Коментари - НАСА подготвя 17-годишно момиче да бъде първият човек на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са тези родители,които си затриха детето ! И има ли в САЩ Агенция за закрила на детето !

Марсианците ще я начешат хубаво и ще ни я върнат!

Това девойче американския вариант на Лайка или Белка ще бъде? Всъщност все едно...и двете дадоха фира.

Лайка изгоря. Белка и Стрелка се върнаха! И това бяха първите космически пътешесвеници, завърнали се живи!

надявах се да е гей, или поне негър...

Не е зле да понаучи руски, че все още ползват техните ракети да отиват в космоса...

не си говорят с ракетите на руски, те дори не приказват изобщо

Стъпването на Луната която е на един х.й място им костваше толкова усилия те тръгнали с технологии които почти не са се променили от кацането на Луната да летчт за Марс..

ти пък... едно студио, камера и трима артиста... не е толкоз скъпо

Наивно опитно зайче. Дали са му обяснили на детето какво е това космическа радиация, радиоактивно заразяване, левкемия, лъчева болест, рак или са и изтъканали само колко ще е голяма и горда да развее американското знаме на червената планета. Не е ли по добре да пратят там Сорос и подобните му, пък и да ги батисат на никой няма да му липсват.

Едно време изстрелваха умни маймуни, а сега - малоумни хора.

Айдее, спукана й е работата на тая планета... Няма нещо, до което да се е докоснала жена и да не го е прее*ала.

Руските тролове сигурно със злоба ще хвърлят камъни по кораба излизащ за марс с надеждата да го повредят :D :D : D

Крадеца вика дръжте крадеца Забавно

Дрън дрън та врън....нямат още основни двигатели за мисия за Марс ама видиш ли обучавали я :-))) има още мноооого по сериозни проблеми, радиация не само в открития космос а и на самия Марс.....с какво ще се предпазват от нея....за да имат мисия до 2033 трябва бум в откритията и изобретенията в космическите технологии....а като ги гледам те разчитат на Мъскито да им построи ракетите....смях

Горкото дете. Да плаща данък глупост и безсмислени стремежи и амбиции. Колко профукани на вятъра усилия, време и пари. Няма смисъл от живот там, където няма живот, разберете.

е целият bullshit. Единствената опасност е това дете да остане дърта мома ...едвали Мъск ще има реален кораб и животоподдържащо осигуряване до Марс и на Марс. Който и да лети ще бъде убит още в първите месеци от алфа лъчението. Да има поне някакво предпазване е нужен оловен щит от 2 м дебелина. Отвсякъде :) Те, жените, са си злояди но все пак трябва нещо да се яде и да стигне за години :) За водата изобщо не говоря. За въздуха пък съвсем :) Що се отнася до женския месечен цикъл на момата ....Мъск е решил вече... без тампони....тотално изрязване на женските и органи. Китайците му вдигнаха митата на теслата в Китай и отворкото скоро ще фалира пирамидата.

Пич без да се обиждаш но си написал абсолютни глупости.

Тия луди говеда! Нормлани ли са?! Да, наистина трепят се лудите крави по училищата, МОЛовете, университетите, църквите и къде ли още не с автомати! Но да пращат малолетно момиче на сигурна смърт?! Тия наистина са луди за връзване! Особено като се има в предвид некадърните, антични краварски технологии, където лудите крави са най-добри единствено и само по взривяването си..както стана с Челинджър и Колумбия, а сега искат да пратят младо момиче не сигурна смърт! Тия наистина са луди, луди крави!

Не бъди такъв манипулатор! До 2033 година малолетното момиче ще е на 32 години! Как не ВИ омръзна да акате НАВСЯКЪДЕ по нета!!!Ч!!!!!!!!!! Ай сик ти Р!

