17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атмосферата на Марс се състои от 95% въглероден диоксид, 3% азот, 1,6% аргон и следи от кислород, вода и метан... Така че може да лети. ;)

тъпанар. идеята е, че дори при минимална атмосфера може да се създава завихряне, което да се разпръсква идентично на земята. Не е въпроса в прахта а в движението на атмосферата в следствие на активация на роторите. Все пак ти слагам минуса за простотията.

И на Луната в Холивуд вдигнаха прашоляк!!!

_stankow

Нещо не е наред с този дрон. Ще лети, няма да лети. Ама вижте как вдига прах. Не искаме да гледаме прах, искаме да видим филмчетата, които е заснел от високо. Аз първи ще кажа - браво на американците ! Ако не успеят с дрона - има за какво друго да им се каже браво. Но искаме истината !

Значи, клипчетата от марсохода показващи, как дрона лети, са лъжа и ще повярваш само ако видиш клипче от дрона докато лети. Ти идиот ли си или да?

Мохаве = марс

Оооо цъфнал налъм, тук ли си бе? Я кажи сега, какво вързаха налъмите?

Малееее Страххх оф Прах де!!!

А бе писах за тая смешка видеото от марс , дето прилича на анимация от 1981 година , ама много платени боклуци не са съгласни с мнението ми!!!! Язък , че сме 21 век и светът е пълен с толкова безмозъчни тъпаци!!!! Айде слагайте минусите да ви преброим малоумниците....

Не бе, няма да вярваме на учените и агенцията изследваща Марс. Ще вярваме на някакъв форумен трол, виждал Марс само на картинките, излезли от лъжливите учени и агенции. Ама друг път.

че няма как да ти мине евтиния номер с реверсивната психология. Слагат ти минусите, щото си малоумник, само ти си мислиш нещо различно.

САЩ имат 15 пъти по голям национален продукт от Русия,а космосът е много скъпа дейност.Нормално е да гледат насъщните работи и да не могат да финансират в бъдещето.То ва завинаги ще ги направи губещи въпреки военните им напъни.

Ето това е видео. Не като първото, три снимки.

потоците прах от мохаве

Твоето Мохаве, Холивуд и останалите на 4-и километър го знаем, ще си дочакаш и днес канчето с хапчетата, стига врещя.

не се напъвай братчед има сперма и двама ни

Китайското менте пак си признава наклонностите на амбриаж и отново под чуждо име. Спокойно бе нахахакан переруски боклуко знаем те.

Каква муха ве? Нали беше някакъв остров у Канада?

Путинова Русия жестоко изостава от САЩ. Изоства повече СССР по времето на Брежнев. Както и БойкоБорисова България

Рогозин си поръча дронче от Алиекспрес и ще го пуска от МКС. Казват му, че не става, ама той държи да пробва.

Бъркаш липса на атмосфера с липса на гравитация. Но пък руснаците са се объркали да сложат Рогозин да ги води в космоса.

Циганите от НАСА упорито продължават с жалките си сапунки... Някое зомби от тукашните може ли да обясни за какво точно е тази тук новина? Че на Марс има прах??!! Всеки, който признава, че не може да отговори на горния въпрос - да цъкне минус.

Веднага ти отговарям - пускат я, за да има на какво да захлебиш. Инак голям глад. Милостиви са дираджиите.

Какво разбира прасе от кладенчова вода?

Дотука ОСЕМ жалки разлигавени гея сами си признаха, че няма какво да отговорят - и само псуват от злоба. :)

Я си гълтай лекарствата и марш в леглото бе, не се наврещя не се.

Джони, са последно тоя прах на Марс ли е или е в Мохаве? За един циганин от форума питам...

тъпанар. идеята е, че дори при минимална атмосфера може да се създава завихряне, което да се разпръсква идентично на земята. Не е въпроса в прахта а в движението на атмосферата в следствие на активация на роторите. Все пак ти слагам минуса за простотията.

Абе вие бъзикате ли се с нас?????? Какво е това нищо дето показвате или то просто няма нищо за показване???? Май този хеликоптер и тая мисия са една голяма измислца!!!!

Именно. :) И то супер скучна. Поне да лъжеха нашироко и зрелищно, като преди 50 години с Аполо - ама не смеят вече...

За това сте най-набъзиканите.

Къде е ония цъфнал налъм, да ни каже, как няма кадри от полета на хеликоптера?

Нанайсито ли? Рине си нужника.

и тебе ли те изрина