17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10% истина и 90% реклама, така се бачка в америка А дядката представа си няма за какво става дума

В третият самолет, с камерата, е бил внукът на Стенли Кубрик. Той е изразил разочарованието си, от това, че центърът в Мохаве носи името на един от статистите на дядо му.

Щом не е руско и на въглища - не ми го хвалете!

Руснаците, за разлика от американците разполагат с хиперзвукови апарати... :))

И какво от това? Една позната, на 84 години, всеки месец превежда пари от пенсията си, за да помага на сина си и неговото семейство, които живеят в Москва.

Най-бързото самолетче не е Руско ни СССР-ско!

Вашингтон изостава от Москва в сферата на хиперзвука с 10-15 години! Дори КНР е пред американците ... А те, моля ви се изучават свръхзвукът!?!? Такива ми ти работи....

Още преди 50 години САЩ имаха самолет летящ с 7200 км/ч и управляван от пилоти Х-15 с които минаха и границите на космоса. Совалките влизаха в атмосферата със 28000 км/ч. Нещо непосилно за Руслямска държава. Москва била напред, но само анимационно. Да не говори за тестовете на Flight Falcon HTV-2 с неговите Mach 20 X.

Надявам се знаеш какво означава "Х"? А совалките, ех совалките, що народ изтрепаха... и къде са те сега???? :))

Колко ти платиха да говориш глупост след глупост?

Е как можа да я напишеш тази глупост???

Тия още свръхзвукът изучават, а светът вече навлезе в хиперзвуковата ера....

Толкова си тъп, че дори не си разбрал за какво се отнася статията. За изследвания за ТИХ, повтарям като за тъпаци, ТИХ свръхзвуков самолет.

Чаках да се включиш в защита на Вашингтон. :)) Внимавай какво ще напишеш! Вече четири пъти те хващах в лъжа!

Хващал си на слона междукачието. Четири пъти си измисляш глупости, лъжеш нагло че са написани от мен и после продължаваш да лъжеш. Дори не си разбрал, че първото скачване на 2 космически апарата е направено от американците през 66 г. Хващам те стотици пъти в лъжа, както в случая.

ма не думай то само наса преминава тая бариера знаех си аз и вече ще спя спокойно...хих

Като се замисля Русия няма нищо измислено след другаря Ленин. Дори един калпав КОМП не можаха да направят..... огледай се около себе си .... ще видиш само американски технологий произведени в Китай.

Оглеждам се и виждам,че си неграмотен!!!

Ми наполовина си прав. Всичко е измислено в америка, но нито миялната, нито климатиците, нито смесителите за топла вода, нито микровълновата, нито пералнята, нито телевизора, нито сушилнята, нито домашната уредба са направени в Китай. Китайски са някои дребни електроуреди, електрическите крушки, може би лаптопа, ДжиеСеМа, т.е. бързооборотните неща. Когато обаче става въпрос за нещо дългогодишно никога не се взима китайска изработка, на американско изобретение

нещо дългогодишно кое е то туй нещо ве илитерат смешен

Чети бе, чети. Написано е. Не може две думи на кръст да схване тръгнал за илитератство да пише.

зер кравраите всичко са си измислили сами нали например Б-2 копие на немския Хьортен 1939 година та така ...какъв е фон Браун на козяшки лизачи няма да обясняваме

Обясни първо кой е Херман Гьортруп? Виждал ли си Б-2 поне на картинка? Чел ли си някога за B-35 Flying Wing, Northrop YB-49? Едва ли, инак нямаше да пишеш такива простотии.

науката и технологиите на западните държави са най-голямата мъка за путлераста.

