Коментари - НАТО изпробва реактивна раница за "летящи спасители" (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ ГАНЬООО ПЪРВО ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО ПРОЧЕТИ... ПА ТОГАВА ОТВАРЯЙ ЗАДНИ БУЗИ И БРИЗГАЙ МЪЗГОЧ ПО СТЕНАТА............ПОДОБНА ГАЗОТУРБИННА ТЕХНОЛОГИЯ В ПЛАНИНАТА И МОРЕТО БИ ПОМОГНАЛА ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПРЕПЯДСТВИЯ НА КРАТКИ РАЗСТОЯНИЯ И БИ СПЕСТИЛА ДОСТА ВРЕМЕ ПРИ АВАРИЙНОСПАСИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ МАЛКО Е ШУМНА НО.... ЕФЕКТИВЕН СПОСОБ ЗА ПРИДВИЖВАНЕ ОСОБЕННО В ЗАТРУДНЕНИ МЕСТНОСТИ ЕДИНСТВЕН НЕДОСТАТЪК Е ЧЕ РАЦЕТЕ НА ОПЕРАТОРА ИЗЦЯЛО СА ЗАЕТИ С УПРАВЛЕНИЕТО, КООРДИНАЦИЯТА И БАЛАНСА........ ИМА РАЗРАБОТЕН ПОДОБЕН ДЖЕТПАК КОЙТО СЕ УПРАВЛЯВА С ДЖОЙСТИЦИ ВГРАДЕНИ В ПОДЛЛАКЪТНИЦИ ПРИКРЕПЕНИ КЪМ НОСЕЩАТА КОНСТРУКЦИЯ НА ТУРБИНИИТЕ....

от снимката прилича на македонски космонавт.

Да не се окаже, че накрая трябва да спасяват спасителят! С толкова огромен товар, за да донесе дребни джвъчки. По-скоро има смисъл ако трябва да отиде нагоре и да изтегли въже дотам, но трябва да внимава, да не го изгори и други ефекти.

По-скоро заглавието трябва да е : НАТО изпробва реактивна раница за "летящи спасители" с пълни памперси.

Някой е гледал за Боба Фет?...

До сега престъпниците разполагаха с дронове за снимки и проучване на обекти. С тази технология ще прелитат над огради, охранителни системи, селски дворове- ще ограбват и убиват и ще изчезват за секунди. С това нещо може да се качиш на висок етаж или да избягаш от там. Само любовниците ще са на далавера - няма да се крият по балконите, а ще отлитат. Иди докажи, че жена ти е била с някой - няма никой в апартамента.

Пак скъпи СТАРИ играчки. Първите ги разработи вермахта още през ВСВ. Резултат - няколко обгорени трупа, няколко строшени вратове, дребните контузии не броим. И доста хора, слизащи от дървета на които не са се качвали. Сега технологиите са различни разбира се, но не мисля, че да мъкнеш 60 - 80 кила апарат и огнеупорен костюм за няколко минути полет е разумна идея. Особено при наличие на реални алтернативи.

Тези и с въздушна пушка ще се свалят.

тъй ще измъкнат някого от бункера

Тая играчка нали я пробваха британските морски пехотинци, и то пак за сасителни мисии, и бяха толкова доволни че още не са купили нито една бройка от британеца дето я е измислил.

пълеН сМех.

Същото, но по-бързо и безопасно можеха да го направят с дрон.