Я мри в кофите ве Кончи! Лудите говеда навсякъде тръбят че ще кацнат на Марс едвали не...УТРЕ!!!! И ТОВА ГО ТРЪБЯТ ВЕЧЕ ОТ 30 ГОПДИНИ МАЛОУМНИКО КОЯШКИ!!! ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 90 ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК!! ДОРИ ЛЕКЕТО МЪСК БЕШЕ КАЗАЛ ОЩЕ ПРЕЗ 2003г, ЧЕ ЩЕ КАЦНЕ НА МАРС ПРЕЗ 2013г!!!!! А АКО СЕГА ТРЪГНАТ ДА ИЗСТРЕЛВАТ ТОВА ДЕВОЙЧЕ С ТЕХНИТЕ ДОПОТОПНИ ТЕХНОЛОГИЙ ПРОСТО ГО ОБРИЧАТ НА СМЪРТ!!!! ТОПВА СА ФАКТИТЕ КОНЧИ!

Se taia

Наакания пак се понаака. Ама какво да го мисля, като си няма памперси и санитарите пак го изтървали, си намира оакани "факти", на които само той си вярва. Аре у лево ТРОЛ

Долно злобно племе е БГ лошо много одврат. Миризливи деформирани от иадене пиене и другото Каде ви еакала извратен

Не бъркай българският народ с троловете... да си трол е психическа болест.

Такава трагично-мъченическа участ!

Аз

Никога в историята не се е случвало велики неща да бъдат направени от отличници и вундеркинди. Великите постижения винаги са дело на хулиганчета. Което, разбира се, хич не значи, че всяко хулиганче ще стане велик човек.

Само по-бързо да ми дойде !

"Тя е наясно с това, че не може да има деца и не може да сключва брак, но аз я подкрепям, за да успее да постигне мечтата си". - реклама за един провален живот

И какво им пречи, ако остави тук поне едно дете, което да го гледат мъжа й, баби и дядовци? Поне със сигурност ще остави нещо след себе си и ще е живяла. Тези типове наистина ли смятат да не ги връщат на Земята - това е безумие и сигурна смърт. По-добре да изчакат, когато ще има техника, която ще позволява на хората да се завръщат от Марс.

Да, със сигурност ще й замразят някакви яйцеклетки. Тая глупост, че нямало да има деца я разпространяват, за да е по драматично и героично.

Сигурно вече са подбрали място в пустинята, където да заснемат "великото кацане на Марс".

Впечатлен съм от избора на това дете, дано постигне мечтата си!

имайки предвид как горедолу се движат технологично нещата то мога да кажа, че първият човек който ще стъпи на Марс вече е роден и е някъде между нас. Шанса той да е именно това момиче не е голям, но пък шанса да е някой от нас всезнаещите тюфлеци от долно нанагорнище пишещи в този форум си е кръгла нула. Дори не клонящ към нула, ми точно нула (ако можеше и отрицателен щеше да бъде). Възхищавам се на деца/младежи готови да отдадат времето си за нещо което вярват или мечтаят, вместо да джиткат на компа/таблета по цял ден. тъй че пишете квито си искате глупости за нея, аз и пожелавам успех и късмет.

Последно не стана ясно - човек ли ще каца на Марс или жена?

Говориш абсолютни глупости....годината 2033 е нереална...Виж 2133 е по реална.

PR! Бактън от слаби, сълзливи простодрънканици. Добре, американците имат нужда да бъдат лъгани по този начин. Това засилвало самочувствието и патриотизма на нацията. Ама нас за какво ни лъжат. Да има за какво да си дрънкаме вечер пред ракийката? Или и ние да си вдигаме самочувствието, че има такава нация някъде по света и ние сме техни "партньори". Мъск щеше да праща марсианци още през 2019!!! Е, ??? СЕга да поудължим периода на гордост и увереност.

Добре изглежда, но ако погрознее, ще я сменят с друга актриса.

жените за длъжности ги избират по хубост.

какъв Марс ви гони. Земята е плоска, а космоса е един красив екран. :-) Шмекерите от НАСА лапат парички безкрай. :-)

Сигурно е много добра на батута?

По каква причина изучава излишни езици... нужни са и само 3 - английски, китайски и руски...

