17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако човешкият научен потенциал се съсредоточи във определена цел със всички средства ,то има начин нещата във развитието на човечеството да стават по бързо лесно и решимо! Но безразборният избор на цели от научните среди и фокусирането върху неща ,които не са на първо място по значимост ,а и едва ли биха повлияли във обозримо бъдеще на цивилизацията,си е чиста загуба на време ,потенциал и ресурси! Така ги виждам аз нещата около събитието за огромната метална маса ,лежаща на стотици километри дълбочина под лунната повърхност.Полза никаква от това знание -за този момент,че и във по далечен план от време.

наще берачи на джилезо ще го оберат за нула време

е да, на стотици километри дълбочина ще го изкопат скоро...

"Πpeдcтaвeтe cи ĸaмapa мeтaл, пeтopнo пpeвишaвaщa Гoлeмия ocтpoв нa Xaвaи, caмo чe зaĸoпaн пoд зeмятa" Ало, преводача, нали е открит на луната, как ще е закопан под земята? Ало, редактора, нали е "камара, превишаваща", тогава защо "закопан" е в мъжки род? Кой е закопан - камарата или островът? А?

Нека да си върви майтапа в това стетвестниче....че Кауна вече ми омръзна със смешките си. В съседната статия Юпитер е....жена. Явно е от Виенската Прайд дъга.

Луната е изкуствено тяло космически кораб закотвен на орбита към земята и се предполага, че е обитаем кой ще ти позволи да родиш в чужда собственост най- много да ни скачат от бой щом си време носа където не ни е работата, тук на Земята сме я забатачили та сега Луната ще оправяме...

това звучи доста интересно, защото с малката гравитация на луната може да се построят с този метал доста масивни кораби, които не трябва да минават през атмосферата на Земята. Възможностите са големи, но за след поне 50-100 години време, когато може да закараме нужното оборудване до Луната.

Туй е на дедо ми имането и на баба ми пендарите га ги крихме по турско.

Изпратете Брус Уилис, той ще го изкопае. :)))))

Китайците на Луната ще могат да ядат с железни вилици и лъжици, вместо с клечки!

Само да не се окаже някой Мегатрон, че Оптимус Прайм се покри напоследък....

Индийците да пращат "Мангалиан".