17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земята е затворена система.

Е те тва го правихте вече.

Обадете се, когато Мъск занабира 100 доброволни пътници на "голямата 100-местна ракета" за Марс с възторжения девиз "Мнозина ще загинете, други ще оцелеем, но на Марс ще има човешко гробище".

Никой няма да ти се обади, защото такъв девиз няма как да има. Но ти си чакай и без това тъпаците друго не можете да правите.

Много си тъп, Саше ...

Ненаврякал се шатен врякалник с неизлечимо обсесивно-компулсивно разстройство не се наврещя ей.

мисията до тами обратно ще трае не 1, а цели 4 години: - 2 пъти по 7 месеца до тами обратно - 2,5 години докато Земята и Марс се сближат отново, за да могат да се върнат. Готинко, а? А тези с едната година... ще имитират само ходенето до тоалетна там...

с много яка нерва, та да не психнеш за толкова време!

Но пък какви филмчета може да се направяяяят .

дето са сложили минуси, за какво са ги сложили? Изобщо разбират ли за какво става въпрос, или просто "и те да участват в социалния живот"?

Забавно е когато някой е глупав и нарича другите глупаци поради малък кръг на познание. Парадокса на Зенон важи в пълна сила за теб.

Сложили са ти минуси защото врякаш очевидни неша, които и чистачките в НАСА са ги помислили преди тебе. Такъв експеримент не може да покрие всичко което предстои, но може да провери примерно съвместимостта на хората от групата един с друг и кой знае колко още неща.

Браво прочел си нещичко, ама очевадно малко и очевадно мисленето те затруднява. Това което си написал е пасивно пътуване. То става за роботи и сонди. За пътуването на хора ще се ползва активно пътуване с допълнително зареждане на ракетата в орбита на Земята или Луната. Или ползване на йонни двигатели. При такъв полет пътуването може да се сведе до 2 месеца при ползването на тази схема на пътуване до Марс, каквато се ползва за безпилотните полети. Но при хора ще се ползва друга схема - пътуване от 7-8 месеца към Марс с йонни двигатели или допълнително гориво и връщане за 2-3-4 месеца с престой няколко дни на Марс. В орбита около Марс зареждане с гориво за връщане. Така цялото пътуване може да се сведе до година. Може и схема с пресичане на орбитите през орбитата на Венера за допълнително ускорение.

от 60-те години америкосы, ватники и европейци правят симулационни проекти. https://youtu.be/OX6Uwqi57iw Това е ЕС проект. Та пошёл ты нахуй, сука....зачем надо комунисту все показать?

айде, цялото ГЕРБ да заминава, барабар с комунягите и ДеПаСе и останалите политически идиоти!

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

При m=const: dp=d/dt (p)=d/dt(mv)=mdv/dt=ma=F, т.е. dp=ma=F, Втори принцип на Нютон. При ракетите обаче, m=m(t) и тогава: dp=d/dt (p)=d/dt m(t)v= vdm/dt+m(t)dv/dt=vdm/dt+m(t)a. Но ако и m= const , както и v=const, тогава dp=0.

dвойно pенетриран педал...

Просто не могат да натоварят толкова филии с мас и толкова тона суджук на ракетата!

Може, а ако закъсат може маста или седжука да се използва за гориво.

еми вземайте ваксари. те гълтат всичко

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Това да си в някаква тенекия затворен за 7-8 месеца в тотална безтегловност, скапан кенеф, мизерен душ, няма да е яко. Пък след това на умрялата планета, където пак в тенекията ще трябва да седиш. Пук след това още месеци безтегловност и мизерия наобратно.... Всички тия пари и усилия да ги хвърлят към физиците и техните ускорители. Няма смисъл от такива екстремни мисии и с нищо-до-никаква печалба. Има си роботи за тая работа. По-евтини, по-надеждни. Могат да залеят която си планета искат с такива. Това и роботиката ще движи напред.

Трябва да се поддържа имиджа на кравакрника като най-супер-мега-стерео хайтек страна в галактиката. Дори с някви абсолютно безсмислени дейности. Офисния планктон не прави разлика. Иначе качественият скок в изследването на слънчевата ситема, дори и с роботи, няма как да се извърши с химически двигатели. За развозване на хора по-далеч от Луната и дума не може да става.

Като не са се сетили да те направят президент на щатите ей така все глупави решения взимат, дааа. Отде ви изравят бе.

Мазохисти има колкото искаш, виж само в БГ колко години колко мазохисти търпят едни и същи боклуци да ги управляват и крадат!

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

могат да напишат само някакви язвителни коментари, близки до опорките за ваксинирането или за управлението на САЩ или на други държави. И нищо съществено по съдържанието на новината. Гроздето е кисело даже много. Едно допълнение, фигуриращо в оригиналната новина на НАСА - доброволците трябва да са непушачи.

там бе вегана прост и ваксиниран

Появи се още един прост трол, пенявещ се от злоба. Ама му е простено - трябва да си заработи паричното възнаграждение.

Като знаеш, че си на земята и винаги можеш да ревнеш не издържам изкарайте ме от тук - психиката е съвсем друга. Да не говорим, че тук има нормална гравитация и въздух и в този експеримент няма никакъв риск за живота ти.

Доган, Пеевски, Тримореца и Мустафата да им с.. ре в устата.

Да пратим dp-то. Ше готви, ше чисти и нощем ще му порят пръдлека.

Съгласен съм! Даже ще си плащам за кефа!

Подготовка за 1ва серия за бъдещия сериал за марс

Червената планета е за комунисти! Отивайте да рисувате червени петолъчки там!

ша идеме бе,а ти пак ще си играеш кючека пред турците

И да не си забравят бустър ваксините и маските за експеримета!!! Виж на МАРС Макарони и Байдъновци нема да ги ограничават да се разхожат и да се срещат с марсианци ....

Нашите сороси да не се ослушват, а да взимат ракетата на Мъски и да заминават на Марс, с еднопосочен билет.

Колкото ти ще идеш в Русия дори и на екскурзията толкова и те на Марс

Абе хич не е зле да отидеш на екскурзия в Рашката може да видиш много яки неща, за различка от червения пущинак от които няма да се върнеш :D

кое от двете е червеният пущинак.