17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Индийците да пращат "Мангалиан".

Само да не се окаже някой Мегатрон, че Оптимус Прайм се покри напоследък....

Китайците на Луната ще могат да ядат с железни вилици и лъжици, вместо с клечки!

Изпратете Брус Уилис, той ще го изкопае. :)))))

Туй е на дедо ми имането и на баба ми пендарите га ги крихме по турско.

това звучи доста интересно, защото с малката гравитация на луната може да се построят с този метал доста масивни кораби, които не трябва да минават през атмосферата на Земята. Възможностите са големи, но за след поне 50-100 години време, когато може да закараме нужното оборудване до Луната.

Луната е изкуствено тяло космически кораб закотвен на орбита към земята и се предполага, че е обитаем кой ще ти позволи да родиш в чужда собственост най- много да ни скачат от бой щом си време носа където не ни е работата, тук на Земята сме я забатачили та сега Луната ще оправяме...

"Πpeдcтaвeтe cи ĸaмapa мeтaл, пeтopнo пpeвишaвaщa Гoлeмия ocтpoв нa Xaвaи, caмo чe зaĸoпaн пoд зeмятa" Ало, преводача, нали е открит на луната, как ще е закопан под земята? Ало, редактора, нали е "камара, превишаваща", тогава защо "закопан" е в мъжки род? Кой е закопан - камарата или островът? А?

е да, на стотици километри дълбочина ще го изкопат скоро...

наще берачи на джилезо ще го оберат за нула време

Ако човешкият научен потенциал се съсредоточи във определена цел със всички средства ,то има начин нещата във развитието на човечеството да стават по бързо лесно и решимо! Но безразборният избор на цели от научните среди и фокусирането върху неща ,които не са на първо място по значимост ,а и едва ли биха повлияли във обозримо бъдеще на цивилизацията,си е чиста загуба на време ,потенциал и ресурси! Така ги виждам аз нещата около събитието за огромната метална маса ,лежаща на стотици километри дълбочина под лунната повърхност.Полза никаква от това знание -за този момент,че и във по далечен план от време.

Нека да си върви майтапа в това стетвестниче....че Кауна вече ми омръзна със смешките си. В съседната статия Юпитер е....жена. Явно е от Виенската Прайд дъга.