17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невъзможно е, първият човек на Марс да е момиче. Момичето може да е първата жена на Марс. Ако искат първи човек - да наблегнат на някой младеж.

КАТО СТЪПВАНЕТО НА ЛУНАТА И СНИМКИТЕ В ПУСТИНИТЕ НА НЕВАДА

ша пробват ако идат как е праскането на марс

не знам, но има нещо в погледа й, може би лудост! а и понеже решихме всички проблеми да тази планета, ще ходим и на други да срм на пометеното!!

за теб жените какво се?

Колко пари ще бъдат откраднати покрай тази далавера с Марс. Жалко за момичето, ще и отровят живота ...

освен ко Илон Мъск не я превари

ами за "божията частица", дето цяла европа задружно я търсихме в церн, швейцария, но не я намерихме само едни 40 милиарда бяха изпапкани. истината за тия пари европа можеше да си реши демографският проблем!

Трябва голямо хладнокръвие за един толкова млад човек да се готви за мисия, която по всяка вероятност ще е смъртоносна за първия човек. Що се отнася до това че е момиче/жена - в космоса всеки грам ще е от значение, а девойката вероятно е доска ниска, жените са по-дребни и имат по-леки кости от мъжете.

А ако ни ги бяха дали на нас русснаците, сега можеше да се къпем в Боярищник!

И като Гагарин в космоса, пък той бил обикновено руско пиянде, което се претрепало на полет с русски самольот.

Американците нямат ли социални служби,които да се намесят?На тази възраст детето не може дагласува на избори,но може да реши да участва в такова рисковано начинание.

инфо от Bored Panda..... а кога ще постнете нещо от 9GAG?

Висша форма на човек. Проблем ли има?

Ако тази новина изобщо е вярна, по-вероятно е това момиче да участва в група, подготвяна от НАСА, а не да е единственото, подготвяно за тази мисия. До 2033 година всичко може да се случи с нея, включително сама да се откаже. Несериозно е да подготвяш един-единствен човек за нещо, което да се случи след 15 години. Какво тук значи някаква си личност, би казал поетът.

Тва е толква сложен начин да се самоубиеш....

Не можела да има деца... я да дойде при батко да я пробва ше населим и Марс и Венера =, не праоблем прайм ги и умни и красиви ;-)

"Нейната лична мотивация идва от други астронавти, специално жени....." Чист феминизъм в действие! А може би това, че нямало да има деца и семейство трябваше да ни трогне?!? То с такава настървеност на женски завоевания езва ли щеше и да си направи дете по естествен път, а пък семейството ѝ сигурно щеше да е от еднополовите... Успех пожелавам на нея и на всички като нея да заминават на Марс с еднопосочен билет!

Няма страшно за девойчето. В снимачното студио Мохаве няма смъртоносни заплахи. Поне Лунните Пътешествия в Студиото минаха повече от успешно

Наистина понякога, на милиарди идиоти се ражда един такъв човек, които иска да види звездите.

К'ъв Марс бе? Подготвят я за Hollywood.

Може ли непълнолетен да вземе такова решение? Това си е чист експеримент с хора. Нека някой от желаещите безсмъртие милиардери изпрати деца или внуци с еднопосочен билет. Защо мътят главите на опитните зайчета?

Кретен си човече !! Само ти ли си търтея, който опрашва пчелите ?!

Ами ,ако е хермафродит?

Таз ли ще бъде марсианската Ева? Колко адамовци ще пътуват с нея?

На 17 години ... А мама и татко какво казват? Или е сираче? А социалните какво казват - както попита и друг преди мене? Миризлива история ...

Има милиони самоубийци в света, чийто имена не знае никой ... Ето начина да те помнят вечно на планетата Земя, дори и за герой ще минеш. Според мен е по умно, отколкото само да живееш, пълнейки тоалетната. Има хора, които изпълняват тук на земята почти ежедневно неща, живееки на ръба на острието между живота и смърта !! Така, че не и се чудете толкова.

Вземи и прегледай съседната новина - за падащите на луната астронавти. Изгледай филмчето и ми обясни - ТОВА как са го изфалшифицирали в 1974!

След 15 години,я камилата,я камиларя!Ама,не разбрах,за какво и е китайски на Марс?Да не би,до тогава,щатите да станат китайска колония!