Само английски и марсиански са достатъчни. Руснаците след 100-200 годими може и да стигнат до Марс, ама тя вече ще е на преклонна възраст, евентуално може китайците да стигнат, ама май и на тях ще са им нужни поне 50 години.

За каква преклонна възраст говориш? При толкова дълго излагане на тая космическа радиация в космоса това опитно зайче няма да изкара и 5 години след тръгването.

Аман от посредствени хора. Защо учела чужди езици?! Защото входния изпит е бил с френски.

Беше ми обещал еднопосочен билет.

След 15 години,я камилата,я камиларя!Ама,не разбрах,за какво и е китайски на Марс?Да не би,до тогава,щатите да станат китайска колония!

Как "за какво й е китайски на Марс"?! За да може да разговаря с посрещачите!

Има милиони самоубийци в света, чийто имена не знае никой ... Ето начина да те помнят вечно на планетата Земя, дори и за герой ще минеш. Според мен е по умно, отколкото само да живееш, пълнейки тоалетната. Има хора, които изпълняват тук на земята почти ежедневно неща, живееки на ръба на острието между живота и смърта !! Така, че не и се чудете толкова.

Бря,ето един БГ идеалист,който не ходи по голяма нужда!

Кой ще помнят вечно на планетата Земя, нали целта е да се изостави осраната планета , за да се пълнят нови тоалетни?

На 17 години ... А мама и татко какво казват? Или е сираче? А социалните какво казват - както попита и друг преди мене? Миризлива история ...

Баща и,след два шамара,ще и избие всякакви налудничави мисли от главата!

Много си плиткоумна - пиклата В МОМЕНТА е на 17 и В МОМЕНТА се обучава. По НЕКОЕ време (къмто 2033г) ще я натирят къмто Марс. Тогава пиклата ще е на 32г. К'ви социални те гонят, не е ясно...

Таз ли ще бъде марсианската Ева? Колко адамовци ще пътуват с нея?

най-вероятно те ще я чакат там.

Може ли непълнолетен да вземе такова решение? Това си е чист експеримент с хора. Нека някой от желаещите безсмъртие милиардери изпрати деца или внуци с еднопосочен билет. Защо мътят главите на опитните зайчета?

К'ъв Марс бе? Подготвят я за Hollywood.

Наистина понякога, на милиарди идиоти се ражда един такъв човек, които иска да види звездите.

Само идиоти на трета степен искат. Защото не могат да си го представят колко е кошмарно и клаустрофобично. Липсва им въображение. После като се върнат от космоса им остава само да се самоубият. Почти няма читав оцелял сред космонавтите. Нужна е сериозно психиатрично лечение, за да сподавят разочарованието и омерзението си.

Няма страшно за девойчето. В снимачното студио Мохаве няма смъртоносни заплахи. Поне Лунните Пътешествия в Студиото минаха повече от успешно

Вземи и прегледай съседната новина - за падащите на луната астронавти. Изгледай филмчето и ми обясни - ТОВА как са го изфалшифицирали в 1974!

Полетите са от 1969 до 1972 г. Та филмчетата са оттогава.

абе какво ти пука? демокрация сме - като хората искат да вярват, че земята е плоска - имат това право. Тихата лудост е безобидна.

"Нейната лична мотивация идва от други астронавти, специално жени....." Чист феминизъм в действие! А може би това, че нямало да има деца и семейство трябваше да ни трогне?!? То с такава настървеност на женски завоевания езва ли щеше и да си направи дете по естествен път, а пък семейството ѝ сигурно щеше да е от еднополовите... Успех пожелавам на нея и на всички като нея да заминават на Марс с еднопосочен билет!

