17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дядка, санитарите идват. Спукана ти е работата

жал ме е за марсоходчето, дано следващия робот мине покрай него и да му изчисти батериите, давайки му нов живот за да може да продължи разходката си на червената планета.

Кои Роувъри вече петнадесет години, пътуват по Марс? -Сондата "Паркър" на NASA до слънцето Кои спътници за 15 години са допринесли за създаването на пълна подробна карта на Марс с резолюция до 30 см / пиксел? Коя станция влязоха в орбитата на Юпитер и Сатурн? Кой първи изпратиха снимки от Плутон ? Коя станция стигна до най-отдалечения обект в Слънчевата с-ма: Ultima Thule Кои апарати са преминали отвъд границата на Слънчевата система? Кой многократно кацна на Луната? Кои апарат изследва меркурий и се е доближил най-близо до слънцето ? Това не са апаратите на лъжливите бедни и пияни ватенки . Това са апарати на свободна и демократична държава – Америка.

"Свободна и демократична Америка". Този оксиморон го владеят най-добре американофилите. Нещо за постиженията на България в космоса няма ли да кажеш? Или, когато си някакъв "фил", българското е второстепенно?

Опортюнити, след близо 15 години, прекарани на Червената планета, a педерасите с ватенки не могат дса стъпят още на Марс. Няколкото мижави опита завършиха с разбиване на батутите им. единствено американците: 1.Обиколиха с хора Луната - и то 9 пъти 2.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 3.Пратили хора на над 401 000 км от Земята 4.Скачиха кораби на окололунна орбита 5.Качиха телескопи в космоса 6.Приземяват първите степени 7.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 8.Имат марсоходи работещи при това години 9.Пратиха сонда на астероид 10.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 11.Сонди на Церера, 12.Сонди извън Слънечвата система 13.Сонди на Юпитер 14.Сонди на Сатурн 15.Сонди край Плутон, Нептун 16.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето в неговата корона 17.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 18.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 19.Шофьори на друго небесно тяло 20.Забили флаг на Луната 21.Качили 77 тонен единичен модул в космоса 22.Качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 23.Направили самолет летящ със 6.72М и то с 199 полета 24.Направили самолет излетял на височина над 100 км 25.Изстреляли успешно ракета с 27 двигателя на първата степен 26. Свалящи товари по 2-3 тона на Земята 27.Направили двигател с отношение тяга собствено тегло над 200 28. Най-бързата летящата ракета с над 56 000 км/час 29. Върнали по 7 души наведнъж от Космоса 30. Успешно излетели хора от Луната и то 6 пъти. и още и още и още.

Краварските подлоги могат да поднесат съболезнованията си на Козяк срещу цигара и свирка!!! Демек да изсвирят прощална мелодия на шефа си!!! Беж, че тревата свършва, говеда!!!

За кого говориш ? За Путя Късокраки ли ?

Прилича ми много на холивудските пустини ...!!

Имаш предвид пясъчниците в градинката на 4-и километър - твоят Холивуд. Вместо да се мяташ като риба на сухо всеки път като видиш новина за космоса смени си официално името на Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър, може и да ти олекне. Ако ти е скъпо - навярно ти е - инициирай кампания с банкова сметка, все ще стане някак.

Ако има класиране по ПРОСТАЩИНА, всички места- от първото до последното- ще са заети от българи...

"Разкри"? Не е било тайна, че този марсоход е бил там и е правил снимки. По-скоро "разпространи", "показа"... Гогов, бе...

и накрая си е направил селфи, преди да си пръсне мозъка... По-скоро им е изтекъл наемът за снимачната площадка...

Олекна ли ти, като изписа всички тези глупости?

Хехе, тази снимка май са я правили някъде в Северозападна България..

Във Видин е. Заклевам се !

Холивудска лъжа, американците въобще не са излизали в космоса, та камо ли да са пращали човек на луната и сонда на Марс. Само руснаците могат!

Ти ли си, Православни боецо?!?

това е фалшификат, а може и този марсохфод да е руски.

Ако марсохФода беше руски, какъв вой щяха да нададат руските тролове във форума... :)))

Колко високо,колко напред и колко в Бъдещето отдиде човечеството, а на Земята неможе да се въведе ред,хармония и справедливост. Ако така ще бъде и в Космоса, горко ни. Дано има такъв скок и в мисленето на управляващите Света,защото от тях зависи бъдещето. Хората са "стадото" който ги води и държи храната и солта, той дава насоката. Един германски народ може да бъде нацист,може да бъде и локомотив на прогреса и развитието. Важно е кой е начело,каквае националната доктрина и какви ценности се изповядват.

Явно е прекалено скъпо да си го приберат от Гренландия и са го изоставили там. :-)

Е и на тебе явно ти е скъпо официално да си смениш името на Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър та проявявай разбиране.

Да бе да, те тва МПС вчера беше в гаража на Пешо Барабата в Бобовдол, нещо го пребоядисваха и му оправяха километража.

Някой който разбира да Каже какъв телескоп да си купя?

за комшийката ли ?

Колкото по-мощен, толкова по-добре!

Роувърът е останал завинаги в Долината на постоянството Напълно логично: завинаги в постоянството.

Ааааа това е манипулация, това е от някое холивудско студио. Те и на луната толкова са ходили, а сега чак пък и марс ни пробутват. Българите знаем, че и земята е плоска.

Значи ли това, че аз не съм българин? А ти и правописа не знаеш даже...

сарказъм уа!Ни разбра ли?(((:

Дали Земята е плоска е спорен въпрос, но относно теб няма никакво съмнение.

Взели са си урока. Не слагат вече байряци. Да не излезе вятър.

На Марс има атмосфера и вятър. Затова имаше и прашна буря. Мисли, преди да пишеш глупости!

"Мисли, преди да пишеш глупости!" Искаш невъзможни неща от един путлераст

Слънчев бре.

Ти научи урока как да не пропускаш часа за лекарстовто против вятъра в главата ти, че щом те пуснат за малко навън от 4-и километър забравяш да го взимаш и ей го как все те отнася - и айде пак обратно при доктора и санитарите.

бъдещите колонизатори на марс,явно затова ще пращат жени

По-добре да пратят римляни. Да се набере малко желязо предварително.

Първо ще пратим тъщите.