17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жени - негърки, а къде в историята са хомосексуалистите, нали и на тях трябва да издигнем паметник! Или може би 2 от тези негърки са лезбийки! Ей, тези американци, и най-чистата наука, каквато е математиката, я обърнаха на дискриминация спрямо белите! В математиката няма бял, няма черен, няма мъж, няма жена, има можещ и неможещ!

Не че съм сексист ама това тотално влиза в противоречие със самата същност на всички възможни принципи на работа на женския мозък .... дай му само да слухти, да дрънка, да си изгражда паралелна действителност и да тъне във фантазии, да вкарва в категории и стереотипи, да съди .... ей такива работи - обективността съвсем не е силната им страна

да се кръстят няколко централни улици в София на ймето на три циганки завършили вечерното със шест по математика

да бяха изписали някое име, сега си остават хидън

Стенли Кубрик: Янки на Луната? Аз снимах измамата! "Всичко това е тотална измислица. Безпрецедентна измама, която бе наложена на американските граждани. Те трябва да знаят", казва Кубрик. Режисьорът отбелязва, че полетът до Луната бил фикс идея на президента Ричард Никсън. Затова правителството на САЩ и НАСА предложили на Кубрик огромна сума пари, за да заснеме "правдоподобен" видеодокумент.

Никакъв факт не е това. Беше казано от актьор, който се представяше за Кубрик след смъртта му. Но вие, троловете, много обичате да наричате вашите фантазии "факти".

Поредния червен лъжец. Стенли Кубрик никога не е казвал такава глупост, още повече че кацанията на Луната са 6 със над 300 часа видео.

Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър, закъде без тебе стане ли дума за мисиите Аполо.. Я марш обратно в леглото преди пак да са те сгащили санитарите.

Оруел го е предвидил: А ако всички останали приемаха лъжата, налагана от партията, ако всички документи твърдяха същото — тогава лъжата минаваше в историята и ставаше истина. „Който контролира миналото — гласеше лозунгът на Партията, — контролира бъдещето; който контролира настоящето, контролира миналото.“ И все пак миналото, въпреки че по своята същност е променяемо, никога не е било променяно. Това, което е вярно сега, е вярно от вечни времена за вечни времена. Беше толкова просто. Изискваше се само безкрайна поредица от победи над собствената ти памет, наричаха го „Контрол над действителността“, по новговор: „двумисъл“.

Това обяснява защо червения тролетарият непрекъснато лъже и повтаря една и съща лъжа безкрайно.

похвално че може би си чел Оруел, тъжното е че явно не си схванал какво четеш цитата ти ако не се лъжа е от "1984", която сама по себе си е фантастична политическа сатира написана в изключително черно/бели контрастиращи краски противопоставящи доброто и злото според мнението на автора. един от тези контрасти е че властта винаги цели да излъже и измами индивида. без значение за какво става въпрос. буквално ако властите кажат ДА значи би трябвало да е НЕ на абсолютно всеки въпрос. Е тази презюмция в реалния свят е абсурдна. Светът е сив без ясни очертания на правилно и грешно. Дори самата идея за правилно и грешно е чисто субективна. Книгата е много интересно и поучително четиво, но да я приемаш буквално е абсурд. Това смятам е ясно на всеки чел книгата. Навежда ме на мисълта че може би не си чел книгата а просто ти е попаднал някакъв цитат от някъде си без да си имаш особена идея от контекста му. Това само по себе си е изкривяване на миналото от което се оплакваш.

От Уаканда първи са стъпили на Луната, но това не се рекламира, изолационисти са...

Не са стъпили на Луната. Това е най-голямата фалшификация от страна на САЩ. Вижте този филм: WikiLeaks ( JULIAN ASSANGE ) Releases MOON LANDING Cut Scenes Filmed In Nevada Desert (A MUST WATCH)

И ти не си се раждал "факт". Първо за по тъпите петлерастски подлоги: Филмите правени на Луната са с изключително високо качество. С ниско качество е директното излъчване на кацанияТА. Всички "Cut Scenes" трябва да са с високо качество, а не с "телевизионното". Разбира се тъпите фейкаджии не отчитат тази подробност и правят тъпотии, на които още по-тъпите се ловкат.

И НАСА влязоха в джендър-либералният модел на Америка. Избраните математияки не са избрани защото са добри а защото са жени. Заради това Тръм и републиканците се ядосват, защото тая държава като всяка друга е пълна с идиоти.

Сега цяла улица ще трябва да си вади нови докименти. Ебати кефа.

Добре, че направиха филм за тях, та НАСА се сетиха.

Добре, че Сорос се сети да ни оджендарява, циганизира и феминизира, че да направят филм за тях.