Джендъри еврогейски, защото изостават с десетилетия зад руската наука и технологии затова и джендърски краварски животни изостанаха с десетилетия след руснаците в областта на хиперзвукова лазерните технологии ядрените технологии ракетните технологии ракетостроене двигатеостроене и така нататък

Я да видим реалността: Хиперзвук: Преди дестина години САЩ тестваха хиперзвуков самолет движещ се с 20М, Совалките влизаха в атмосферата със скорост 28М. Не анимацийки, а реални неща. Преди 60 години още, САЩ летяха със самолет със скорост 7200 км/ч и стигнаха космоса с него. Лазер: Още преди десетина години САЩ сваляха самолети и дронове с лазери. Има реални видеоклипове, а не руслямски анимации. И то на демонсрации с директно показване на тестовете, а не празни думи на лъжливи джуджета. Ядрени технологии. Руслямските ВВЕР са копие на американска технология на Уестингхаус. Преди 50 години САЩ летяха със самолет задвижван от ядрен двигател. Единствени до момента и това са реални нещ, а не анимации. Най-модерната Ядрен блок е АР1000. НАСА разработи модулен ядрен реактор за космоса с тегло 226 kg и мощност 10 кВт. Перфектна за домашна употреба, но само заради терористите водени от Руслямска държава не е на пазара. Ракетни технологии: САЩ построиха най-мощната ракета и кацнаха и излетяха от Луната. Дори в момента най-мощната ракета е американска. Американците приземяват първите степени и 135 приземиха космически кораб без парашути. Единствени кацнаха успешно на Марс. Двигателостроене: Най-мощните ракетни двигатели са американските Ф1А. Най-добрите двигатели с отношение тяга собствено тегло 200 са американскит Мерлин. Единствените двигатели с пълна газификация са американските Раптор. Единсвените двигатели работещи на метан са американските Бе-4 и Раптор. Пътническите самолети на Руслямска държава летят с американски двигатели. Колите на руслямска държава се движат от германски и американски двигатели или копия на ткива. Същото е и при камионите. И т.н. За простите путлерасти Руслямска държава е най-развитата, защото са неуки кретени, но реалността е съвсем друга.

Даааа.... И ако питаш средностатистическия българин ще ти каже че САЩ е държава създадена от утайката на европа - само убийци и затворници. Интересно как утайката на европа отива на непознат континент и за има няма 200 години става най-голямата сила в света?!?!? Това само някой с мнооооооого замърсен а не промит мозък може да си го помисли!!! Всъщност САЩ е държава създадена основно от Католици и Протестанти - ИСИТНСКИ ВЯРВАЩИ хора!!! Които основно отиват там за да създадат градове което да бъдат Християнски! Другата "велика" неграмотна лъжа е види; ли как отиват там и избиват и заграбват всичко от Индианците! Което отново е долнопробна лъжа! Очевадно Бог благоволява и благославя САЩ защото от нулата тази държава става номер. По същия начин както Израел от нулата за 50 години става ядрена сила ! Проблема е че когато нещата се развият добре и има изобилие в дадена земя там неизменно започват да прииждат и утайките и мързеливите. И в крайна сметка нещата започват да се израждат в тотална хуманистично-либерална помия. Но за разлика от тоталитарните източно-азиатски държави в САЩ все пак може да постигнеш нещо! Включително да помагаш на много хора! САЩ имат най-много Християнски мисионери изпратени по целия свят! Както и безброй благотворителни организации. Включително първия превод на Библията на разбираем Български език е организиран и финансиран от Американци!!!!! Едни от първите колежи, университети и детски градини са направени от Американци и Англичани + богати Българи вярващи Християни!!! Е така малко да се ограмотим за собствената си история от близкото минало!

Не знаех, че звуковите вълни са оранжеви. Това си е епохално откритие!

НЕ знаех, че си толкова глупав. Но проговори и разсея всякакви съмнения.

Защото са джендъри краварски хамерикански... Че то лудите говеда нали винаги прибягват до спецефекти направени в Холивуд като кацне то на луната за да покажа че са направили нещо

Тъпако снимано е с инфрачервени камери, с камери в определен честотен видеодиапазон. Но е нормално изостанали путлерастски тролове да си нямат понятие от технологии.

Дали е по-добре да гледаш и ядеш телешко или свинско? Щот онези ако са кравари ние трябва да сме основно свинари нали се сещаш? Ама в магазина телешкото май е по-скъпо от свинското пък и не съм видял някой да пие свинско мляко ................... И те така!

Показали са един макет. Останалото е за ония 80% процента.

Дори при такава скорост самолета не може да кацне да долети до целта ако земята се върти. Реално самолетите кацат на неподвижни писти,това доказва че земята не върти.

