: колко милициунера са нуждни за завръткането на една крушка? ето достигнахме до времето да ни превърнат в "милициунери".. :-)))

Se taia

Демек, не можеш да се оправиш сам и инженерите са ти виновни - класика.

Не бе! Човекът препоръчва от НАСА да организират курсове по сменяне на крушка за начинаещи. :)))

Тоя гений май е самороден, не е щатният трол/Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър. А ако е, добре го докарва да излгежда различен.

Трябва да ви кажа, че от една година съм спрял да чета научна фантастика. (А дотогава повечето класики бях изчел.) Сега си карам само на ежедневните фейк-спейс-наса-мъск прес-съобщения тук. :) Минуси: книгите са по-грамотно написани. Плюсове: на НАСА заявленията се смея много повече отолкото дори на "Пътеводител на галактическия стопаджия". :)

По-добре се върни към научната фантастика. Вече ти е нанесла достатъчно щети, по-зле няма накъде. Видимо живееш в собствен свят, реалността не ти понася.

Смешник. Дали току-що не се опита да гледаш отвисоко на грамотността? Ти даваш ли си сметка изобщо човек с 1000 прочетени книги (много от тях от 3 до 8 годишен) на колко по-различно стъпало от твоето се намира - в еволюцията и в йерархията на света? А да знаеш, че много от големите писатели на фантастика и прогностика са по-уважавани и от учените в тази сфера - и не по-малко заслужили?

Чел си много наивни детски книжки между 3 и 8 години и още си в света им явно. А е трябваало да четеш повечко след това. И да наблегнеш на училището и елементарната физика за 5-ти клас.

Представям си като 3-годишен какви книги си чел... :))) Както и да е, тук съм да се забавлявам и затова пускам такива шеги. ;) Очевидно не съм в този форум, за да науча нещо ново. :) Колкото до грамотността, не ме познаваш. И аз не те познавам, затова не мога да кажа дали си прочел толкова книги, ще го приема на доверие. В интерес на истината, аз също съм прочел много книги, може и да са повече или по-малко от 1000, не съм ги броил, а не обичм да съм голословен. Затова и не коментирам бройката. Но едно установих - четейки книги и гледайки филми, ти мислено преживяваш случващото се, попадайки в нереален свят. Затова и спрях да чета книги, а от години вече чета научна литература и научни статии. Мога и да кажа със сигурност, че не бройката книги е показател за знанията.

Не си изчел нищо от големите автори на фантастиката, личи си още от .... орбита.

Трябва обаче захранване за тези кучета. Некакви ядрени батерии или зарядна станция, където да се връщат. Зарядната станция може да е бавно подвижен ровър.

Ахахахахахах, ох майко - ще ме просълзиш... Да, и още много повече неща трябват - затова няма да има кучета на Марс.

Ще има, ще има. Щом НАСА се е решила рано или късно ще стане. Но съм сигурен, че Роскомикс няма нищо да може да прати на Марс още поне 80 години.

Беше ми любимия луд! Вече разбрах ще си просто ТЪП!!!!

Всъщност кучетата са роботи, а роботи вече има. И не! Не са на о-в Девън! :)

Стоенчо, баба, да не си загубил битката с българския език, пиле??

Яко. Две правописни грешки в заглавието.

И в пещерата ще му се израдва някой марсиан мецан !

Абе не бързайте толкова,бе прочетете преди да натиснете онова копче,голямото със стрелкичката. Уф ,аман от лошо качество на метериала.Кой ви държи там не е ясно.

Sm3hurk0

Претоплена новина с правописни грешки... Оня ден си я бяхте написали както трябва... без правописни грешки...

Я дай линк, че явно съм я пропуснал.

Не им аботят копетата. Нямат паи за нови клавиатуи.

"НАСА паща роботизираните куета Spot на Марс"

Хора! Две правописни грешки още в заглавието? Нямате ли редактори?

2 грешки в заглавието... що за писарушки сте вие?????

са "писаушки"!