В НАСА отдавна яко се внедрява affirmative action - негри, жени, индианци и всякаккви други, които са там, защото изглеждат добре за diversity снимките, а не защото могат нещо. Тези като си мислят, че могат да плюят на милиард години еволюция и да премахнат разликите и специализациите в половете, защото те така са решили, не значи, че е реално. Тези рискови и технически ориентирани задачи за мъжка работа, защото природата така е направила. Ако жените ходеха да се ръгат с вълнисти носорози, мамути, мечки и тигри, а мъжете си седяха в пещерите да въртят домакинството - добре. Тази вместо да се щрака за снимки, да вземе да се запознае със съветската и с американската космическа програма какви неща са се случвали, колко са загинали и колко не са загинали, до голяма стапен благодарение на уменията си на военни пилоти и инженери. Това е западът - мъжете седят вкъщи и гледат децата, а жените "покоряват звездите". Ама като гледам статистиките колко мъже си взимат отпус по мачинство, а жените след раждането хукват да си движат кариерата, още известно време ще е така.

Беше ми обещал еднопосочен билет.

Бря,ето един БГ идеалист,който не ходи по голяма нужда!

Как "за какво й е китайски на Марс"?! За да може да разговаря с посрещачите!

По каква причина изучава излишни езици... нужни са и само 3 - английски, китайски и руски...

Кой ще помнят вечно на планетата Земя, нали целта е да се изостави осраната планета , за да се пълнят нови тоалетни?

Баща и,след два шамара,ще и избие всякакви налудничави мисли от главата!

Сигурно е много добра на батута?

какъв Марс ви гони. Земята е плоска, а космоса е един красив екран. :-) Шмекерите от НАСА лапат парички безкрай. :-)

Само английски и марсиански са достатъчни. Руснаците след 100-200 годими може и да стигнат до Марс, ама тя вече ще е на преклонна възраст, евентуално може китайците да стигнат, ама май и на тях ще са им нужни поне 50 години.

Полетите са от 1969 до 1972 г. Та филмчетата са оттогава.

жените за длъжности ги избират по хубост.

Жените са по-издържливи от мъжете. Гравитацията на Марс е ниска и не са нужни чак такива сили. Жените са и по-дребни и леки, което също е предимство. Обучават я за астронавт, което включва и пилотиране на самолети. Обучението вероятно включва и инженерни познания. Не виждам защо да няма деца? Това може да я откъсне няколко месеца от тренировки, но не е пречка. Още повече, че първите астронавти ще трябва да се завърнат на Земята.

То това и пише в статията, ама заглавието си е като за у нас - бомбастично

Добре изглежда, но ако погрознее, ще я сменят с друга актриса.

PR! Бактън от слаби, сълзливи простодрънканици. Добре, американците имат нужда да бъдат лъгани по този начин. Това засилвало самочувствието и патриотизма на нацията. Ама нас за какво ни лъжат. Да има за какво да си дрънкаме вечер пред ракийката? Или и ние да си вдигаме самочувствието, че има такава нация някъде по света и ние сме техни "партньори". Мъск щеше да праща марсианци още през 2019!!! Е, ??? СЕга да поудължим периода на гордост и увереност.

Рисковото начинание е ще е след 15-тина години. Всеки има право да реши какво обучение да има. И тука в 7 клас решават къде да ходят, а на 17-18 г. избират и какво да учат и в кой университет. Та това което си написал е тъпотия от най-големите. Успокоение мое да ти е че не си само ти тъпака, а и тези с плюсовете.

Намериха я, нещо не си разбрал.

А ти си умник от най-големите.Остава да научиш пунктуацията и ставаш гений.

имайки предвид как горедолу се движат технологично нещата то мога да кажа, че първият човек който ще стъпи на Марс вече е роден и е някъде между нас. Шанса той да е именно това момиче не е голям, но пък шанса да е някой от нас всезнаещите тюфлеци от долно нанагорнище пишещи в този форум си е кръгла нула. Дори не клонящ към нула, ми точно нула (ако можеше и отрицателен щеше да бъде). Възхищавам се на деца/младежи готови да отдадат времето си за нещо което вярват или мечтаят, вместо да джиткат на компа/таблета по цял ден. тъй че пишете квито си искате глупости за нея, аз и пожелавам успех и късмет.

Впечатлен съм от избора на това дете, дано постигне мечтата си!