Нищо не доказва, единственото което потвърждава са пълното неразбиране на физиката. Плоскоземците извъртат физиката в тяхна полза с логични, но смешни доводи, който има се хване хване. По твоята логика, мухите, лястовиците изпитват особени трудности при летене и приземяване. Ако си във влак стрела дето пердаши с 300кмч. без вибрации ако скочиш в него, дали ще се залепиш на другия край на вагона. Това се нарича инерция, всички ползват инерцията на текущия обект, сфера. Самолетите , ракетите не са изключение, смисъл има ефект, но незначителен за човешко усещане. Ако стреляш с пистолет въртенето не те бърка, ако си със снайпер с мишена над 1км, балистиката ползва леки корекции, почти нищожни.

Проблема е, че в Хелиоцентричния официален модел, Земята хем се върти около оста си, хем не се движи по права линия равномерно, а вместо това - по елиптична орбита около Слънцето, при това с различна скорост в различните участъци от орбитата си, т.е. ускорява и забавя своето движение => според този модел, Земята е неинерциална отправна система, и не е удачно да се ползват аналогии с инерциални отправни системи, като бързодвижещия се влак стрела...

Може тогава да ползваш модерен асансьор, и той така забавя и ускорява в различни участъци но ако подскочиш нагоре леко не си удряш главата в тавана :). Ся ако си два метра и рипнеш силно и в спрял асансьор ще си удариш главата :) :) :) !

Холивудски булшит....:))))))

Айде пак го изтърваха Стенли от 4-и.

Много интересно и показва разширение на пространството, което всъщност са частици от вода, кислород и газове, които търпят избутване и изместване. Досега такива неща не се виждаха, като самите снимки приличат на анимация.

Приличат на анимация, сигурно защото са оцветени. Едва ли е пространството, тва е някакъв ефект на въздуха. Едва ли самолет може да променя пространството много. Все пак не е планета :)

Вземете някоя скапана Лада и я пуснете срещу Шелби или Форд ГТ! Руската инженерна простотия е като сбирщина ламарини, сравнена с американския гений! Американците ни дадоха самолета, телефона, електричеството, компютъра и още много неща, а Русия ни даде Сталин и глудница прости русофилистици!

Яяяя пак....компютъра е откритие на Чарлз Бабидж (предполагам че правиш разлика между откритие и изобретение)... Телефонът изобретение на Йохан Филип Райс и Александър Бел ...немец и шотландец...това че Едисон го е патентовал пръв не го прави изобретател (друг е въпроса че е присвоил голяма част от избретения на Тесла)...радио изобретение на Попов и Маркони и.т.н. А даа изобретили са правоъгълника с заоблени ъгли.

През 1853 г. англичанинът Джордж Кайли осъществява първия полет на човек с планер. През 1856 г. французинът Жан-Мари льо Бри (на фр. Jean-Marie Le Bris) прави първия полет, задвижван със сила – планерът му „Изкуственият албатрос“ (L'Albatros artificiel) е теглен от кон по брега. На 28 август 1883 г. американецът Джон Дж. Монтгомъри успява да извърши полет с планер, който може да се управлява. Друг пионер от същото време е германецът Ото Лилиентал, който загива с планера си при катастрофа. Неговите записки по-късно служат за основа на планерите на братя Райт.

Идиот! Телефонът е изобретен от Бел, не от Едисон, никой не е твърдял, че е на Едисон! А и Едисон е от холандско потекло, това не доказва нищо! Америка е Европа 2.0! Радиото не е изобретено от Попов, той е направил подобрение на съществуващ приемник, но не е имал предавател! Марскони са платили лиценз на Едисон и са направили първото радио предаване! Дигиталният компютър е изобретен в САЩ. Има много изобретения, прреди това, които могат да се нарекат компютър, но не са това, което днес приемаме за комп! Дори първоначално комютър е наричан човек, който е изчислявал! Има много да учиш и да мълчиш! Почти всичко е изобретено в САЩ, останалото в Европа! Русия е блато на крадци и роби! Дори при оръжията, нищо не са измислили! Танка - Англия. Т 34 е купен от американец! Самолета - САЩ, Автоматичното оръжие - САЩ. Хеликоптера - САЩ. Ракетите - Китай - Монголия - САЩ - Германия. Чак след това Русия! некадърни крадци и убийци - това е Русия!