В НАСА отдавна яко се внедрява affirmative action - негри, жени, индианци и всякаккви други, които са там, защото изглеждат добре за diversity снимките, а не защото могат нещо. Тези като си мислят, че могат да плюят на милиард години еволюция и да премахнат разликите и специализациите в половете, защото те така са решили, не значи, че е реално. Тези рискови и технически ориентирани задачи за мъжка работа, защото природата така е направила. Ако жените ходеха да се ръгат с вълнисти носорози, мамути, мечки и тигри, а мъжете си седяха в пещерите да въртят домакинството - добре. Тази вместо да се щрака за снимки, да вземе да се запознае със съветската и с американската космическа програма какви неща са се случвали, колко са загинали и колко не са загинали, до голяма стапен благодарение на уменията си на военни пилоти и инженери. Това е западът - мъжете седят вкъщи и гледат децата, а жените "покоряват звездите". Ама като гледам статистиките колко мъже си взимат отпус по мачинство, а жените след раждането хукват да си движат кариерата, още известно време ще е така.

Жените са по-издържливи от мъжете. Гравитацията на Марс е ниска и не са нужни чак такива сили. Жените са и по-дребни и леки, което също е предимство. Обучават я за астронавт, което включва и пилотиране на самолети. Обучението вероятно включва и инженерни познания. Не виждам защо да няма деца? Това може да я откъсне няколко месеца от тренировки, но не е пречка. Още повече, че първите астронавти ще трябва да се завърнат на Земята.

Не можела да има деца... я да дойде при батко да я пробва ше населим и Марс и Венера =, не праоблем прайм ги и умни и красиви ;-)

Кретен си човече !! Само ти ли си търтея, който опрашва пчелите ?!

Ами ,ако е хермафродит?

Тва е толква сложен начин да се самоубиеш....

И скъп :(

Ако тази новина изобщо е вярна, по-вероятно е това момиче да участва в група, подготвяна от НАСА, а не да е единственото, подготвяно за тази мисия. До 2033 година всичко може да се случи с нея, включително сама да се откаже. Несериозно е да подготвяш един-единствен човек за нещо, което да се случи след 15 години. Какво тук значи някаква си личност, би казал поетът.

То това и пише в статията, ама заглавието си е като за у нас - бомбастично

инфо от Bored Panda..... а кога ще постнете нещо от 9GAG?

Американците нямат ли социални служби,които да се намесят?На тази възраст детето не може дагласува на избори,но може да реши да участва в такова рисковано начинание.

Рисковото начинание е ще е след 15-тина години. Всеки има право да реши какво обучение да има. И тука в 7 клас решават къде да ходят, а на 17-18 г. избират и какво да учат и в кой университет. Та това което си написал е тъпотия от най-големите. Успокоение мое да ти е че не си само ти тъпака, а и тези с плюсовете.

А ти си умник от най-големите.Остава да научиш пунктуацията и ставаш гений.

Трябва голямо хладнокръвие за един толкова млад човек да се готви за мисия, която по всяка вероятност ще е смъртоносна за първия човек. Що се отнася до това че е момиче/жена - в космоса всеки грам ще е от значение, а девойката вероятно е доска ниска, жените са по-дребни и имат по-леки кости от мъжете.

освен ко Илон Мъск не я превари

Колко пари ще бъдат откраднати покрай тази далавера с Марс. Жалко за момичето, ще и отровят живота ...

ами за "божията частица", дето цяла европа задружно я търсихме в церн, швейцария, но не я намерихме само едни 40 милиарда бяха изпапкани. истината за тия пари европа можеше да си реши демографският проблем!

А ако ни ги бяха дали на нас русснаците, сега можеше да се къпем в Боярищник!

Намериха я, нещо не си разбрал.

не знам, но има нещо в погледа й, може би лудост! а и понеже решихме всички проблеми да тази планета, ще ходим и на други да срм на пометеното!!

ша пробват ако идат как е праскането на марс

КАТО СТЪПВАНЕТО НА ЛУНАТА И СНИМКИТЕ В ПУСТИНИТЕ НА НЕВАДА

И като Гагарин в космоса, пък той бил обикновено руско пиянде, което се претрепало на полет с русски самольот.

Невъзможно е, първият човек на Марс да е момиче. Момичето може да е първата жена на Марс. Ако искат първи човек - да наблегнат на някой младеж.

за теб жените какво се?

Висша форма на човек. Проблем ли има?