17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро НАСА ще пусне и симулации на кацане на луната.......

Вярно е. Симулират, а после кацат. Скоро пак ще симулират и пак ще кацнат. Господарите ти обаче, дори не симулират... Чакат НАСА да направи корабите и базите, та да си пробутат космонавтите на аванта.

Те вече пуснаха на шест пъти преди половин век. Сега не смеят, защото знаят, че няма как да им мине номерът. Затова просто ще отлагат 50 години - както и досега. :)

НАСА са царе на симулациите. :) Трябва ти само малко овчо ДНК - и ще повярваш, че са ходили и до другия край на галактиката.

СССР пусна сонди до Марс и Венера преди 50 години. Сега не смеят да пуснат, защото ще се разбере, че преди 50 години са излъгали. Това е твоята логика, тролчо.

Аре сега НАСА да обяснят защо в тази симулация небето на Марс е каквото трябва да е - жълтокафяво. А в другата им симулация, която пуснаха преди седмица - уж снимана на Марс - си беше синьо, като на Земята... ;)

Тъпунгер, след година пускат новите 30-40 метрови телескопи, а с тях могат да се видят вече и от Земята артефактите от кацанията и най-вече пътеките оставени от астронавтите. Няма 'защо" който и да било да лъже, за каквото и да било следващите 50 години. Нали схващаш какъв малоумен боклук си?

Другото, боклуко, не е симулация. И е Изгрев, а не Залез.

За идиота по-долу, който си мисли, че НАСА като лъже безнаказано - може да лъже и той: https://it.dir.bg/nauka/po-sklonovete-na-planinata-sharp-na-mars-snimki Ето я въпросната новина, отпреди точно седмица - със смешното синьо небе "от Марс". :) Намерете къде в текста пише, че е изгрев! (А и да беше - нямаше да има никаква разлика със залез.)

Дада, тогава опорката ще е, че са нарисували с фотошоп снимките. Ако телескопа не е православен руски и лично Путин да е потвърдил - значи е лъжа.

За тъпака Нанайси. Ми виж оригиналните снимка, бе тъпак, и какво пише: color-corrected Понеже си тъпо парче ето ти: medium.com/predict/what-sunrises-sunsets-on-mars-look-like-2edec4d5d5df