от мен минуси заради ограничението ти - светът не е черно-бял - не започва и ни свършва с Америка.

Интересни снимки за хора интересуващи се от тия неща предполагам. И тонове умствено изостанали постове от умствено изостанали тролове.

Американците никога не могат да достигнат руските успехи в авиониката и космонавтика. Сдбата на американците е да са вечно втори

А ти си вечно първа сигурно. В малоумието.

Като те попитам - Имаш ли представа какво е това Авионика , какво ли ще ми изръсиш сега ?

Не се сърдете, но Путин старей с скоростта на геометрична прогресия

старЕЕ СЪС скоросттта и геометричната прогресия няма скорост.

И трите ръждиви шпендела на гаргата, деменцията и стоножката се драскат днес от едно чучело със спарена кратуна. Бах как е огладняла тази сороско хокърка.

Ков ревеш, путинофилка? Не съм ви мачкал от много време! Ама явно дълго ви държи влага :)))

А искаш ли датиебапутката майна и да си лягаш неподмит тази вечер? лайно смачкано.

И Путин и Ленин са си педераси...хубаво е един до друг да лежат...да се гънчат

Русофилистичните тролове се лъжат тук и си мислят, че някой им вярва :))) Боклуци нещастни, нали все повтаряте, че иновациите все идват от военните?! Защо след като руските военни били толкова напред, от Русия не е дошло нищо?!?! Всичко идва от Запада! От електрическата лампа през компютъра до 3Д принтера!!! Руснаците са долни крадци и лъжци!

Хамериканските тролове много прости. Лесно се нервират

Путин до Ленин...персон и половина легло

А ти в буркани.

Най-бързият самолет е Блекбърд! Така е, потвърждавам. Обаче краваросите го изоставиха по една изключително травиална причина - нямат титаний. А корпусът му е титаниев... Такива ми ти работи. Днес и да искат не могат да направят нов такъв! Още по-интересна е причината поради която краваросите не правят нови еф-ки, а използват ръждясали корита от пустинята. За нея некой друг път ше ви открехвам. Айде наздраве! И жица с Тото Котуньо!

Блакбърд не може да се сравнява с руския МиГ 25 по нито един показател. Черната птица всъщност е като ГАРГАТА

Друго му е предназначението. Не бива да се сравнята механично. За други цели е правен. Някога. Но никога повече. Освен ако илонка мусакова не довлачи тонове титаний от някъде...

И от самолети толкова разбираш, колкото от музика. Жиците имат друг адрес. "Редника" по ще ти подхожда.

Най-бързият е Х-15 движеш се с над 7000 км/ч и стигал до космоса.

7000 км.ч знаеш ли как се издържат от пилот? Такъв самолет трябва да се пилотира в скафандър за космонавти. Цената на скафандъра ще е половината на самолета. Съвсем друго нещо са руските МИГ-31. Проектирани за реални полети в стратосферата със скорост 3000 км.ч....за борба с ниско орбиталните спътници на военните. Свръхзвуковите технологии се дължат на....титана. Руснаците го ползват и за корпуса на Белия лебед. През социълизъмът титановите клинове за леден алпинизъм бяха безбожно скъпи на запад дори за елитните западни алпинисти. Българите си набавяха клиновете от братските алпиниади в Кавказ. Правили сме опит с нагряване на клина, цилиндрично тяло, на единия край се държи с ръка....на другия край е почти червен от нагряване. Айде багай от форума.

Тъпако, това е факт, Х-15 е летял с над 7000 км/ч. Със скафанди летят всички пилоти отдавна, но това няма нищо общо с фактите за Х-15.

Чета по долу един рапон, който пише за руските МиГ-25, каква скорост имали. Явно не е чел статията или нищо не е разбрал. Аве галфон, вземи потърси в Гугъла за - Lockheed SR-71 Blackbird и виж кога е създаден и каква скорост и височина е достигнал и тогава ми пиши тъпотии за руските въздушни каручки !!! А после потърси и за SR-72 и след прочита си режи вените

Гаргата се оказа канадска

The-Canadian

Гаргата и аз не сме един и същ.....ние не сме като вас русоробите да влизаме с 20 ника !!!

