НАСА ще покаже на живо как сонда каца на астероид

Бену крие информация за първите дни на Слъневата система

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие убихте Сичко деЦко ф мен, а как се наслаждавах на космоса на вселената, на сондата... каква красота, какво изящество и с каква грация се плъзгаше по траекторията си, носеща се към този прекрасен сив, нащърбен куб с изключително правилна форма и леко заоблени ръбове, които силно ме впечатлиха и провокира мисли с неизвестен произход..... и най-вече необезпокоявана в тишината, пълна със светлина, звезди... планети... и може би и слънце.... нещо ме заслепи като прожектор и ми развали кефа.

На живо от холивуд, снимките щвбъдат част от Междузвездни Войни 20 епизод На заден план се вижда роудстера на Мъск с горелка, а на преден знамето забито на Луната - леко поклащащо се от вятъра. Абе тия савсем изперкаха, тая Америка няма нищо общо с оная Америка преди 20 години

Баба Наса от втория етаж ли имате предвид?

Най новия филм на краварската индустрия

че Star Wars е сниман по действителен случай...

Ама разбира се, нали видяхме и кацането на Луната!

ама ходенето на Гагарин в космоса не видяхте... снимчица не направи.. фотоапаратите не работили, нали така беше?

В безтегловност не може да се снима. ТОЧКА!!!! (удивителен де) За това е невъзможно да се правят снимки на Луната. Щото в безтегловност снимки няма как да станат. Как то и вселената е тъмна и няма светлина да се снима нищо. Най-лошото е че автоснимачката и трябва гравитация за да отиде списъка на долу, а в безтегловност няма как да стане. Така ми казаха от Кремъл.

Блажени са вярващите !!!!

Ще ни джаска ли най-сетне или и тоя път немАхме късмет? Айде, че имам голем кредит...

Мале, колко е напреднала 3D-анимацията! Това realtime ray-tracing ли е, с RTX 2080 Ti?

realtime ray-tracing - това някаква руска система ли е? Бря... не съм я чувал. Много са напреднали руснаците в електрониката. бравУ.