17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти въри с муторя аз з додъ с кошъ.

Все пак трябва да се защити тантрата,че всичко е възможно за мнооого пари. И всичко за мнооого пари, мноооого си заслужава. А сащ имат мнооооого пари. Но пък това не пречи да са мноооого големи гомнари, така да се каже "безаналогови"

Вземете и си го набийте никой не е минавал над 60км по нагоре органите отказват и смърт.Всичко което виждате през ноща е под енергийния купол включително и планетите които са плазма извода си направете сами .Защо на лъжат вече над 800 години само власт искат и нищо друго ние за тях сме мравки и боклук със който не смятат да се делят със информацията

Лекарствата.

ало ало Карлуково ли е ? Имаме спешен случай!!!

Уж били там преди 50 години, но още не могат да го повторят... Странно, дали изобщо няма да им е за пръв път?... Друг е въпросът, дали изобщо има смисъл на този етап, но хайде, щом са мераклии! ;-)

ами няма смисъл, ако бяха руснаци, един мултик и това е

ㅤ

Те хубаво се готвят, но дали ще ги допуснат обратно?..

Не са били там. Снимали са във филмово студио. И да, не е проблем да отидат пак там да снимат

абе сега си е баш проблем..... едно време не са били мноог онези които са могли да наблюдават какво се случва. Сега не е точно така...

Те сега, какво намекваш? Че руснаците са толкова малоумни, та чак се хванали на лъжите, на американците, 8 пъти? Баси тъпите чебурашки, казваш? Тази седмица никакви рубли, за теб. Наказан си.

:)

Ха, да не са намерили най-накрая записките на фон Браун, в някое мазе. Последно казваха, че нямат идея как да построят толкова мощтна ракета като през 60-те години, защото били изгубени записките с изчисленията и чертежите с проектите.

Кога ще е тва?

Докато се готвят да идат пак там, да не вземе самата Луна да дойде при тях, ха-ха-ха. Натам отиват световните работи май, и екологично, и политически......Като няма акъл и отрезвяване, Господ заличава делото си и започва отново начисто.

Точно по време на рецесия, инфлация, безпрецедентна политическа криза, недостиг на ресурси, прекъсване на веригите за снабдяване, трябва да се ходи до луната. Но това са американците. За да спечелят точки пред избирателите за конгреса и за президент 2024, са готови всякакви щуротии да обявят. Няма значение, дали може да се случат или не. Опита да омаскарят Тръмп явно не им стига. Или се страхуват, че топката ще се върна у тях.

Вместо да дойдат да те нахранят тебе и челядта ти, дааа. Лоши хора ти да видиш. Отде ви изравят бе.

Истината боли, а. Индийците и те са така - масово нямат тоалетни даже в столицата си и мизерия навсякъде, но пък си имат космическа програма.

Това за индийците не е от мен. Друг Крали Марко е.

Освен това си и русофилче и се гордееш с това, нали?

Нов филм ли ще снимат?

Разбира се, че ще снимат и излитането, и кацането и много от всичко помежду им. А ти понеже не си гълташ седативите ще пикаеш газ и ще си постоянно олигавен до над ушите от пяната, дето я лееш от злоба. Ама то какво ли друго да правиш, нали си ненаврякал се руски врякалник - ще има да си врещиш. Пада ти се.

А, пък ние вече видяхме, какво е пералня!

пак ли строите макети в Холивуд?

Напъни се малко повече, повтаряш същата глупащина по все същия начин прекалено много години вече. Не че и новият резултат от новите ти напъни ще е особено нетипичен/неочакван.

Половината свят смята, че не са били на Луната. Нали си им чувал изказванията.... Не знаят, как да преминат през радиационния пояс на ван Алън. Преди знаели, ма вече не знаят, щото загубили някъде тази технология. Как ти звучи? Като приказка за лека нощ за три годишни лапета. Може и да се вържат .

Половината свят - доколкото светът ти се състои от тебе и останалите пациенти на клиниката на 4-и може и да си прав. Та и пояси на Бан Алън чул недочул и вряка дивечът, я марш да си гълташ лекарствата и да заспиваш.

Да амЪ Роскомикс показаха новия макет на космическата си станция и ЩЕ я правят ама по-нататък. НАСА никога няма да има такива качествени макети.

Срещнал съм американци на Луната, няколко пъти. Даже се сещам, че първо се появи този Нийл Армстрон. Беше през 69та май. Беше долетял с едно ламаринено корито и ни намери една вечер в лунния бар, край лунохридското езеро. Ни си пукахме водки с братушките, а Наташка се кълчеше на една антена от орбиталната станция, която използвахме за пилон. Нийл много се изненада, че ни вижда там и ни обеща по 50 долара ако не казваме на никого, че сме го изпреварили. Много пари ни се сториха тогава, руснаците му наляха даже и нафта от ракетата и го изстреляха обратно. Дано да се върнат пак. Искам да ги разведа из македонската страна на луната да им покажа паметника на Кирил и Методии, който е точно до мономента на първия президент на лунна Македония - Джордже Вашингтонович.