Гарги има всякакви. И български, и канадски ...

Никой не е надминал руските рекорди в авиацията. Американците са вечно втори

SR-72 е Мах 6, но още не е готов. Русофилистичните са прости по дефиниция.

Майка ти е проста, че те е събирала с лъжица от пердето и балатума...

Х – 15 е най бързият самолет 7274 км/час

Гаргата съвсем закъса ... Много елементарен и неук трол

Колкото ГАРГАТА може да премине скоростта на звука, толкова и американските изтребители

Путин ши го балсамират ли

За него не знам, но ако те мерна на парада ше те консервирам. В буркани с винтови капачки и етикет със снимката на хохлобляда чикатило.

Много си страшен бе, сперматозоид.

Те руснаците и подлогите им много си падат по канибализма в името на Путлер

.

Американците много са изостанали ... Преди няколко десетилетия руски изтребители надминаха два пъти скоростта на звука. Всъщност всички рекорди в авиацията са руски - бързина, скорост, височина, дължина на полет .... На руски пилоти, с руски машини ...

Най-бързият самолет е Блекбърд! Скапан русофилистичен лъжец!

Сърбите го свалиха с руска ракета

Блакбърд е скапана машина. Американците се отказха от него

Никой не е свалял Блакбърд, боклук неук!

Блакбърд няма нужда да го сваля някой. Той сам си пада

Всъщност не си прочел какво е особеното при тези самолети. Опитай още веднъж!

Кът си спомня за всеки нов модел Москвич, какво пишеха...кът дойде най - обикновена каручка

Руснаците имат свръхзвуков изтребител от преди 50 години. Това е МиГ 25, който може да лети със скорост два пъти по-оляма от скоростта на звука ...

Да, по време на рускотурската война, Столетов с такъв е дошъл

Гарга, ти не се навъртай край руски изтребители. Ще хвърчат пера и перушини

Войната е руско-османска!!! Нека изрием идеологемите и лъжите които са ни набутали в главите като деца! И заря на паметника пред НС не е освободител а ПОРОБИТЕЛ!

Х – 15 се движи със 7 пъти скоростта на звука, тъпако

Похвално е че са кръстили нещо на Нийл, но центъра в Мохаве трябваше да си е на Стенли.

Сега с компютър може да се измайстори всякакъв свръхзвуков самолет, дето не създава ударна вълна. Моя син ми го показа на домашния компютър. И го свали с руска ракета ...

Ето още един на нивото на втори клас. От училището на бавноразвиващите се.

Руските ракети по-често падат отколкото летят.

Пак холивудски истории ....Кинематографията в САЩ е на доста високо ниво

За разлика от това в Русия. Така де докараха го до ну погоди

Ти к'во, бе, смешник?! Ну погоди е най-големия!

Весело и приятно руско мултфилмче. Подходящо за всички възрасти ...

А русия публикува снимка как Путин обеснява на множеството в пауър поинт презентация за новото безаналогово руско оръжие, което ЩЕ направи някога някъде.

"Двата самолета T-38 са излетели от изследователския летателен център "Нийл Армстронг" в пустинята Мохаве, Калифорния. " Мm, да, американците вече изпробват самолетите си от най-ново поколение, докато "братушките" само си ги рисуват в Maя.

Е кой каквото може. При едните една частна компания смаза руската космическа индустрия, другите още ги наемат да чистят кенефите на мкс.

Пич, сложих ти +! Велик пост, велик! Ако някой оспорва, напомням ти, че има и други частни компании: тая на Безос, оная на Мъск и още няколко в резерв.

Щатите, освен снимки, друго не могат да правят в Космоса. Като стъпването на Луната.

Ще ви се да е така на русоробите. Ама се хапете отзад. Рушняците вече така трагично са изостанали, че насреща да бягат на запада пак няма да го стигнат. Само за хибридни филмчета и фалшиви новини ги бива да рисуват.

Кажи сега нещо и за плоската Земя. Ша та призная.

Добре че Русия не се занимава с наука

Кво каза сега, прощавай.