ох, сърдечно благодаря, истинско удоволствие, с поздрав и от Елин Пелин, и той е бил там, заедно с тебе!!! Ах, да и с поздрав от братята македонци, те както винаги са първи - на всеки километър!!! И все пак, пише се монумент! С поздрав от тъмната страна на Луната, там още се вее американският байрак.

По кой канал ще го дават този филм.

Четете за Вида Табаков.

Ние пък ще правим Масквич.

Хайде да видим за кой път ще отложат мисията до Луната.

Къде ще го снимат този път. Щото Стенли Кубрик се оказа талантлив , но взе,че се разкая.

СЕдативите, пак си се олигавил.

Тук има много почитатели на Русия и руската техника. Но кой знае защо никой не си купува такава. Всички тези руско съветски мекерета си мечтаят да карат немска кола, японски джип, да говорят по айфон, да имат японски лаптоп, може и щатски, да сложат Ролекс на ръката си, и да ходят на екскурзия до Франция, Италия или някъде на Запад. Пък и да живеят там си мечтаят. А не в любимата им Русия. Ако има нещо сигурно, то е че няма руснаци кацнали на чуждо небесно тяло. В частност на Луната. Толкова си могат. Щото то не става само с пиене, трябва и акъл И за да съм докрай коректен, лунната програма на САЩ би била невъзможна без ценната германска ракетна технология, и специалисти, в частност Вернер фон Браун. И хилядите американски инженери от различен произход. За лунната програма е работил и българин. Останалото е ясно. Шест успешни мисии с кацане на Луната и една неуспешна. Имат две пилотирани облитания на Луната, без кацане. И ако в периода 1968 - 1972 някой е имал дори и малки съмнения че някой лъже, първо щяха да ревнат руснаците. Но те знаят много добре че американците са кацали. И не искат да се излагат като говорят глупости.

много ми хареса това "руско съветски мекерета", въобще веднага си проличава прозападния джентълмен. Но в този живот освен бит - за предпочитане уреден и комфортен - има и други неща, факт. И в тези други неща е разликата, това е. Стига сте ни пращали в Русия, няма да отидем там, но няма да отида и на запад, независимо, че ми харесва бита им. Досадни сте това, технократите, тесногръди и бананопочитатели, и 2 и 2 в живота рядко е 4.

Бабишок ,ти си стой на сел,дърто..Без това малко ти остава.

Простичък си моето момче...Първи земен обект кацнал на Луната е Лунохода на руснаците ПРЕДИ американците.както ги изпревариха в спътника и в космонавта....Ходи за центовете в посолството и не досаждай на умните хора, че някрая ще евтаназираме всички "демократи", че ушите ни хванаха мазоли от глупости...р

радев искаше да купи... ама шведска

Още малко изчакайте, да си отиде поколението което живя с радостта че сте били на луната ... Тогава пак отидете ... ама тоя път наистина

Белите хора се готвят и за Марс,ако не си чувал,монгол.

А аз се готвя даже директно за алфа центавър.Малко ганджа, малко алкохол и съм там....

Трудно е да се върнеш някъде където не си бил никога...

Били са на Луната, това е факт, и пак ще идат там. Но ти освен на пейката до входа на панелката ти, никъде другаде не си бил и няма и да бъдеш.

Съгласен съм били са , но не знам дали Люк Скайуокър , Хан Соло и принцеса Леа са американци.

Ааа бил съм и дълги години на нашто селу,пасах патки.

освен американците и пинк флойд бяха на луната а за руснаци не съм чувал

ти да видиш.. след толкова години.... отново?

"Всичко все още е в процес на разработка", допълва тя. Във водата астронавтите могат да изпитат усещане, близко до безтегловността. За лунна тренировка те се натоварват така, че да усещат само една шеста от теглото си." Ееее......имаше астронавти на времето! Без тренировки играеха голф на луната!

Една "Сармата" и тази краварска ракета никога няма да достигне до Космоса, камо ли до Луната

Ами то и презервативът на баща ти,ако не беше спукан ,нямаше сега да пишеш глупусти.

И хич да не са връщат!

Това предаване по безплатен или платен канал ще бъде? Напишето повече подробности.

Докато Велика и Непобедима Русия, вече изстрелва цели космически станци в орбита(виж долната статия), то краварите все още се гърчат с технологии от втората половина на 20-ти век. Айде целунете ръка на Путин, че пък мой да се смили над вас и да ви продаде някой и друг ракетен двигател.

Не е необходимо да ни се представяш, знаем, че си "възражденец", само не знаехме от кой град. Много патриотично, браво - сега дай и наиманованието на улицата и номера!

Може и двигател от Москвич.

Не знам да се смея или да плача......предполагам че ще го гледаме по Netflix.